Нещо смешно, което децата са казали. Тема №6

• 66 604
  • 748
  •   1
Отговори
# 675

- Мамо, обичам те на света.  Heart Eyes
- Мамо, обичам те до земята.
Laughing

Напомня ми за случка с най-малката ми калинка ( зълва, все едно ).

Тя: Колко ме обичаш?
Аз: Обичам те от тука до небето!
Тя: А аз те обичам от тука до земята!
 Joy Joy Joy

# 676
Живеем с нашите, както и с брат ми. Той е добронамерен, но почти не прекарва време с детето, не го закача.
Та, вчера мета. По едно време усещам, че ситният ме тупва по дупето. Обръщам се и той казва "това е Георги". После тупва по своето дупе и пак "това е Георги". Питам го "казваш, че Георги е дупе ли", хили се "да". След това си седна на дивана и най-невъзмутимо продължи да си гледа филмчето. Докато се усетя да кажа нещо...too late 

# 677
Жоро около 3 годишен и луд фен на Спайдърмен (дрехи,обувки,бельо,играчки,чаршафи....сещате се сигурно).Идват нашите на гости и дребното седнало до баща ми и го гледа супер влюбено Heart Eyes
И изведнъж като възкликна:
-Еха,дядо,лицето ти е същото като мрежата на Спайдърмен! Mr. Green

# 678
Дъщерята, пред клетката на морското ни свинче: "Прасенце, отвори ми! Иначе ще ти издухам къщичката!" (казано с нисък, гърлен глас)  Laughing
И пак тя, пее и си ги донаглася, за да стане песен за любимото морското свинче : "Две прасенца подранили, плискат се с водица..."  Crazy Разбира се, целият този цирк се изнася пред клетката на животинчето  Joy

# 679
"- Мамо, аз не съм достоен за 3D кино." Crazy

# 680
  • на последния етаж
"- Мамо, колежа ти те търси по телефона!"  Sunglasses
колеж = колега

# 681
  • София
 А ние казвахме:
 - Мамо, там има един хор, когато видеше човек!
(от хора - единствено число хор)

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 12:56 от desy_net

# 682
  • Mars Hotel
Дъщеря ми пък казваше хори (хора). Grinning

# 683
Ох, затова ли масово се пише "някой хора"? Явно на някоЙ хора речевото развитие е замръзнало в детството.  Laughing

# 684
Ох, затова ли масово се пише "някой хора"? Явно на някоЙ хора речевото развитие е замръзнало в детството.  Laughing

А аз това словосъчетание го научих, че съществува от форума.В детството ми никой не го употребяваше Simple Smile

# 685
  • Някъде на път....
Аз: Аууу, колко ти е лесно домашното, ей сега ще го напишеш за 20 минути....
Той: Да, много е лесно, даже ще го напиша по-бързо, заааа... 50 минути.... bowuu

# 686
Майка ми намерила от някъде стари снимки от видеозона и я чувам как обяснява на малката: "Виж, ти си била една мааалка точица в корема на мама."
А дребната, леко обидена: "И на тати, и на тати!"  Laughing

# 687
  • Пловдив
Ех тоя тати беее. Все го забравят по песнички, стихчета и приказки.  Laughing Добре че са децата, да го добавят. Joy

# 688
Мамо,нали довечера като се наспя и утре и третото утре като го наспим и тогава ще е лято и ще е станало миналата седмица като бешихме на морето?
Тотално никаква представа за време няма това моето зверче  Joy За граматика също.......

# 689
Бабо,не излизай на терасата без мен- аз нося отговорност за теб! Joy
-Вики на 5 год Grinning

Общи условия

Активация на акаунт