Hart of Dixiе

• 60 264
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • на кого му пука
Да.

# 691
  • София
Можеше да роди едно бебе на Уейд в сериала.

# 692
Можеше да роди едно бебе на Уейд в сериала.
hahaha Ми, да!

# 693
  • NE
А не ми се връзва Зоуи да роди в сериала. То ще е голяма драма от кого ще е.
Иначе е много сладурска Рейчъл с коремче. Heart Eyes

# 694
  • на кого му пука
А тоя Хейдън е толкова харесван от жените ,пък на мен ми е много слаба ракия.Хич не ме впечатлява.

# 695
  • NE
Чаровник е, но е супер бозав.

# 696
Пак ли да минавам с весизвестната истина за вкусовете?  Mr. Green Тя си го обича, кво ся. Много е сладка, наистина. Живи-здрави да са. Grinning

# 697
Хей хора чакате ли с нетърпение завръщането на Zade  Hug newsm51 txtloves

# 698
  • Разпиляна във въображението
Да. Гледах трейлъра и май Зоуи ще се бори за мъжа, който иска. А онези ще въздишат по Лемън Crossing Arms

# 699
То аз до колкото чета разни новини за сериала Зоуи ще забременее и там пишеше,че май ще е от Джоел...Но на трейлъра не и личи така,че може и от Уеид да е бебето.  Peace

# 700
  • NE
Е тя Рейчъл Билсън дори роди мома преди месец. Mr. Green Би трябвало да е бременна в сериала или ще я дават като Лемън от кръстта нагоре. Laughing

# 701
Ooo да..Но аз се надявам ако е бременна в сериала да е от Уеидчооо   Embarassed Embarassed Embarassed

# 702
  • срещу двата комина :)))
със сигурност ще е бременна в сериала, потвърдиха го още преди месеци  Peace малко ни остана да чакаме, преместиха започването на 15 декември  Party

# 703
  • Разпиляна във въображението
със сигурност ще е бременна в сериала, потвърдиха го още преди месеци  Peace малко ни остана да чакаме, преместиха започването на 15 декември  Party

О, това съм го пропуснала. Супер. То не остана. Grinning

# 704
  • NE
Сега видях трейлъра на сезон 4 и Рейчъл е много бременна, но пак като Джейми я дават от кръста нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт