ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 421
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
Аватар или подпис на потребител е вероятната причина за подобно съобщение.
Иначе в подробностите на предупреждението пише, че проблем с бг-мамма няма

Цитат
Какво е текущото състояние за www.bg-mamma.com/index.php?

Този сайт понастоящем не е посочен като подозрителен.

Какво се случи, когато Google посети този сайт?

От общо 33 страници, които тествахме на сайта през последните 90 дни, без съгласието на потребителя злонамерен софтуер бе изтеглен и инсталиран в резултат на 0 от тях. Предишното посещение на Google на сайта бе на 2012-06-23 и там не бе открито подозрително съдържание през последните 90 дни.

Броят мрежи, на които този сайт е хостван, е 1, включително AS34224 (NETERRA).

Сайтът действал ли е като посредник, което да е довело до допълнително разпространяване на злонамерен софтуер?

През последните 90 дни www.bg-mamma.com/index.php не изглеждаше, че функционира като посредник за заразяването на сайтове.

На този сайт хостван ли е злонамерен софтуер?

Не, на този сайт не е хостван злонамерен софтуер през последните 90 дни.

# 736
Здравейте Simple Smile Отдавна не съм взлизала във форума и сега никак не мога да се ориентирам - никъде не виждам търсачка, нито мога да намеря някаква тема, свързана с училището. В гимназия съм и искам да взема две години за една или поне да се информирам по въпроса и не намирам нищо в нета. Реших като не намирам подобна тема да пусна нова, но си нямам на идея къде Sad Та можете ли да ми помогнете за това и за търсачката?

# 737
Най-горе, вдясно от логото, има поле за търсене и може да зададете дали да се търси навсякъде, а ако сте в даден подфорум - само в текущия подфорум.

В менюто ОЩЕ > има линк Разширено търсене (http://www.bg-mamma.com/?action=search;advanced), където може да зададете повече параметри на търсенето.

Относно темата, подходящият за това подфорум е "Деца в училищна възраст" - http://www.bg-mamma.com/?board=66.0

# 738
Благодаря! Simple Smile Оказа се, че не виждам търсачката заради една добавена лента в chrome, в случай, че някой има подобен проблем.

# 739
Здравейте .
Търся една тема , която преместиха във подфорум Романтични сериали и теленовели
Темата беше Турски сериал
Не можах да отговоря на авторката за сериалите ,за които ме пита .
Можете ли да ми помогнете ? Или да ме насочите къде да питам?
Благодаря .

# 740
shams u amar, темата е изтрита.

# 741
shams u amar, темата е изтрита.
  Благодаря .
  Жалко , тъкмо щях да пиша линкове на авторката за сериали.
  Ще чакам тя да се свърже с мен  Peace

# 742
Има ли възможност за вмъкване с iframe на външна страница?

# 743
На именика, като избера имената, завършващи на -ия (за момичеа) ми изважда 4 страници, но по никакъв начин не мога да отворя никоя след първата, изхвърля ме директно от интернет. Само при мен ли е този проблем?  Thinking

# 744
На мен ми се отварят и 4-те страници.

# 745
  • София
На именика, като избера имената, завършващи на -ия (за момичеа) ми изважда 4 страници, но по никакъв начин не мога да отворя никоя след първата, изхвърля ме директно от интернет. Само при мен ли е този проблем?  Thinking

При мен отваря нормално и четирите страници и ми дава да ги прелиствам. Може би е нещо временно, опитай пак след мъничко  Hug

# 746
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може ли да попитам за причината да бъде заключена темата "Новите думи в българския език" в Клюкарника? И ако е заради прекомерния брой страници, може ли да започнем ново издание на същата тема? Благодаря   bouquet

# 747
Диамантче, Деси, мерси  Hug Не става, явно в моя комп е повредата, после ще пробвам от друг  Simple Smile

# 748
  • в огледалото на живота
Здравейте.Поради каква причина снимката в подписа ми не се показва?Спазила съм правилата за размера,какъв е проблема?

Mamma,честит празник,живо и здраво да ви е името!
  bouquet

# 749
размер - да, но имаше няколко тага в повече, махнах ги

Общи условия

Активация на акаунт