Предстои ми инсеминация 11

• 62 175
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • София
фъсси, при толкова малко милиони младежи не ви ли насочват към инвитро   Rolling Eyes

# 616
бамбарадамбара, това е последният опит за по-леката процедура. Ако и сега не стане минаваме направо на ИКСИ. За да няма мислене дали ще ги домързи младежите да си свършат работата Wink

# 617
фъсси, ще стане този път! Не мисли за тежката артилерия все още! Желая ти прекрасни и слънчеви 10-14 дни и най-положителния тест накрая! Hug Hug Hug

# 618
I am Ruth,
Настроила съм се положително и че сега ще стане  Embarassed
Едва ще изчакам края на месеца, защото мисля да се насладя на лятото в пълния му блясък на една малка почивка.
Благодаря за подкрепата!  Hug

# 619
  • Живее на Луната
Завръщам се инсеминирана  Mr. Green

Мъжкото тяло се е представило даже по-добре от миналия път, цели 16 милиона. Този път почти нищо не усетих освен гадното желязо, но мина бързо. Даже сестрата се пошегува че първия път съм идвала да пробвам как е, а сега за да забременявам  Heart Eyes

фъсси, никакво негативно мислене, ще стане тоя път още  Hug

Момичета много ви благодаря за подкрепата и се радвам че ви има: Зимна роза, I Am Ruth, Feffi и всички останали  Hug Hug Hug

# 620
Ей, Bell@, справили сте се страхотно!!! HugНие бяхме с 20 милиона този път, но сме с донорска и, разбира се, положението е различно от съпружеската. Първия път, от същия донор, бяха 10 милиона - не знам защо така бяха преценили. Сега се надяваме нещата да са добре: любимият ми ембриолог, че и д-р Александров, много ни окуражиха с бройката Praynig.
Bell@, фъсси, всички момичета, които очаквате своите положителни резултати: ще ги имаме!  bouquet

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 14:54 от I Am Ruth

# 621
  • Живее на Луната
O, Ruth, ти даже и любим ембриолог си имаш  Hug
Аз пък съм виждала само биолога, който и на двата ми опита донесе спринцовката с материала - един къдрав пич на опашка. Днес даже докато се заприказвах с него и лекарката ми сложи материала а аз нищо не усетих  Mr. Green Ти тоя път с тия 20 милиона, два спукани фуликула, май ще удариш джакпота, стискам палци!

# 622
Е, той, де, той - Ивайло май се казва. Ама съм почти убедена, че е ембриолог... С него си говорихме когато избирахме и поръчвахме донор.

# 623
Bell@, честита ти инсеминация  Laughing  Hug

И при мен на последната инсеминация къдравият младеж донесе материала  Laughing
Първият път беше една девойка, която ме пита дали мъжа ми бил "симпатичния младеж" и доки й се скара, че се заглежда по чужди мъже  и пита дали тя му е помогнала за материала hahaha

# 624
  • Живее на Луната
Говорим за последния  Mr. Green

http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … d=164&lang=bg

# 625
Мтакаааам. Значи, при първото инсе, материалът го донесе Ивайло Цанов - другият мъж в екипа Mr. Green. Вторият път беше Мистър Чар Heart Eyes, а пък с Лъчезара Велева контактувахме дълго време по телефона, преди да поръчаме материала от Криобанката. С Мистър Чар пък подписвахме документацията Flutter. Дано ни е бил на късмет, момичетааа! Heart Eyes Blush Whistling

# 626
Здравейте на всички и БЛАГОДАРЯ за подкрепата, малко съм стресирана, да ме извините, ама съм в малък град и няма как да си направя кръвен, утре всички ще знаят. Нямам търпение да дойде 15 ден за уринен тест, но и се съмнявам да е станало. Вече 2 години ходим по мъките и да ви кажа нямам сили. Знам че, много ще ми се изсмеят от вас и ще си кажат, че по - дълго време чакат чудото да стане, и се извинявам за което, но аз всичко преживяях сама. Тичам по доктори и болници на 100 км., а някой път и на 200 до София. Мъжът ми е с азоспермия, и работата му е много строга, не може да отсъства, но и доста се промени след този факт. За всеки преглед, след всяка процедура само аз плащам, вече и секс не ми се прави, пък и сега му излиза нещо като херпес на пениса, и доктора забрани, за да не се заразя с нещо. Извинете ме, но няма на кой да споделя, само вие сте ми и родителите ми, но и тях не искам да натоварвам вече. Моля се за едно малко ангелче, за да имам смисъл да живея. Чак миналия ден видях у мъжа ми някаква загриженост, попита ме какво е показал теста и каза, че ще ми даде половината пари за друга инсеминация. Извинявам се пак и ДАЙ БОЖЕ да имаме всички положителни тестове. Успех

# 627
  • СОФИЯ
love forever никоя от нас няма да ти се изсмее, това нещо всяка една от нас го преживява по различен начин, но не трябва в никакъв случай да се отказваш и отчайваш ако теста е отрицателен. Първо си мисля, че трябва и двамата да се борите с това никой не е искал да има проблеми просто се случва и не смятам, че е дошъл края на света че съпругът ти да се държи така. Извинявай за тези думи, но аз подкрепям всеки който иска да се бори живее за това да стане родител .... а той иска ли да е баща ??? И защо само ти плащаш ?? Ако искаш не ми отговаряй но ми е мъчно за теб  Hug Hug Hug Това с херписа ще се оправи той също не трябва да унива за всяка болежка има лек .... така са казали старите хора. Мила горе главата и успех   bouquet  bouquet  bouquet

# 628
love forever, затова сме тук: да се подкрепяме, да се изслушваме (изчитаме) и да разчитаме една на друга Hug. Аз лично ти благодаря, че споделяш - това, най-малкото, означава, че ни чувстваш близки, а това ласкае и ти става мило Hug.
Наистина - защо само ти плащаш? Семейният ви бюджет не е ли общ? И как се борите с азоспермията? В каква клиника правите репродуктивните процедури? Извинявай, сигурно най-малко ти е до моите смотани въпроси, просто приемам близо до сърцето си историята на всяко от момичетата тук и всички ги имам за приятелки Hug. Не ми отговаряй, ако ти дотежи.
Сигурна съм, че съпругът ти те обича и ще е до теб, както е бил - просто има хора, които приемат и преживяват несполуките по различен начин: затварят се в себе си, стават умислени и умълчани, изглеждат недотам загрижени. А всъщност отвътре им кипят емоциите. Просто не знаят как да ги изразят или предпочитат да не го правят, за да не дотежават на близките си. Или Бог знае защо... Важното е да се крепите, да се обичате и ДА НЕ СПИРАТЕ ДА ВЯРВАТЕ, че и вашето дете е на път - просто чака най-добрият момент, за да ви изненада Hug
Щом няма как да направиш кръвен - на 14-тия ден можеш спокойно да направиш уринарен. Сега само да не ми кажеш, че понеже си в малък град, в аптеката ще те заподозрат, ако си вземеш тест... Hug Crazy
Късмет и не се предавай!

# 629
Мила не се тревожи, много ясно че ще ти отговоря, и аз си задавам много въпроси, но без отговор. Не знам как се чувства той, сякаш не му пука, но по едно време си избиваше комплексите върху мен, обаче като се сетя, още на 3 - ят ден от както се познавахме искахме дете и се успокоявам.  А колкото до плащането нямам думи, но търпя всичко. не ми е добре, че само моите родители дават........... ама аз си го искам, яд ме е че като заговорим за имена, той искал на баща му да го кръстя, а аз знам, че те не заслужават нищо. Абе историята е дълга и мъчителна, не искам да ви занимавам с моите гайлета. Да ни даде Господ дечица и здраве, пък на всичко друго майната му. Сега чакам събота за тест, а някой може ли да ми каже, дали веднага след цикъла, може друга инсеминация, трябва ли на 3-ят ден да ида за ФСХ, и с цигарите имам проблем, някой да сподели, ако пуши.....

Общи условия

Активация на акаунт