Предстои ми инсеминация 11

• 62 183
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Bell@   Hug
По принцип съм положителен човек и винаги гледам оптимистично на нещата. Когато разбрахме, че по нормален начин няма да се получат нещата, а ще се наложи инсеминация отново всичко беше ок, казахме си че така е било писано. Обаче вчера след процедурата като ми казаха, че ако сега не забременея  е излишно да се повтаря, а да минаваме направо на ИКСИ, нещо се скапах...  Confused Вместо да се прибера с надеждата, че всичко ще е наред и че може би след две седмици ще  видя така очаквания положителен тест, аз рухнах..  Sad Затворих се от вчера и само си рева...чак не мога да се позная.  Tired
Правила съм си всички необходими изследвания и всичко при мен е ок. Незнам как ще дочакам да минат двете седмици...  Tired

# 586
  • Варна
Беки,мила,процента на успеваемост е малък,но все пак има шанс,не унивай,аз съм с 2 неуспешни,но пък имам познати,който правят първа,не става,веднага след това още една и близнаци Crazy,а защо са ви казали икси,а не инвитро newsm78

# 587
Привет Беки.
Добре дошла. Искрено ти пожелавам да не се задържаш тук дълго.
Не се отчайвай предварително!!!

На 16.05 ние правихме първото ми инсе - несполучливо. Какъв рев му дръпнах само аз си знам, но то няма някой, който да е правил  процедура и след като не е станала да не е разтроен.
В понеделник ще правим 2-ро инсе и ако и то не стане също ще правим икси, защото резултатите от спермограмата не са цветущи. Доки все пак ни дава шанс ако може да минем през по-леката процедура. Аз често обичам да се шегувам с това, че за мен и съпруга ми остана удоволствието от секса, защото всичко друго го правят лекарите Wink
Мисли позитивно момиче!
Feffi, благодаря за пожеланията. И аз тайничко се надявам на това  Embarassed
I am Ruth, Bell@ БЛАГОДАРЯ. Вашите постове ми дават сила и ме зареждат.  Two Hearts

# 588
Беки, добре дошла и не се задържай дълго в тази тема, както ти пожела и фъсси. Ние имаме едно неуспешно инсе, но утре или в понеделник правим второ. Имам познати, например, които забременяха при първото инсе и имат страхотен син Party. Не унивай и горе главата!
А защо, наистина, не ИнВитро, а директно ИКСИ? В "Щерев" ли си? Много категорично ми звучи твоят лекар така, като го описваш...
Момичета, както вече споделих скоро, днес бях на преглед. Имаме 2 фоликула - 19.7 и 19.5мм, 12мм лигавица и много цервикална течност Blush. Взехме Овитрела, док нагледно обясни как да ми го бие половинката довечера и утре сме пак там. Понеже Ганева няма да я има, ще ме види д-р Магунска, която явно ще е дежурна и ако тя прецени - инсе. Ако не е все още както трябва - и аз с фъсси в понеделник. Още веднъж пуснахме естрадиол днес - 400 pg/ml, т.е. - ок сме, защото на 8-мия ден ми беше нисък. Утре съм в 12-ти ден, така че се надявам всичко да е точно този път.

# 589
  • Варна
Беки, добре дошла и не се задържай дълго в тази тема, както ти пожела и фъсси. Ние имаме едно неуспешно инсе, но утре или в понеделник правим второ. Имам познати, например, които забременяха при първото инсе и имат страхотен син Party. Не унивай и горе главата!
А защо, наистина, не ИнВитро, а директно ИКСИ? В "Щерев" ли си? Много категорично ми звучи твоят лекар така, като го описваш...
Момичета, както вече споделих скоро, днес бях на преглед. Имаме 2 фоликула - 19.7 и 19.5мм, 12мм лигавица и много цервикална течност Blush. Взехме Овитрела, док нагледно обясни как да ми го бие половинката довечера и утре сме пак там. Понеже Ганева няма да я има, ще ме види д-р Магунска, която явно ще е дежурна и ако тя прецени - инсе. Ако не е все още както трябва - и аз с фъсси в понеделник. Още веднъж пуснахме естрадиол днес - 400 pg/ml, т.е. - ок сме, защото на 8-мия ден ми беше нисък. Утре съм в 12-ти ден, така че се надявам всичко да е точно този път.
Praynig Praynig Hug

# 590
  • гр. София
Беки, здравей! Опитай се да не се разстройваш. Тъпо звучи казано по този начин от страничен човек, но пък точно в тази тема всички сме общо взето на един хал и добре знаем, че все пак е важно да сме максимално спокойни. Понякога, уви, не става от първия път. Не става и от втория. Тръгне ли човек по пътя на асистираните техники, най-добре е да се приготви за по-дълго чакане. Пък ако стане от раз - какво по-хубаво от това.
Не разбирам само едно - ако сте за ИКСИ, което е най-тежката артилерия, защо е трябвало да правите инсеминации?
Желая ти успех и дано скоро си тръгнеш от тази тема с усмивка  Hug

# 591
Благодаря ви момичета  Hug
esstela  благодаря ти много  Hug Доктора ми предложи икси, защото показателите на мъжа ми не са добри. Самата аз съм все още невежа по отношение на всичките тези процедури, но от няколко дена не съм спряла да чета, за да мога да задам съответните въпроси, ако се стигне другия месец до икси.
фъсс благодаря ти много, желая ти от сърце много късмет и успех при втората инсеминация. Hug
I Am Ruth  благодаря ти много, искренно се надявам не само аз, а и всички вие съвсем скоро да сте напуснали  темата. Hug Не съм в Щерев, а в Майчин дом. Лекарят ми е както казваш категоричен, но аз си му имам пълно доверие. При него съм от както се помня и благодарение на него си имам детенцето от първия ми брак. Може би като се пообразовам още няколко дни по темата за инвитро и икси, ще мога да разговарям надълго и широко с него и да ми се изяснят някои неща.  Rolling Eyes
Зимна роза   Hug Не звучи никак тъпо, благодаря ти. Именно, защото всички тук сме на един хал се престраших да се включа  и да потърся опора и вдъхване на малко надежда, че все пак може и да се получи нещо от първия път. Първоначално плана беше да направим инсе до три пъти, но когато отидохме преди два дена за самата процедура, показателите на мъжа ми, бяха още по лоши от предния път.. та затова може би доктора ми реши, че няма да има смисъл да се повтаряме, а направо да минаваме към, както ти казваш, тежката артилерия. Желая успех от сърце и на теб.  Hug
Чета ви от доста време и имам чувството, че всичките ви познавам и искренно се надявам и стискам палци за вас за успех и мнооого късмет.  Hug

# 592
  • Варна
Благодаря ви момичета  Hug
esstela  благодаря ти много  Hug Доктора ми предложи икси, защото показателите на мъжа ми не са добри. Самата аз съм все още невежа по отношение на всичките тези процедури, но от няколко дена не съм спряла да чета, за да мога да задам съответните въпроси, ако се стигне другия месец до икси.
фъсс благодаря ти много, желая ти от сърце много късмет и успех при втората инсеминация. Hug
I Am Ruth  благодаря ти много, искренно се надявам не само аз, а и всички вие съвсем скоро да сте напуснали  темата. Hug Не съм в Щерев, а в Майчин дом. Лекарят ми е както казваш категоричен, но аз си му имам пълно доверие. При него съм от както се помня и благодарение на него си имам детенцето от първия ми брак. Може би като се пообразовам още няколко дни по темата за инвитро и икси, ще мога да разговарям надълго и широко с него и да ми се изяснят някои неща.  Rolling Eyes
Зимна роза   Hug Не звучи никак тъпо, благодаря ти. Именно, защото всички тук сме на един хал се престраших да се включа  и да потърся опора и вдъхване на малко надежда, че все пак може и да се получи нещо от първия път. Първоначално плана беше да направим инсе до три пъти, но когато отидохме преди два дена за самата процедура, показателите на мъжа ми, бяха още по лоши от предния път.. та затова може би доктора ми реши, че няма да има смисъл да се повтаряме, а направо да минаваме към, както ти казваш, тежката артилерия. Желая успех от сърце и на теб.  Hug
Чета ви от доста време и имам чувството, че всичките ви познавам и искренно се надявам и стискам палци за вас за успех и мнооого късмет.  Hug

Беки,ще успееш,просто друг изход няма,нали Hug

# 593
Момичета, днес правихме второ инсе Sunglasses. Сутринта отидохме и понеже док не беше на работа, ме прегледа д-р Александров (пък аз имах някакви тъпи резерви към мъжете-гинеколози...) - бях спукала и двата фоликула и док каза, че овулирам. Направихме инсето 15-20 минути след прегледа, пих си Дуфастона тази вечер и понеже първото ми инсе беше на неспукани фоликули, сега се надявам да имаме повече късмет Flutter. На 27-ми ще правя директно кръвен - нямам намерение да си пилим нервите с уринарни.
Ще ви следя и стискам много палци на всички, на които им предстои процедура!

P.S. фъсси, момиче, късмет и успех утре!!! Hug Hug Hug

# 594
  • София
Зимна роза, Браво на теб. Много се радвам за успешната манипулация. Сега се отдай на спокойствие и топла храна  Simple Smile. Пожелавам ти приятна бременност и да се насладиш на всеки един момент от нея. Честито и на останалите момичета и лека бременност!

# 595
Здравейте и от мен, не знам дали съм за тази тема, но днес ми е 10 ден, след донорска инсеминация, току що направих тест и резултата е отрицателен. Не мога да издържам вече, толкова много го исках, като всички вас, а сега........ Имам всички признаци, че цикъла, ще ми дойде: болки, пъпки, желание за сладкиши, но имам и виене на свят, може би ми пада кръвното от Утрогестана, а аз така се надявах. Успех момичета, само който не е минал по нашия път, не знае какво е. А аз сега не знам, да продължа ли с лекарставата и трябва ли да ги пия, ако ми дойде цикъла.

# 596
Здравейте моето инсе се очертава да бъде в четвъртък. Досега съм развила фоликули с размер 15мм, 17мм, 19мм, а лигавицата е 7 мм (малка ми се струва). Утре пак ще гледаме и после Прегнил, сигурно в четвъртък рано сутринта ще е манипулацията.

Успех I Am Ruth, добре звучиш, дано има защо Simple Smile.

Беки повече вяра. Ние сме тук за това да се ръчкаме една друга, да си вярваме и надяваме.

Поздрави и хубав ден!

# 597
  • Живее на Луната
Привет, и аз сега се връщам от преглед. Този път съм по-бърза, имам си едно фоликулче в дясно и ако изследванията са добре в сряда ще бъде второто ми инсе. Дано имаме повечко късмет тоя път. Ruth, тоя път няма начин да не стане, щом и мъж се е включил в цялата работа  Mr. Green

Успех момичета  Heart Eyes

# 598
  • гр. София
Ruth, хайде сега 14 дни спокойствие и после положително тестче!  Hug

love forever, не унивай докато не се разбере окончателно резултатът. Ако пиеш Дуфастон/Утрогестан, след като ти дойде няма смисъл да ги продължаваш. Дано обаче да се наложи да ги продължиш  Wink  Hug

# 599
Благодаря ви много, момичета!  Hug Hug  bouquet

love forever, Зимна роза е права: ако си правила кръвен тест, а той явно е такъв, щом днес ти е 10-ти ден, няма смисъл да продължаваш с лекарствата. Но моят личен съвет е в никакъв случай да не го правиш преди да си говорила с лекаря си и не си му съобщила резултата! Peace
Успех слудващият път и не се отказвай! Нека никоя от нас не се отказва!

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 12:32 от I Am Ruth

Общи условия

Активация на акаунт