Hart of Dixiе

• 60 202
  • 762
  •   2
Отговори
# 75
  • UK
Ехааа, браво, много готина! newsm03

# 76
  • UK
Наживо е още по готина. Simple Smile

# 77
Запис и от мен ,в очакване на втори сезон  Wink .

# 78
# 79
# 80
Не мога да опиша колко съм щастлива,  ето и версията в замунда
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=325247&commen … s=1#startcomments

# 81
Да се включа и аз  bowuu
Готина серия, страшен Уейн пич от всякъде   Mr. Green

# 82
  • Пловдив
И аз се включвам тук сред феновете на сериала, току-що изгледах най-новата серия и много се накефих на завършека  Mr. Green

# 83
И аз изгледах серията, нямам забележки по завършека Mr. Green и
Скрит текст:
мисля, че ще е страхотен сезон, Лемън сервитьорка  hahaha кмета с ново гадже, а Джорджи нещастен Sunglasses

# 84
Много ми хареса епизода...доста се посмях.Хареса ми и началато ,и средата, и края.Особено края  Mr. Green

# 85
  • София
Оф и на мен ми хареса, но имам чувството, че тази овца накрая ще избере адвоката Rolling Eyes

# 86
И аз тук PartyЕдин от любимите ми филми е- ненатоварващ и разтоварващ Mr. Green Не съм го гледала ей сега сядам и почвам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
Ахой!  Grinning Чудесно начало на сезона.

Нели, пепел ти на клавишите. Следва скрит текст, за да не засегна почитателките на Тъкър.
Скрит текст:
Цял сезон плюс един епизод се чудя и мая как изобщо е възможно някой като нея да си падне по някой като него. Не, как изобщо може някой да си падне по него.

# 88
Ахой!  Grinning Чудесно начало на сезона.

Нели, пепел ти на клавишите. Следва скрит текст, за да не засегна почитателките на Тъкър.
Скрит текст:
Цял сезон плюс един епизод се чудя и мая как изобщо е възможно някой като нея да си падне по някой като него. Не, как изобщо може някой да си падне по него.
Коментирам скрития текст Peace
Какво му има?

# 89
Ами всичко (визуално, най-вече визуално), от строго моя лична гледна точка, разбира се, затова го скрих.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт