ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 489
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте!
Уж на шега, но не съвсем, написах някакви несериозни предложения в темата за правопис. Но тази тема се пълни само с извадки от неграмотни потребители, без това да води друго, освен тъжен смях.
Има ли нещо, което би могло да се направи? Ето поста ми:

Предлагам начини за намаляване на неграмотността на българите чрез бгмамма:

Да се пращат авторите на бисери задължително на повинност да четат тук.  Joy
Да пишат по 100 пъти българската азбука (като я направят своя парола).
Да ...  може и по едно клеймо да им се слага, примерно:
Автор на най-много бисери в правописТа за 2012-та!
Тема с грешки в заглавието да се замразява...

ПП Тук тонът е сериозен и предложенията не звучат никак смешно - както там .

# 631
В тази тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=185445.msg22231580#new , на страница 268 и 269 излиза това        Предупреждение: Нещо тук не е наред!
В www.bg-mamma.com има съдържание от www.picturesanimations.com – сайт, за който е известно, че разпространява зловреден софтуер. Компютърът ви може да се зарази с вирус, ако посетите този сайт.
Google откри, че е възможно на компютъра ви да бъде инсталиран злонамерен софтуер, ако продължите. Ако сте посещавали този сайт или му имате доверие, е възможно наскоро да е бил компрометиран от хакер. Не бива да продължавате, вместо това опитайте отново утре например или отидете на друго място.
Вече уведомихме www.picturesanimations.com, че открихме зловреден софтуер на сайта. За още информация относно проблемите, намерени тук – www.picturesanimations.com, посетете Страница за диагностика за безопасно сърфиране на Google.

# 632
ЗаСлон, не съм сигурна, че разбрах - искате да "наказваме" неграмотни потребители ли?

Silvipl, потребителски подпис съдържаше картинка от посочения сайт. Филтрирах адреса, за да не създава проблеми.

# 633
  • София
Според мен нещо като номинациите в клюкарника.
Според мен не е редно. След като в темата за правописа се дават цитати без имената на автора, не може да се създадат "номинации" и да плеснем въпросните потребители.

# 634
защо немога да пускам теми?

# 635
Най-вероятно, защото се опитвате да пишете в подфорум, за който се изисква определен ранг. В подфорумите за обяви и подфорум "Семейни отношения"  могат да публикуват теми само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (с над 50 мнения).

# 636
ясно,благодаря за отговора

# 637
  • в сърцето на един мъж...
Може ли да помоля модератор да разчисти последните страници от тази тема, тъй като е филмова игра, а не цирк за останалите потребители. Явно жегата идва в повече на определени хора. Съжалявам, че се налага такава мярка Confused

# 638
  • София
Вместо брой публикации в профила ми пише leet. newsm78

# 639
Вместо брой публикации в профила ми пише leet. newsm78

http://en.wikipedia.org/wiki/Leet

# 640
  • София
Благодаря! Научих нещо ново!   bouquet

# 641
  • в огледалото на живота
Подписът на тази потребителка не е ли реклама?

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=285685
 newsm78

# 642
Този образ мина по всички филмови теми да ни предложи телевизия.

# 643
  • пловдив
В работната тема на ДБМ звено Пловдив се появи следния пост

Назначаване на екип от специалисти в родилните домове, с цел превенция по изоставяне на децата още в родилните отделения.Изработване на ясна стратегия за реформата в ДМСГД.

baby photography minneapolis

Понеже не разбирам връзката между написаното и линка с албума на бебешки снимки, моля модератор да прецени дали той трябва да остане или не.
Благодаря   bouquet

# 644
  • Пловдив
Здравейте. Дано ме разберете правилно. В темата за "Каква е вината на Фатмагюл" искаме да коментираме стари и нови проекти на Енгин и Берен - главните актьори в сериала. Той приключи. Слагам предложения за коментар и на "Ако бях облак" - който ние сме започнали от 21 юни 2011 г. Но трият това предложение. Вероятно защото има такава тема, открита отскоро Трябва ли да се смени заглавието на темата, за да може да се коментират всички проекти на Енгин и Берен - стари и нови. Или трябва да се отварят нови теми. Имам желание ако може в една тема да коментираме - да не се разводняват нещата. Ако правилника го разрешава, разбира се. Ще съм Ви благодарна, ако ми отговорите. Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт