Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 967
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Разбрахме се с Ани Simple Smile.
Аз за съжаление няма да мога да дойда на 21 и 22, защото съм на работа.

# 436
  • пловдив
И аз да припомня

Децата от Зелениково ще пристигнат на 21,06/ четвъртък/ от 16ч-18ч в Тон бонбон на ул Висла

Децата от Нареченски бани ще дойдат  на 22,06 /петък/ от 10ч-12ч отново в Тон бонбон на ул Висла

Аз ще съм по рано, за да предам куфара.
В понеделник 25.06 тазигодишната абитуриентка МЛ от Асеновград, напуска дома и заминава в защитено жилище в гр.Варна. Изпращаме я с :

куфар, комплект хавлиени кърпи - за баня,крака, ръце, гъба за баня, сапун, шампоан, джапанки, паста за зъби с четка, одеало, кърпа за плаж, лак за коса и гримове/по нейна молба   Wink / комплект шивашки материали-игли,конци,ножица, джобно радио със слушалки, к-т чаши за чай, к-т пила с нокторизачка, к-т чаршаф с две калъвки.
/нещата са предоставени от trix,violenza и моя милост/

Говорих с момичето по телефона. Каза, че и е обещана работа там като готвач. Помолих я като се настани да ни съобщи адрес, защото във Варна нямаме звено и пощата ще е единствения ни вариант да и помагаме ако се наложи.

# 437
  • Пловдив
Днес дойдоха децата от с. Зелениково и децата от Брезово. Изкараха си един чудесен празник в Тон Бонбон. Имаше много игри, забавления, преобличане с костюми, танци и др. Естествено за къде без почерпка. За децата бяха осигурени парче пица, сок и страхотна торта.
Специални благодарности на детски парти център Тон Бонбон, които безвъзмездно дариха 2 часа смях и веселие на 31 деца   bouquet Поля  bouquet

# 438
Благодарности на Поля   bouquet
Вчера след като се довлякох вкъщи на хладно, чак тогава си спомних, че можех да дойда да видя децата  ooooh!

Радвам се, че са прекарали добре  Simple Smile

# 439
Пуснете малко снимки, не се стискайте.  Hug

# 440
  • Пловдив
Днес партито с децата от Нареченски бани мина също толкова добре, колкото и вчерашното. Децата бяха 17. За всички имаше сок, пица, торта, киндер шоколадчета и разбира се 2 часа игри и забава от Тон бонбон.
Ето снимки от днес: http://milenatodorova.snimka.bg/children/parti-v-ton-bonbon-s-de … 2-06-2012g.685376

и снимки от вчера: http://milenatodorova.snimka.bg/children/parti-v-detski-cent-r-t … 1-06-2012g.685407

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 22:27 от mili.m

# 441
  • пловдив
Официалното имфо от срещата  Laughing

21 и 22 юни 2012г. Температурата се покачва.... в страната е обявен код жълто .... и как да не е горещо, когато в Пловдив са грейнали десетки слънчица! На 21.06 гости на звено Пловдив бяха 21 деца  от ДДЛРГ Зелениково и 10 деца от центъра в Брезово. На 22.06 гости на звеното ни бяха 17 деца от ДДЛРГ Нареченски бани. Сред усмивки и игри неусетно отлетяха няколко часа в детския развлекателен център " Тон бонбон" , който безплатно ни беше предоставен и, в който професионални аниматори се погрижиха всяка една минута да е изпълнена с приключения и вълшебство! Разбира се, празник без почерпка не може... затова звеното ни осигури вкусна пица,сокче и торта за всяко дете! Раздялата беше трудна, но.... проекта ни "Да подарим усмивка" скоро пак ще ни срещне с веселите ни любимци! 

Специални благодарности на Поля   bouquet  bouquet затова, че ни приюти в Тон бонбон и направи възможен този весел купон!
От нас беше почерпката и транспорта.

Продължава издирването на желаещи да помогнат за събиране парички за Наречен. Трябват още около 2000лв, за да се изведат децата за 20 дни и да се ремонтира течащия покрив. Пуснала съм имфо и във Фейса.... джакпота още не е паднал, та пускайте фишчета момичета... пАри, трЕбат  Wink

# 442
Още новини от Асеновград -
вчера децата бяха на фестивала в Нова Загора, участвали са, играли са, получили са аплодисменти и грамота.
На връщане минаха през Тон Бонбон в Стара Загора, където играха на лазерни битки и се почерпиха.
Въобще наистина беше много, много вълнуващ ден за тях, почустваха и бяха много специални.
Аз благодаря на Славена, че направи невъзможното това да се случи.

# 443
  • Пловдив
Това се казва добра новина! Браво на Славена, златна е направо!!

# 444
  • пловдив
 smile3501 Прекрасна новина! Благодаря ти, Поля  Hug Вече почти нямаше надежда... след всички перипети по пускане, разрешителни, регистриране, изпуснати срокове.... и на мен ми се ревеше.... от яд, заради нечие безхаберие, заради което децата бяха на ръба да не изживеят прекрасното вълнение да ти се признае труда и старанието....
Много, много съм щастлива! Специални благодарности на театралната им ръководителка Славена   bouquet

# 445
  • Пловдив
Много се радвам, че децата са успели да участват, дано да има снимков материал и ние да се докоснем поне виртуално до преживяното.  bouquet

# 446
Браво на Славена и децата   bouquet

Вчера при Отчаяните съпруги гостуваха една жена от Движение на българските майки-Кристина /не помня фамилия/ и Ирена Милянкова. Та, добре се получи като реклама  Peace

# 447
  • Пловдив
Ирена Милянкова вече официално е лице на ДБМ http://www.fdbm.org/bg/news_article_41.html. Вече е факт и първата съвместна инициатива http://www.facebook.com/events/334816883261487/ или по-точно първата официална. Иначе, тя помага на момичетата в София от 4 години, без да се афишира. Вчера участва в няколко предавание заедно с Роси и Криси: по Нова телевизия от 12:40 часа, в рубриката "Отчаяни съпруги" на "Станция Нова" , заедно Кристина Николова- член на УС на ДБМ
 и по ББТ от 16:00 часа в предавването "Фейс контрол", заедно с Росица Букова - изпълнителен директор на фондацията. Ето линк към някои от предаванията: http://www.bbt.tv/programme#video_13737[/video]
http://play.novatv.bg/play/275685/?autostart=true
http://bnt.bg/bg/productions/136/edition/23906/denjat_otblizo_s_marija_21_uni_2012

# 448
  • Пловдив
Момичета, пиша по молба на приемната майка, с която контактувам и на която помогнахме с количка, дрешки и др.  Момиченцето и се нуждае от едни капки за очи, които трябва да слага преди да започнат лечение.  Изписали са ги на детето, но от доста време е спрян вноса и за момента единствено от чужбина могат да се вземат, а трябва да започнат да ги слагат веднага. Имало ги в Гърция, Румъния,Англия, почти навсякъде около нас, без рецепта се отпускат, около 1,50-2Евро били.
Молбата е ако някой има познати, които скоро се връщат от чужбина да купят тези капки и да и ги донесат. Лекарството е Atropine sulfate 1%.

И като съм почнала да пиша,да кажа- ако някой има или получи дрешки за момиче на 18-24м за есента и зимата моля да задели нещичко за една майка. Или пък ако знаете магазин втора употреба, където има дрешки за тази възраст пишете ми на ЛС, за да купя нещичко.
Благодаря предварително.

# 449
аз заминавам в началото на август за гърция, ако не са намерени до тогава - не е проблем да донеса

Общи условия

Активация на акаунт