Hart of Dixiе

• 60 211
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Може и нищо да не стане между Леман и Уейд, но комбинацията ще дразни другите участници в кръстоската. Grinning

# 121
# 122
Може и нищо да не стане между Леман и Уейд, но комбинацията ще дразни другите участници в кръстоската. Grinning

Честно казано аз лично не давам на сценаристите повече от флирт да заформят между тях... Лемън ще излезе голяма цветарка при едно такова развитие на нещата, а не й отива някак...

# 123
  • София
Подозренията за нещо между Лемън и Уейд ми минаха през главата още през миналия сезон ,особено вечерта в бара ,когато Лемън се напи.
И да ,и аз ще се радвам и искам да видя една луда Лемън  Grinning !

# 124
# 125
  • Варна
Записвам се и аз при следящите сериала!

Интересно как "елементарен" сериал ми грабна вниманието! И на мен Уейд ми е много по-симпатичен от адвоката.

# 126
мим и аз това се чудя Peace ама пък е разтоварващ, смешен дори, но все пак с реални проблеми; Новата серия ми хареса и чакам другата с нетърпение Peace

# 127
http://DMCA-removal-from-Google/torrents/177835/

Епизод 2  Party

+ промото за 3ти епизод
Скрит текст:

# 128
# 129
Ей сега го изгледах, много весел епизод. Чудничък!  hahaha

# 130
  • Варна
Много забавен епизод.

# 131
  • Ямбол
Записвам се при вас HugДнес изгледах първите два епизода от сериала и много се зарибих LaughingХаресва ми сюжета нещо като съвремената Д-р Куин Laughing

# 132
Контеса добре дошла Hug
И аз гледах серията, хареса ми. А Уейд колко е самодоволен не е истина Mr. Green Тази обаче кандидат кметицата май е замислила нещо,а? Rolling Eyes

# 133
Още по-добър епизод днес, много ми хареса.

Скрит текст:
Зло е тази Руби, зло, зло! Сега цял сезон ще си трият носовете, разкош!  hahaha

Броненосецът!  Joy

# 134
  • España (Плевен)
Забавно и отпускащо сериалче...  кефи ме  Peace

Общи условия

Активация на акаунт