ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 823
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,

Преди 2 дни промених пощата в профила, но въпреки многократните заявки, не получавам активационно писмо /и в спам-а проверих - няма/.

Новата поща е ****, потребител: daniabc

Какво следва да направя?

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 14:38 от AnMary

# 511
Здравейте!

На една приятелка й е прекратен достъпа до форума със съобщението, че "Нерегламентираната реклама и мултиакаунтинга във форума са забранени". За съжаление, съвсем скоро й хакнаха пощата, ФБ.., предполагаме, че може и да са направили нещо на неин гръб тук, във форума. Самата тя е потребител отдавна, запозната е много добре с правилата на форума, нито е рекламирала нещо, нито има повече акаунти тук.. Може ли да направите нещо по въпроса? Никът й е мадам тиква (и преди малко пишеше, че е онлайн  Shocked)..

Благодарим предварително!

# 512
  • София
daniabc_, активирах профила ви.

Усмихнатото, потребителката е била засегната от чужд частичен бан. Сега би трябвало всичко да е наред и да може да поства във форума.

# 513
Благодарим, Ан Мари - стана, може да пише вече  Simple Smile!

# 514
Може ли да пишете на потребител sisi-76,да си изчисти кутията,защото няма как да и пратя отговор на въпросите,а предполагам й е спешно.Благодаря предварително!  bouquet

# 515
  • София
daniabc_, активирах профила ви.

Благодаря   bouquet

# 516
  • София
Може ли да пишете на потребител sisi-76,да си изчисти кутията,защото няма как да и пратя отговор на въпросите,а предполагам й е спешно.Благодаря предварително!  bouquet
Готово.

# 517
Благодаря!

# 518
  • София
Моля за помощ - опитвам се да променя своя ник, но получавам отговор, че паролата е невалидна. А това е същата парола, с която влизам в профила си.
Благодаря предварително!

# 519
Имам един проблем! Колкото и постове да пускам, броят им все си стои 99. Не че е проблем, но ми стана интересно защо се получи?

# 520
Моля за помощ - опитвам се да променя своя ник, но получавам отговор, че паролата е невалидна. А това е същата парола, с която влизам в профила си.
Благодаря предварително!

Паролата, която се съхранява, и която се проверява от системата, е само една.
Проверете дали не сте включили capslock, превключили на кирилица или сменили режима на Кредор при въвеждането на паролата.

Имам един проблем! Колкото и постове да пускам, броят им все си стои 99. Не че е проблем, но ми стана интересно защо се получи?

Има две заковани теми в този подфорум, които дават отговор на въпроса Ви:
БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!
и
.:: Моля, не пускайте тема "ЗАЩО НЕ МИ СЕ ПРОМЕНЯ БРОЯТ НА  … ЦИИТЕ? " ::.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 22:40 от Mamma

# 521
Благодаря за линка, смених си паролата с него! Налучкали са паролата влизам си само от моя комп във форума, усъмних се, писано е съобщение до друг потрбител с молба за телефон и т.н. Защо не си е направила регистрация това ме учуди -2 минути е , ако не и по-малко. Да търсиш потребител и да му налучкваш паролата ще загуби много повече време. Както и да е... паролата вече ми е силна  Laughing

# 522
  • София

Нито едно от трите не беше, но стана! Благодаря!

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 01:04 от "По" - новият ми ник

# 523
Здравейте! Казаха ми. че трябва да говоря с модератор. Бих желала да ми изтриете профила тук (мишенка) поради лични причини. Много ще съм ви благодарна наистина, ако това стане бързо. Желая ви лек и спокоен ден! Heart Eyes

# 524
Бих искал да попитам нещо за ЛС.
Преди време имаше процент % ,който като се запълнеше,не можеше да се получават лични съобщения.Сега този % е премахнат.
Как да разбера дали пощата ми е пълна или има още място?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт