Нещо смешно, което децата са казали. Тема №6

• 66 698
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Снощи като пазарувахме ме изврънкаха единият за кубети  Sick другият за Барни. Сутринта баткото взима кубетите, които са с бекон и на тях има нарисувано прасе и казва: "Сега ще ям кубети с прасе", а малкият да не остане по назад " Аз пък ще ям Барни с мечка"  Mr. Green

# 661
Сестра ми пее на племенницата "twinkle, twinkle little star" и моята щерка много хареса песничката. Започнах да я пея от време на време. Та, наскоро чувам "тинкъл, тинкъл, е о а", като всеки от последните звуци е ясно натъртен. Laughing

гянка = възглавница

# 662
  • на последния етаж
Говорят си седмицата преди да тръгне в първа група със свекърва ми, която й казва:
- И като отидеш, ще се представиш на новите госпожи, както и те ще ти се представят: "Аз съм г-жа 'Еди-коя-си'."
Разказваме си вечер какво са правили и на какво са играли през деня, дъщеря ми непрекъснато споменава "госпожата", а когато я попитам как се казва госпожата, тя отговаря: "Еди-коя-си"...   

# 663
Мия си ръцете, а Калина ме пита:
- И аз ли да се мия?
Отговарям:
- Много ясно!
А тя /с подобна на моята интонация/:
- Щот' съм бъркала в л..ното прясно!  Mr. Green

Е... нЕма такъв смЕХ...  Joy Joy Joy

# 664
Прясно, от днес:

- Защо десният ти крак е повече крак от другия? Joy

# 665
Имаме нова любима дума - "бидон"

# 666
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
- Гушни ме
- А мен кой ще ме гушне
- Ти мен ще гушнеш, защото си ми майка

# 667
С десетгодишната щерка разговаряме за обноските и облеклото. Мъжът ми завършва речта си с "... и освен това, нали си дама". Отговор: "Аз не съм дама, аз съм коте!".

# 668
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
  Grizantema  hahaha hahaha
комшийка по пейка в парка пита синът ми - "ти какво си на мама" - а нашия гордо отговаря "на мама пишлето съм"

# 669
  • София
а пък баткото като беше малък веднъж ме пита..
-ти защо викаш на дядо тате -аз казвам
-защото ми е баща-а той
-а аз защо му казвам дядо значи съм чужд ли
хахах
а малкия веднъж нещо ме беше ядосал и аз му казвам защо ме ядосваш нали съм ти майка не ме ли обичкаш а той
- е аз нямам друга майка която да ядосвам Grinning

# 670
Голям смях при вас!
Моя звяр като беше на 2.5 се укроти веднъж и аз съответно отивам да проверя колко е голяма белята......Намирам го на спалнята,събул гащите, забелил пишлето и гледа телевизия.Аз така Shocked а той най-сериозно заявява:
-Пишока и той гледа детско,той ми е прЕятел! Joy

-Ти и тати хора ли сте?
-Хора сме.
-Аз какво съм?
-Ти си човек.
-Уааааааа,няма пък!И аз искам да съм хорааааааа!

В изблик на любов от моя страна:
-Ей,добре,че си те родих!Какво щях да правя без тебе?!
-Щеше сама да си носиш и вземаш всичко,каквото ти трябва!

Joy Hug

# 671
През последните месеци явно е силно впечатлен от идеята, че човек си купува всякакви неща от магазина.
Случка първа: той яко тероризира котката, иска да я язди като кон, обаче тя го одраскала.
Той пристига при мен с плач. Но не ми казва, че е пострадал, а само ми казва през сълзи: "Мамооо, купим нова Джинджър това е името на котаната агина ( от магазина)".  Laughing
Идеите му за необичайни покупки, обаче, не свършват до тук, а претърпяват ново развитие със случка втора: уж най-спокойно си разговаряме. Но нещо сигурно силно не е харесал в моите думи, защото изведнъж идва до мен и ме удря по крака (никога не го е правил или виждал вкъщи  Rolling Eyes ), след което отива при баба си и казва с цялата сериозност на едно двегодишно: "Бабо, земем нова мама агина".  Joy

# 672
  • Пловдив
Мама ме е водила на досадни за мен процедури. И в момента в който съм си намерила 2 ст., съм заявила, че ще ида до магазина и ще си купя нова майка. Laughing

# 673
Прясно, прясно...от днес. Казвам на малката, че съм и сърдита, а тя:
- Мамо-о, недей да си ми си сърдита. Ти вече не си сърдита, ти си ми удобна мама. Thinking

-----          -----          ------

- Мамо, обичам те на света.  Heart Eyes
- Мамо, обичам те до земята.

# 674
  • София
Утре имам рожден ден. Синът ми е много заинтересован с кого ще изляза да празнувам. Обяснявам, че съм поканила няколко приятелки.
- Ама, мамо, не може така!!! Няма ли да поканиш и съпруга си?!?  hahaha Joy Joy Joy Joy

P.S "Съпругът" е баща му, да уточня  Joy

Общи условия

Активация на акаунт