Нещо смешно, което децата са казали. Тема №6

• 66 589
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Сутрин обикновено излизам първа за работа, вече почти по тъмно, а тате и щерка си доспиват още малко.
Да, ама напоследък Кали като ме чуе, че съм на вратата, скача да ме изпраща и се започват едни прегръдки и целувки...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes почти закъснявам...  Crazy Да не говорим, че седи на прозореца докато потегля с колата и от там едно махане... около 34 пъти  Grinning
Днес й казах да не ме изпраща, да си поспи още малко, а тя:
"Всеки може да си поспи когато си поиска, но не всеки може да си нагушка майката, когато отива на работа!"  Hug Hug Hug

# 706
И от мен малко нови думи - "имблийски учим" /английски/, йогът /членуване на  "йога"/- "Йогът е много интересен."

# 707
Сутрин обикновено излизам първа за работа, вече почти по тъмно, а тате и щерка си доспиват още малко.
Да, ама напоследък Кали като ме чуе, че съм на вратата, скача да ме изпраща и се започват едни прегръдки и целувки...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes почти закъснявам...  Crazy Да не говорим, че седи на прозореца докато потегля с колата и от там едно махане... около 34 пъти  Grinning
"Всеки може да си поспи когато си поиска, но не всеки може да си нагушка майката, когато отива на работа!"  Hug Hug Hug

jane1, имаш страшно умно детенце! От много дълго време чета изцепките й и смея да твърдя, че е изключителна мъдра! Да се разтопи човек от това, дето е казала последно.... Heart Eyes

# 708
  • Пловдив
jane1 и аз съм и фенка на малката от много отдавна, но това последното ме просълзи Heart Eyes
Да Ви е жива и здрава и все така остроумна   bouquet

# 709
Благодаря ви!  Hug
Малко ми е мъчно, че с порастването намаляват и бисерите... вече не мога да се включвам толкова често...  Sad
А! Сега се сетих още нещо!  Grinning
Преди няколко дни вечеряме риба. Кали много обича, хапва с кеф и мърмори: "Много ми е жал за рибката, но ми е много вкусна!"  Cry  chef

# 710
Независимо от възрастта, детето ми все още ръси по някой "бисер".
Вчера изведнъж съобщава :"Мамо, искам да стана пожарникар".И веднага добавя с леко съжаление "Ама май не може, защото вече се записах за пилот"- в албума от завършването на ДГ под снимката на всяко дете е написано желанието му за бъдеща професия.

# 711
Синът на една приятелка й заявил вчера по повод първи клас: "Не ми харесва. Реших да се отпиша!  no"

# 712
  • Mars Hotel
О, горкичкото дете. Ако знае какво го чака.  Laughing

# 713

Съчувствам на първокласника, много.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 23:16 от Nickkie

# 714
  • SOFIA

Божееее, колко е миличко!

# 715
 Joy
Когато беше на три, синът ми имаше следните планове за професионална реализация: първо да се подвизава като Батман, а когато остарее, да стане катаджия с голям корем.
Сестра ми имаше Смарт. Взима го веднъж на разходка и той се обръща към нея с недоумение: "Ти с тази кола ли ще ме караш? С тази, с половинката?  Joy
След това, като се видяло, че с половинката ще се вози, помълчал известно време, след което тактично предложил: "Ти защо не си вземеш някоя синя спортна Лада?" И след кратка пауза добавил: "Не сега, като имаш пари". Като спечели достатъчно, че да може да си позволи цяла кола Joy

# 716
  • Някъде на път....
Аз към сина ми (първокласник): Какво учихте днес в училище?
Той: Много интересни неща...
Аз: Ама за какво се отнасяха?
Той: Ох, цял ден ме разпитваш бе, мамооооооо.....
 Crazy

# 717
Сутринта уговарям малкия, че днес е понеделник и ще ходи на градина. Той обаче изобщо не е въудошевен. Обяснявам аз колко е хубаво, как има много приятели и т.н. Той обаче ми заяви: "Да, ама малко взе да ми омръзва."  Mr. Green

# 718
  • Бургас
Сутринта уговарям малкия, че днес е понеделник и ще ходи на градина. Той обаче изобщо не е въудошевен. Обяснявам аз колко е хубаво, как има много приятели и т.н. Той обаче ми заяви: "Да, ама малко взе да ми омръзва."  Mr. Green
hahaha
при нас е: аз за градина съм болен. а за батут? за батут не!

коремчето духа вятър - къркори му корема  Laughing

# 719
На моя очичките му се тревожеха, не плачеше Simple Smile и беше гладен само за гумени бонбони.

Общи условия

Активация на акаунт