Hart of Dixiе

• 60 204
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Визуално на мен барманчето Уейд не ми харесва Rolling Eyes

# 91
Именно, всеки с предпочитанията си.  Grinning Аз не бих казала, че примирам за някой от героите, просто така се случва, че Джордж е моето анти-всичко. Извинявай, няма да говоря по въпроса повече. Peace

# 92
Ами всичко (визуално, най-вече визуално), от строго моя лична гледна точка, разбира се, затова го скрих.  Hug
Аз си го харесвам Скот Портър ,от оня мой любим сериал. Но ми се струва , че е трупнал килца , които са му се налепили на лицето най-вече  Wink

# 93
Мохе, мохе. Кой тоз любим сериал? На мен ми пречи на плановете Лемън да се събере с Лавон, освен всичко друго.  hahaha

# 94
  • София
На мен както винаги ми харесва повече bad boy, не толкова по външност. А Джордж не ми харесва като характер, иначе не е толкова грозен Whistling

# 95
При мен е точно, ама точно обратното!  hahaha

# 96
Сериалът е Friday Night Lights , в който между другото учавства и наш Левон  Wink(там е в ролята на бивш затворник и наркоман , баща на едно от проблемните хлапета), готин образ .И аз се надявам ,че ще се съберат с Лемън  Grinning

# 97
Аз искам Лемън с Ливон, и Зоуи със Джорджи, като се насити на сексa с Уeйд Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 20:21 от LUCKY14

# 98
  • София
Левон участва и във Вероника Марс - играе бащата на Уолъс. Доста се чудех откъде ми е познат в началото

# 99
Ама тази Зоуи все намира начин как да оплеска всичко. Хах и Лемън е една супер неверотична, направо, ако ми е пред очите няма да я трая и 2 минути Simple Smile

# 100
Левон участва и във Вероника Марс - играе бащата на Уолъс. Доста се чудех откъде ми е познат в началото
Левон май  и в Анатомията участва, мъж на Бейли,  ако не се лъжа Rolling Eyes

# 101
На мен от мъжете в сериала най-готин ми е именно Лавон, а не си падам по черни по принцип. Просто другите и двамата са ми ... единият бозав (Джордж), другият крив (Уейд). Ама всеки с вкуса си... Иначе Зоуи си има овчи потенциал и аз няма да се очудя, ако си избере загубения адвокат. Не знам интернет проучванията как вървят, феновете в USA коя от двете двойки предпочитат, може би това малко или много е повлияло на сценаристите, като са писали новия сезон.

# 102
  • NE
Записвам се в темата  Party
Лавон най-сетне намери своята тръпка и вероятно ще има продължение на историята с новата мацка, която впрочем много ми допадна.
Зауи ще избере Джордж рано или късно само че ще е адски тъпо да му се хвърли веднага и да му се предложи затова ще трябва да пострада, че и ние заедно с него. Mr. Green
Уейд е просто лошото момче и мисля, че няма сила която да го накара да се промено, а и Зоуи много го мислише още от самото начало на сериала, така че мисля че няма да се случи нищо повече между тях освен страстните нощи.
Историята около Лемън нещо не е много наред и мисля, че най-накрая ще разбере от къде изгрява Слънцето и бързо ще се превърне в нормален човек, че дори и дружка на Зоуи.
Сериалчето е много сладко и аз самата съм фен на Рейчъл Билсън още от Квартала на богатите. Обичам такива момичета и това си е Blush

# 103
  • Варна
Уейд усети, че може пак да е наранен и бързо се върна към обичайното си поведение. Той се крие зад него, а реално обича Дикси.

# 104
Лемън пък на мен ми е даже симпатична на моменти. Мисля, че ще стане човек от нея, има потенциал.  Grinning

И аз така мисля, Дидака, лош е като защитен механизъм. Ако планират повече от два сезона, ще трябва да ги въртят и сучат ехей, пък накрая ще се появи трети претендент, който ще грабне Зоуи.  Mr. Green

Иначе Зоуи си има овчи потенциал

Много ми хареса това, подкпрепям.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт