ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 423
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
  • София, България
Привет,
днес пак търсих сума време темата за един сериал, в която тема не се пише всеки ден. Та пак си повдигам предложението във форум Кино и телевизия, да се направи подфорум за Сериали, даже може и няколко подфорума - Комедийни сериали, Крими сериали, Научно фантастични и ... Други. В момента съществува само Подфорум Романтични сериали и Теленовели.

И още нещо - благодаря за бутончето с Отговори, което въведохте на лентата горе на екрана. Много е удобно. Но не може ли да се казва както преди "Нови отговори", защото "Отговори" се бърка с "отговорИ". Всеки път като искам да напиша отговор в някоя тема, тръгвам с мишката на горе и понеже "отговорИ" не се вижда, по инерция натискам "Отговори" и излизам от темата. Доста време стана с новата визия, но не мога да свикна.

Благодаря!

# 646
Привет,
днес пак търсих сума време темата за един сериал, в която тема не се пише всеки ден. Та пак си повдигам предложението във форум Кино и телевизия, да се направи подфорум за Сериали, даже може и няколко подфорума - Комедийни сериали, Крими сериали, Научно фантастични и ... Други. В момента съществува само Подфорум Романтични сериали и Теленовели.

Аз искам да предложа във Форум Кино и Телевизия, да се отвори още един подфорум "Сериали" (от всякакъв тип), защото в съществуващия "Романтични сериали и теленовели" са само бозите. А останалите сериали са доста и ще бъде по-лесно да се намира темата за сериала, който търсиш в отделен подфорум, а не сред всички останали. Особено, ако в темата не се пише често и тя отива страници назад е много трудно.

Романтичните сериали си е подфорум само за "сапунките" (предимно турски и латиноамерикански).
Останалите теми за сериали са за основния подфорум Кино и телевизия.

Използвайте търсачката.

# 647
  • София
Здравейте,
Чета повече от колкото пиша, но не е да не пиша, а отразяване на броя публикациите ми въобще не мърда!На какво се дължи това?

# 648
  • София, България
Пишеш във форуми, където не се отчита броя на публикациите.

# 649
  • София
Е благодаря за бързият отговор!  bouquet
Ако не е много нахално /аз пиша от 2009 г.  newsm78/, може ли да месветнете, в кои теми се отчитат публикациите? Предварително благодаря!

# 650
# 651
  • София
Много благодая, и се извинявам за неинформираностт ми! Усмихнат ден!

# 652
Тук в стаятията за развитие на бебето за 7-ми месец има грешка - 30-та седмица е дадено 1500, 31-ва 1300, 32-ра - пак 1500. Правилното е в 30-та 1150, ако искате да си го оправите  Hug

# 653
Благодаря, Блонди!   bouquet

# 654
  • пловдив
Мисля, че поста няма място в тази тема. Не знам вариант от юни тази година да има организирано събитие, че и събиране на сувинири чак догодина...  Mr. Green , затова моля модератор да провери и евентуално коригира.

Сувенирите ще се събират на 1 Април, неделя в Арена на Тодор Александров в часовете от 10:00 до 12:00.

garage door repair Lake Worth FL

Благодаря   bouquet

# 655
  • София по рождение
Здравейте, искам да си сменя снимката на профила- да бъде моя лична. Но каквато и да пробвам-не успявам-винаги е с по-голям размер newsm78 Embarassed Можете ли да ми помогнете?

# 656
Nadyk, ако искаш прати ми снимката, да ти я оразмеря в допустим размер.

# 657
Как да разбера кои теми съм пуснала аз от регистрацията си до сега?

# 658
Няма начин освен ако не прегледате всичките си постове.
Покажи последните публикации на този потребител.

# 659
 Confused
Благодаря за отговора.   bouquet

А при такова преглеждане на целия профил има ли обозначение че са пуснати от мен? Как да разбера дали само съм писала по дадена тема или съм я пуснала?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт