Hart of Dixiе

• 60 208
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Лемън и на мен ми харесва. Има много живот в нея. Адвокатът ми е много блудкав и е странно как се активира чак сега. Много се раздвижи нещо. Grinning

# 106
Ми покоси го внезапна любов, де.  Mr. Green

# 107
  • Варна
Ми покоси го внезапна любов, де.  Mr. Green

Да. Бля цял сезон и сега се сети какво да прави. Laughing

# 108
Мен ме издразни като започна да ѝ повтаря "Избери мен! Избери мен!", като че ли за кмет се кандидатира, егати. То бива състезателен дух, ама чак толкова... Другото ми е по-обяснимо - 15 години гаджета, това си е сериозен коловоз, не се излиза лесно от него.

# 109
  • Варна
Мен ме издразни като започна да ѝ повтаря "Избери мен! Избери мен!", като че ли за кмет се кандидатира, егати. То бива състезателен дух, ама чак толкова... Другото ми е по-обяснимо - 15 години гаджета, това си е сериозен коловоз, не се излиза лесно от него.

Това наистина беше пресилено. До този момент го развиваха като последователен и отговорен ( към връзката с Лемън ) и изведнъж стана много инициативен и напорист. Не съм убедена, че ще остане твърд в новия си избор. Може пак да му се доще Лемън. Grinning

# 110
Може, може. Ако не вкарват нови герои, ще трябва тези да ги мятат насам-натам.  Laughing

# 111
  • Варна
Може, може. Ако не вкарват нови герои, ще трябва тези да ги мятат насам-натам.  Laughing

Joy Joy Joy

# 112
  • София
Като цяло действията на адвоката и мен ме подразниха много ,никак не ми допадна тази не последователност от негова страна ,но и аз си мисля ,че той ще е героя в края на филма.
Върти ме се в главата една друга двойка :Лемън и Уейд  Grinning .Имам някакво предчувствие за тях  Laughing и биха били страхотни  Laughing .

# 113
И на мен ми се завъртя като ѝ предложи работа в бара, мдаа. Една такава внезапна мисъл ми мина.  Whistling Много ми е хубав тоя сериал, нямам никакъв конкретен любимец между героите, искам всички да са щастливи. Почти.  Mr. Green

# 114
  • NE
Абсолютно трябва да се случи нещо между Лемън и Уейд. Според мен ще бъдат много интересна двойка, а и не се знае Лемън как ще се промени. Без това ми е прекалено праволинейна  Mr. Green

# 115
Да бе, да ги  омешат всичките, нещо като Дързост и красота Mr. Green

# 116
  • София
Абсолютно трябва да се случи нещо между Лемън и Уейд. Според мен ще бъдат много интересна двойка, а и не се знае Лемън как ще се промени. Без това ми е прекалено праволинейна  Mr. Green
Лемън ако се хване с Уейд, Зоуи ще почне да ревнува, ще разбере, че всъщност винаги е обичала Уейд и ще тръгнат щастливи към залеза... Гледала съм подобни сценарии, дано да е нещо по-оригинално

# 117
Ама не бе, Нели, те временно.  Mr. Green Към 5-6 сезон всичко ще си дойде на мястото. Всъщност не знам дали ще успят да измъдрят 6 сезона, но като нищо. за жалост всичко вече е пробвано, трудно е да си хем оригинален, хем да задържиш вниманието на публиката. Не го прави Мърфи тоя сериал, язък.

# 118
Лемън и аз я харесвам. И актрисата е приятна за окото, много приятна блондинка, една такава нежна, слънчева, естествена.

Иначе няма да е лошо да се завихри нещо между нея и Уейд, ще е интересно, може да го включат като част от нейното "подивяване": цял живот е била добро, праволинейно момиче, време е да се разчупи малко. Но пък си мисля, че ако тя се поразчупи, Джорджи ще я погледне пак с други очи. Случи се нещо подобно и в първи сезон.

Аз се чудя дали няма отново с нея и Лавон да стане нещо? Хубава двойка са, пък и тази новата според мен има някаква "тъмна" страна, която още не са ни показали. Предстои да видим де, ама аз имам някакво такова предчувствие. Прекалено лесно и "тамън" се появи като дружка на Зоуи, а после и като кандидатка за сърцето на кметчо...

Абе много ми харесва този сериал, хем ми е развълнувано за него, хем не ме натоварва да се ядосвам и да ги мисля... Всички са ми симпатични и се надявам да се оттеглят към залеза, всеки с най-подходящия за него Simple Smile В крайна сметка пък, ако не могат да се разпределят, да се хванат за ръце и групово да се оттеглят  Joy Joy Joy

# 119
Освен да кажа +1, не знам кво друго.  smile3501 Обаче загатнаха и за дивашки период на Лемън, в гимназията. Като ходиха да боядисат оня нещастник в синьо.  hahaha Уейд тогава ѝ се израдва. Мдаа.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт