Британците, британците! - тема 48

• 26 100
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще наруша четвъртъка с едни ретро-влюбени Mr. Green

# 451
  • Mars Hotel
Егасииии, изтървах!  Crossing Arms Скротумееее, те викаха, че бутонче имаш, кака, само аз ти защитих лоста! Мани ги тия!

# 452
  • гр.София-Красна поляна
Егасииии, изтървах!  Crossing Arms Скротумееее, те викаха, че бутонче имаш, кака, само аз ти защитих лоста! Мани ги тия!
Аааа, молА молА, аз знам, че има ЛОСТ.

# 453
  • КиТ
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Нека всеки ден да е четвъртък  Joy Joy Joy

Честита Баба Марта на всички във форума. Simple Smile

Честита и на теб Скротуме,виждам,че Зиса е дошла и се справила със ситуацията  Crazy
Кво стана Зисе върза ли или .... Thinking

# 454
Върза, Плами, върза, че даже и на нея е върза  Wink. Добре, че е тя да отсрами темата, никоя друга не се сети да приготви мартеничка за момчето, че да е бяло и червено.

# 455
  • гр.София-Красна поляна
Пламено, па ти съмнения ли имаш, ма? Laughing

# 456
Върза, Плами, върза, че даже и на нея е върза  Wink. Добре, че е тя да отсрами темата, никоя друга не се сети да приготви мартеничка за момчето, че да е бяло и червено.
Аз съм лесен, приемам мартеници във всички цветови гами. Може и в зелено и розЕво, може и в телесен цвят. Simple Smile

# 457
Ама ти си го търсиш сам май, палавник такъв.   Wink Просто не можеш да си представиш какъв порой от мартеници и мартеницоносачки ще те залее сега.

# 458
  • в сърцето на един мъж...
Аз съм лесен, приемам мартеници във всички цветови гами. Може и в зелено и розЕво, може и в телесен цвят. Simple Smile

А, сакън, недей в розЕво Whistling

# 459
Просто не можеш да си представиш какъв порой от мартеници и мартеницоносачки ще те залее сега.
Баш тъй, аз съм му приготвила една в гълъбовосиво Flutter

# 460
Уха, какъв четвъртък съм пропуснала само  Joy

# 461
  • София
Да живее четвъртъкът!!!!!!!!!!  sohappy

Борбата е епична!

Скротуме,  Kissing Heart от мен имаш мартеница от чиста качествена вълна от тамън остригана био-брит-овцата Фиона! От известно време я храня само с био и органик трева!

# 462
Уха, какъв четвъртък съм пропуснала само  Joy
Ооо, пътешественико Hug. Аз се наслаждавам на твоите филми, ще си пускам "Баскиа" Heart Eyes

# 463
  • Ænima/Albuquerque
Може и в зелено и розЕво, може и в телесен цвят. Simple Smile

Тия неща си ги отбелязвам. Зилен ми е подписа, розЕво обичам... а телесния цвят... той е ясен.  Mr. Green

# 464
Б!

Сарко, кАжи, кака, за кви чинове ми приказваш.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт