Британците, британците! - тема 48

• 26 084
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • срещу двата комина :)))
О, Гай, о, Мементо, о, Присила! Откъдето и аз най-ясно помня Хюго - велик беше!

Гай има безподобна маймунска челюст ама е готин някак въпреки нея, честито, Бум!

Ся, понеже съм съгласна, че не е добре темата да се превръща в кебапчийница с диаманти на полвин цена, викам преразпределението да става по почина, показан от Сарказъм: мецаш "Искам!" и ако може, ще ти се даде. Кво ши речете?  Mr. Green

готово, искам половинката от Фасбендър  на Северната  Mr. Green от кога чакам да го кажа това  Whistling

# 541
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти, лакомо чудовище, как си знаех какво ще кажеш Joy Joy Joy. И аз я искам пък, ще и я пазя и обгрижвам, докато се завърне Mr. Green.

А аз- да се взема само на потребителки като Джес, които се знае, че нивгаж няма да се завърнат.
Знае ли се? Брях, пак съм спала някъде.  newsm78
Да кажем, предполага се с голям процент на вероятност Joy

# 542
Северчето не пропуска тема, макар и с пост или с два,
така, че има да чакате  hahaha hahaha hahaha

# 543
Северчето не пропуска тема, макар и с пост или с два,
така, че има да чакате  hahaha hahaha hahaha
миналата не се е появявала, както и тази  Whistling

Ти, лакомо чудовище, как си знаех какво ще кажеш Joy Joy Joy. И аз я искам пък, ще и я пазя и обгрижвам, докато се завърне Mr. Green.

предателка  Crossing Arms

# 544
Мълчи бе, ще те пускам нощем да го обгрижваш и ти Mr. Green

# 545
Е, хайде сега, Севера винаги има уважителна причина, дайте ѝ още една тема време. Все пак тя е в темата от началото ѝ, не е налазила само с цел придобиване на собственост, както е в други случаи.  Grinning

# 546
И моля ви, само не грабете на Бебето конюшнята Joy

# 547
Е, хайде сега, Севера винаги има уважителна причина, дайте ѝ още една тема време. Все пак тя е в темата от началото ѝ, не е налазила само с цел придобиване на собственост, както е в други случаи.  Grinning
няма проблеми, аз само заявявам желание  Flutter да не каже някой нещо после  Mr. Green

# 548
Мури, допреди Фасбендер се чудех как си събрала такава конюшня с твоя миролюбив подход, ама сегааа  Whistling Whistling Whistling. Свръхнаглото си е свръхнагло  Joy

# 549
Аз откога се каня да питам ,че да не стане като  с Гай  Laughing , някоя грижи ли се за Робърт Карлайл и ако не да знаете ,че ще се грижа добре за него .

# 550
Грижи се, ама забравих кой.  Laughing

# 551
Посърнах ,Пуц  Sad. Сарка го е прилапала  Mr. Green

# 552
Значи немаш шанс hahaha

# 553
  • Ænima/Albuquerque
Посърнах ,Пуц  Sad. Сарка го е прилапала  Mr. Green

Кофти тръпка, да.

викам преразпределението да става по почина, показан от Сарказъм: мецаш "Искам!" и ако може, ще ти се даде. Кво ши речете?  Mr. Green

Ей туй е то Шефа! Тиам пуша в твоя чест!  Hug

# 554
 Joy Ти па.

Съжалявам, Латенце. Пробвай да я хванеш в щедро настроение - предлагам след месец-два, да се развхри пролетта с пълна сила.  hahaha Друг шанс едва ли имаш.

(Ся ше се върне напушена и ше каже, че ѝ забивам нож в гърба. hahaha)

Общи условия

Активация на акаунт