ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 433
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
Искам да пусна нова тема   за " Хербалайт  " - но .. не знам как???
Моля  помогнете ми ? 

Хербалайф може би?
1. Уверете се, че няма такава тема.
2. Ползвайте бутона НОВА ТЕМА

Аз искам да предложа във Форум Кино и Телевизия, да се отвори още един подфорум "Сериали" (от всякакъв тип), защото в съществуващия "Романтични сериали и теленовели" са само бозите. А останалите сериали са доста и ще бъде по-лесно да се намира темата за сериала, който търсиш в отделен подфорум, а не сред всички останали. Особено, ако в темата не се пише често и тя отива страници назад е много трудно.

Романтичните сериали си е подфорум само за "сапунките" (предимно турски и латиноамерикански).
Останалите теми за сериали са за основния подфорум Кино и телевизия.

Цитат
Да  наричаш непознати хора хахави и тъпи , това ли ти е културата ?! Ти първа започна с квалификациите , така че нервните изблици у дома , насаме , са твои !
Смотанячке !

Два пъти докладвам това мнение, което считам за особено грубо и съдържа директни обиди. Вярно че темата е заключена, но защо трябва да остане в този си вид. Crossing Arms

1. За да е видно защо е заключена темата.
2. За да не се хигиенизира изкуствено даден потребител и да няма поредни изживяващи се като форумни легенди, баннати "безпричинно". Понякога си заслужава да се види цялата "прелест" на даден потребител.

sweetkids_mama, Magnum, благодаря за мненията.
Наясно съм с това, работим усилено по "преподреждане" и дозиране.

Естел, ЛЪВИЦA, благодаря!

# 616
  • Бургас
Здравейте,
Бих искала да задам въпрос относно рекламиране в сайта.
Към кой трябва да се обърна?
Благодаря предварително!

# 617
# 618
Мисля, че е редно да информирам за тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=662976.0
Няма особено много информация. Може би е добре да се обърне внимание на потребителката, какви са нужните документи при пускането на подобни теми, защото доста измами стават.

# 619
Може ли някой да премести съдържание от това мнение. Писах доклад преди три дена, но нямаше резултат.

# 620
изглежда ли вече както го искате?

# 621
Да. Благодаря (:

# 622
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Simple Smile
Понеже не зная кой точно да питам, реших да опитам вас, дано да съм уцелила. Ако  - не, извинявам се, ще ми кажете ли към кой да са обърна?
Въпроса се отнася за една потребителка с ник "Тумба Лумба". От няколко дена тя не пише/това може да е по много причини разбира се/, но проблема е че ника й вече е сменен на "Някоя си". Което всъщност ни усъмни, ние - пишещите в темата за Аватари и подписи, Играта с аватари и още една тема, която е нейна - за предлагане на аватари и подписи.
Искаме да ви попитаме тя дали има бан и въобще някаква намеса от ваша страна в нейния ник и профил?
Решихме да се обърнем към вас, защото нямаме други новини за сега от нея и сме разтревожени.
Благодаря ви предварително

# 623
Няма наложена забрана.
Решението за промяна на профила е нейно.
Доколкото знам е получила предупреждение, но със сигурност не е налагана рестрикция и ограничение.

# 624
  • Once there was a Hushpuppy...
Добре, отново благодаря! Peace

# 625
В чужбина съм (САЩ) и от вчера имам проблеми със зареждането на форума. С Мозила и ИЕ въобще не зарежда, успях да го подкарам ( с много зор) с Хром, но не зарежда както трябва и е адски бавно. Всякакви други страници зареждам без проблем, в това число и български. Възможно ли е проблемът да е във форума, или да го търся в моя "телевизор" ?

# 626
За да можем да се ориентираме какъв е проблемът, моля, изпълнете следното:

1. Натиснете бутона START
2. От менюто посочете RUN.
3. В отворилия се прозорец напишете cmd и изберете OK
4. Пред вас се отваря Command prompt, в който трябва да запишете следната команда и да натиснете Enter:
ping bg-mamma.com -n 10

5. След като се появят последователно 10 реда, щракнете в празното черно пространство с десен бутон на мишката и изберете Select All
След като сте маркирали цялото съдържание, щракнете отново с десен бутон на мишката в полето на маркирания вече текст.
6. Отворете пощенската си кутия, като в полето за съобщение щракнете с десен бутон и изберете Paste.
Изпратете всички данни и кратко описание на проблема на mamma@bg-mamma.com

и

1. Натиснете бутона START
2. От менюто посочете RUN
3. В отворилия се прозорец напишете cmd и изберете OK
4. Пред вас се отваря Command prompt, в който трябва да запишете следната команда и да натиснете Enter:
tracert bg-mamma.com
5. След като се появят последователно няколко реда, щракнете в празното черно пространство с десен бутон на мишката и изберете Select All
След като сте маркирали цялото съдържание, щракнете отново с десен бутон на мишката в полето на маркирания вече текст.
6. Отворете пощенската си кутия, като в полето за съобщение щракнете с десен бутон и изберете Paste.
Изпратете всички данни и кратко описание на проблема на mamma@bg-mamma.com

Благодаря!

# 627
Мерси Мамма! Около час-два след като писах чудодейно се реши проблемът в Мозила и отварям форума без проблем. Сега обаче се прецака в Хром, което за мен не е проблем, но ако за вас ще е полезна информацията какъв е проблемът, ще направя горното  Peace .

# 628
То би дало информация дали проблемът е със свързаността до нас.
В случай, че с един от браузерите е ОК, то значи, че няма проблем с връзката, а по-скоро за някакъв локален проблем - кеш, бисквитки и т.н.

# 629
Моля темата да бъде преместена в раздел "Татковци" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665218.0;topicseen
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт