Нещо смешно, което децата са казали. Тема №6

• 66 699
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Някъде на път....
Вчера в метрото: "Тати, хайде да се возим на онова, онова със стълбите, дето се движи.... ох, как се казваше.... а, на вентилатора да се возим.... (разбирайте ескалатора  Wink)

# 646
Снощи, реших да вечеряме на покрива на блока (блока ни е сравнително нов и достъпа ни е много лесен), наядохме се и решихме да легнем на одеялото и да чакаме падаща звезда за да си пожелаем желание, но по едно време измрънкя:
-искам долу в леглотоооо Sad
а баща й:
-тати, стой сега......... някой ден ще разправяш на децата си......."като бях малка баба ви и дядо ви ме заведоха веднъж на покрива да вечеряме и да гледаме звездите".....
а тя:
-не искам да ставате баба и дядоооо (уааааааа newsm45), искам да родиТЕ бебеее (newsm45), може и да си вземЕМ, айде да вземем Браян на кака Таня.....
имаше в предвид да раждаМЕ бебета с баща й за да останем завинаги мама и тати rotfImao

# 647
 Joy
Пътуваме в колата заедно с един познат, който ще остане да пренощува у нас. Запознават се с дреб и тръгваме. Аз предварително съм разяснила на дечко каква е схемата, че чичкото ще остане да спинка у нас. По едно време дреб поглежда въпросният чичко и с най-голямата искреност заявява "Ти нали няма да останеш много дълго?!"
 hahaha

# 648
  • Mars Hotel
 hahaha
Подсети ме как моята дъщеря невинно разпитваше пра-баба си няма ли да си тръгва вече, че станало късно.  Crazy

# 649
  • на последния етаж
Обяснява ми вчера, че в детската следобед са яли ориз с пипер. Аз питам "Ориз с канела ли?", но тя се тръска ядосано: "Не! Ориз с пипер яхме!"

# 650
О, забравих да спомена още една изцепка с въпросният познат, дето остана 1 вечер у нас. Седи си човека на масата, моичкият го приближава и заявява "Ти си космат!"  Shocked
 ooooh! На мен ми беше ясно, че детето не знае какво означава тази дума (той си и призна), ама как да го обясня на човека... ooooh!

# 651
  • Mars Hotel
Е, той човекът сигурно си знае, че е космат.  Laughing

# 652
  • Бургас
- искаш ли за закуска попарка?
- в кой парк?
човекът отдавна не е ял попара и е забравил какво е  Laughing

баба му му обяснява какво е затвор. че се казва така, защото хората стоят затворени там. той гледа изумено и:
-аз искам да се казва отвор и да стоят отворени.

# 653
Лятото сме на морето,на плажа Жоро яде суха паста и е омазан до ушите.До нас на хавлията мъж и жена се заливат от смях като го гледат как се опитва да оближе колкото се може повече от шоколада по пръстите и муцунката.Мъжа нещо го заприказва и разбирам,че са чужденци.Приказваха там,каквото приказваха и малкия идва и супер учуден и на мноооого висок тон задава въпрос:
-Мамо,тоя дядо защо говори като циганин,пък е толкова бял?Ама той изобщо не е черен!
Идеше ми да потъна в земята....А въпросният "дядо" (45-50 годишен) Така се смееше,че половината Варна сигурно го чу Joy
-Аз не циганин,мойто момче,аз американец,говори английски по-добре от български.
-А,ам то и аз знам английски!
Изприказва на един дъх всичко за което се сети и заяви:
-Повече не знам,щото госпожата роди бебе и спря да идва в градината!
Добре,че човекът знаеше доста български,та се разбраха Laughing

# 654
  • Бургас
много сладко  Grinning

моят човек явно доста се притеснява за предстоящото тръгване на градина. от друга страна пък, който възрастен го види, задава дежурният въпрос: ти ходиш ли на градинка?
та вчера важно-важно обяснил на една лелка в автобуса, че на 17ти няма да ходи на градина, защото щял да бъде болен тогава.
тази сутрин пак тази песен пее и го питам - от какво ще си болен? амиииии главата. какво главата? мълчи, чуди се какво точно да е. викам боли ли, сърби ли, какво? сърби!  Laughing

# 655
  • Пловдив
При нас по повод градината минахме през три периода и съответно гри отговора. Първо на въпроса „ходиш ли на градинка“ се отговаряше - „ тяба да ми пиемат“. След първото класиране, когато не беше приета никъде, отговора беше „не ме зеха“.Сега понеже се оказа, че е приета във филиал, който не е готов още - „тяба да я постоят“.

# 656
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
В колата - мамо много е топло пусни скарата  #Crazy - така го погледнах докато разбрах че трябвало климатика

# 657
Фидилник = хладилник

Мусмуркачка = прахосмукачка  Joy

Манджули = шушулките на дърветата

Joy

Лита и нашата използва думата "яхмеhahaha

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 13:38 от малката лисичка

# 658
  • на последния етаж
Беля й краставички от градината на баба - много много обича да ги хруска. Останали са само две обаче. Давам й предпоследната:
- Аууу, тази е отровна!
Стана ясно, че е горчива. Отделям я и й давам последната:
- Уфф, и тази е отровна, но ще я ям!  Naughty (като няма други....  Mr. Green)

# 659
гулиган= хулиган
клечка с Киндер = шоколадов сладолед на клечка
кефи бърдей ту ю=happy birthday to you
тати, стига си кълкал=тати, стига си хъркал  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт