Предстои ми инсеминация 11

• 62 181
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
esstela благодаря ти, данооо  Hug
I Am Ruth успех, дано след десет дена да ни зарадваш с положителни резултати. Стискам палци  Hug
di_dody_di благодаря, повече вяра и надежда на никой няма да са излишни. Успех ти желая в четвъртък, стискам палци това да е твоето положително инсе.  Hug
Bell@ пожелавам ти всичкия късмет да бъде с теб в сряда.  Hug
Много ми се иска съвсем скоро да прочета в темата за положително преминали инсеминации. Желая ви усмихната, позитивна и много слънчева седмица.  Heart Eyes

# 601
Bell@, много, много, много късмет, сила и положителна енергия ти изпращам за сряда! Hug Hug Hug

# 602
  • Живее на Луната
Bell@, много, много, много късмет, сила и положителна енергия ти изпращам за сряда! Hug Hug Hug

Мерси миличка, но ако може да ми я изпратиш за утре, че сега ми звънна Ганева да ми каже че ЛХ-то ми е височко и ще трябва утре да направим исето. Оххх, сега се притесних че няма да имаме толкова въздържание, колкото трябва, само 2 дена  Blush

# 603
Височко? Оххх, тя като каже, че "Естрадиолът е малко нисичък", а "ЛХ-то е малко височко" и направо падам... Joy Това значи, че утре си в овулация, така ли? Колко ти е Естрадиолът? Thinking
С теб съм мислено утре и ти изпращам много от моя позитивизъм!!! bouquet

# 604
  • Живее на Луната
Не ми каза резултати, пък и аз не съм я питала, явно по ЛХ-то е разбрала, че утре ще съм в овулация, въпреки всичко ми каза да си сложа тази вечер Овитрела. Той нали уж таймира, ама кво таймира кат аз и без него ще се справя  newsm78
Иначе за въздържанието аз я питах не е ли малко, тя каза че ставало, ама нещо хич не съм радостна, не знам какво ще стане, но стискай палци да изкараме достатъчно момчета.  Hug

# 605
Добре дошли на love forever и Беки и от мен!   bouquet Късмет и кураж, момичета! да не се задържате много тук!

фъсси, успех, дано всичко е минало супер днес!

I Am Ruth, звучи много добре, като по учебник! дано Александров ти е на късмет!  Praynig

Bell@, според мен 2-та дни няма да са проблем, ако сте без проблем със спермограмата, някъде съм чела, че 1-2 дни е ОК. Аз понеже всеки път изпадах в параноя, че ще пропуснем ову на процедурата, за следващия път бяхме решили сами да опитаме 2 дни преди самата процедура...Пиши утре да кажеш, за да знаем и ние за следващ път Simple Smile Хайде, миличка, много късмет утре!

На чакащите тестове - стискам силно палци! Чакам ви да ни зарадвате!

# 606
Момичета, моят Sure Check от тази сутрин, на 14-ти ден, е твърдо отрицателен.  Cry Сега - спирам отровите, чакам да ми дойде и на трети ден съм на линия, да почваме пак борбата smile3540

# 607
Galito81, неусетно минава времето и настъпва часът за ново инсе! Crazy Много кураж и повече пазене от мен! Чакам да разказваш как върви! Hug

# 608
Благодаря на Златна роза и на другото момиче за куража, колкото до теста беше уринен, не знам къде се прави кръвен, ама имам искра надежда, обаче като знам какъв съм карък...а толкова исках бебо да е зодия водолей..........като мен

# 609
love forever, уринарен тест на 10-ти ден не се прави, само кръвният може да покаже някакъв резултат на 10-ти ден. Уринарен - най-рано на 14-ти ден. Успех!

# 610
love forever, почти във всяка една медицинска лаборатория правят кръвни тестове за бременност. Изследването се казва "свободен бета-човешки хорионгонадотропин", свободен-бета ЧХГ или free-beta hCG (Fβ-hCG).

# 611
  • Живее на Луната
Galito81, съжалявам за отрицателния тест и ти стискам палци следващия път  Hug

love forever имаш шанс все още, въпреки теста който си направила толкова рано, не се пренавивай обаче, ако не е водолейче ще е нещо друго и пак ще си е твое.

Айде аз след малко дим да ме няма отивам да ме инсеминират, мъжо е доставил матряла вече  Mr. Green

# 612
  • гр. София
Bell@, нали знаеш, че ти стискаме палци?  Hug Hug

# 613
Привет момичета.
I am Ruth, стискам палци след 15 дни да се похвалиш  Hug
Вчера беше и моето второ инсе.
Два спукани фоликула и един пред спукване и около 6 мил. младежи, сресани и изкъпани  Laughing които вчера видях след инсето.
От днес съм на Утрогестан.
На всички чакащи искрено пожелавам много положителни емоции и .... тестове.
Усмихвайте си и всичко ще е наред!

# 614
Bell@, успех и на теб мила! Много стискам палци   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт