Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 171
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Яна, ооо, чак проява на лош вкус...хайде няма нужда.
По-голяма проява на лош вкус за мен е да се изтипосаш като труженичка от магистралата, или нещо, наподобяващо на това. Или да отидеш с всекидневните си дънки и сандали...
Има много по-лоши неща като облекло за една сватба, от бяла рокля.

# 241
Ако държа да съм в бяло(отенъците му),бих се консултирала с булката.
Ако за нея няма проблем,слагам роклята и не мисля.Ако не е ок за нея,слагам друго.
Има сватби,на които дрескодът е всички в бяло.
От всяко положение булката е най-важна,каквото тя каже.

# 242
Леле, каква дискусия предизвиках!  Blush

Ако трябва да съм откровена, аз също имам лек проблем с бялото, но пък реших, че не ми се инвестира в нова рокля, която ще облека веднъж. А и останових, че далеч няма само аз да съм в бяло.  Wink

# 243
всеки има право на лош вкус  Whistling
Но никой до сега не го е демонстрирал в тази тема. Тук си има етикет на общуване и се спазва определен тон вече 31 теми.

# 244
  • Бургас
Но никой до сега не го е демонстрирал в тази тема. Тук си има етикет на общуване и се спазва определен тон вече 31 теми.
това съвсем не е така, но явно никой не изразява различно мнение  Thinking
е, останете си със здраве  Peace

# 245
 Наприотив, редовно се изразява различно мнение, имало е и спорове, без налагане на нечий добър вкус.

# 246
Аз пък не съм канена на сватба, а искам!  Mr. Green Много обичам да нося рокли, а нямам възможност!

Това все едно аз съм го писала  Mr. Green

Имам малка надежда, че един приятел ще се зажени към края на лятото, но шансовете не са големи. Ама какво да се прави, всички се изпожениха, че някои взеха и да се развеждат.

За мен не е чак такъв проблем бялата рокля, още повече щом има цветен аксесоар. Според мен е по-кофти черното облекло за сватба  Thinking

# 247
Бялото и според мен е привилегия на булката. Няма значение дали булката е в бяло. При цялото това разнообразие в момента и въпреки че традициите не са това което бяха, не бих сложила бяла рокля на сватба. Не бих искала да засенчвам булката по какъвто и да е начин. Странно е. Точно аз да го казвам това, но съм консервативно настроена, що се отнася до чуждите сватби.
Относно добрия тон в темата, бил е нарушаван доста пъти, но явно има значение от кого. Субективизма е в пълна сила.

# 248
  • Варна
Бяла рокля ми звучи нелепо навсякъде, освен евентуално на разходка край морето. Че даже и там с доста резерви.

# 249
  • София
Последните постове ме накараха да се поровя за сватбените традиции  Laughing.
На сватба съм била и в бяло -паталон и блуза и с черно - рокля. Една много красива сватба беше с дрескод за гостите - черно и бяло.
  Peace

Неочаквано за мен, страшно ми допадна за лятото

# 250
Да демонстрираме добър вкус, дами, и да не подскачаме като пернати твари поради такъв невинен въпрос   Flutter

Няма етикет, който да възбранява употребата на бяло по сватбите, дори има сватби, на които всички трябва да са в този цвят. Когато някой сподели, че иска да се облече по този начин, трябва да си кажем мнението, разбира се, но не и да се обиждаме като вазови героини на вкус. Добрият тон тук не се нарушава, освен ако някой не постне нещо силно неадекватно или откровено дразни с нелеп въпрос.

Предлагам да излезем от токчесто-роклената вълна за момент. Поздрав с Бенетон 2012:

]

# 251
Бялото ми беше любимият цвят до сватбата.С раждането на децата го низвергнах поради способността му да привлича лекета от всякакъв вид.Сега обаче,в началото на второто ми детство,май пак взе да ме привлича.Харесах си даже един топ http://shop.genestyle.com/colections/ready-to-wear/bluzirizi-1/audrey-pleated-top
но само за гледане,не за плащане.
Цветът,който ненавиждам,е черното.Допуска се в много ограничен тираж:спешно обувки,ако е свършил моя номер в кафяво,чанта-ако не мога да си намеря сивата...
Колко се радвам,че тази пролет е тоооолкова цветна!  Flutter

# 252
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауу, какъв хубав "Бенетон" Party. Бих се спретнала с кеф така Crazy

# 253
Ауу, какъв хубав "Бенетон" Party. Бих се спретнала с кеф така Crazy

То и аз, но за съжаление само с гледане ще си остана, защото този тип панталони в комбинация с този тип обуща ме създават като нечовешка трътла  Tired Човек трябва да е много снажен или много слаб може би, не знам, но за моя милост не са те никак подходящи.

# 254
Момичета, имам дребен въпрос за дребни рожденнички - представяте ли си бяла рокличка с черни обувки и черни къси чорапки (всичките артикули са официални)?   

Общи условия

Активация на акаунт