Предстои ми инсеминация 11

• 62 398
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Ето ме, ето ме - да не ми се карате Blush
Вчера следобяд бях на преглед, резултат: 2 фоликула в ляв яйчник, в десен - нищо, само здраве Laughing
Днес сутринта, 9-ти ден от МЦ, също бях на преглед, за да не изпуснем фоликулите и резултатът е: лигавица 11.5, единият фоликул е 18.5, а другият - 17.7мм. Пуснахме LH, Естрадиол и TSH, че при първото инсе не пуснах, защото скоро бях правила. Естрадиолът ми бил "малко нисичък" според Ганевица по телефона, затова стопираме Овитрела засега и в събота, на 11-ти ден, пак в клиниката за преглед и, евентуално, може и инсе Party. Нещо... уж пих Дуфастони, уж тялото ми да се настрои за бъдещата бременност... Пък преди първото инсе май нещата бяха по-точни. Но и не забременях, де Mr. Green
P.S. Преди първото ми инсе, моята хидротубация не се получи: беше много болезнена и контрастното вещество изобщо не проникваше, а се връщаше обратно. Балончето не се разду изобщо. За да изключат евентуалните причини, ми пуснаха хламидии, които се оказаха отрицателни. Тогава решихме, че съм направила стоп-спазъм на тръбите и правихме HUSK. Но други изследвания не са ми пускали. Въпреки това вярвам на Ганева.
Ще ви следя, ще ви стискам палци и ще пиша пак, момичета! Хубаво е, че ви има! А като си помисля, че с някои от вас със сигурност сме се засичали и в клиниката...Grinning

# 571
Здравейте и от мен!  Записвам се в темичката ви, че и при нас ИНСЕ-то е на дневен ред за обсъждане.
Накратко за мен - ние сме с проблеми и при двамата.  При мен хормони, при половинката подвижността.  Правихме една стимулация, но не успяхме да направим процедурата и се трудихме по естествен път, но уви, тестът днес е отрицателен.  Днес ми спряха прогестероновия препарат и започваме да чакаме да да ми дойде цикъла и най-вероятно ще се готвим за ИНСЕ, доки ще решава на момента.
Зимна роза, честита бременност!  Да ти бъде леко и да е успешна до края!    bouquet  Ако мога да попитам вие имахте ли проблеми или бяхте с неизяснен стерилитет?  На кое под ред инсе успяхте?
Честито на успелите и кураж на всички останали!   Hug
Пожелавам ви слънчев петък!

# 572
  • гр. София
Мишки, ние сме с малък проблем с подвижността, а при мен излязоха слабо завишени НК клетки. Иначе всичко останало ни е екстра. Това ми беше 4 инсеминация. Втората беше успешна също, но се оказа кухо яйце и последва кюретаж.
Пожелавам ти успех  Hug

# 573
  • Живее на Луната
Мишки добре дошла при нас, но скоро да те няма  Hug Hug Hug
Ще разказваш как се прави инсе в САЩ когато започнете.

Ruth, много хубави фуликули си си отгледала. Този път трябва да стане  Hug

Успех момичета, аз малко почивам сега, но от понеделник се завръщам в София и ще ходя до клиниката да видим какво съм измътила  Mr. Green

# 574
Привет милички
След днешното ми посещение при доки мога да се похваля с с още яйчица  Embarassed Люпилнята ми работи на пълни обороти. Утре трябва да си сложа 1 инжекция Овитрел и в понеделник сме за инсе  Hug
Надявам се този път да успеем. С толкова много фоликули остава и младежите на половинката да не ги домързи да си свършат работата
Хубав ден от мен.
В понеделник ще пиша как е минало.
Наслаждавайте се на хубавото време и мислете позитивно   grinning039

# 575
  • гр. София
Браво Фъсси, само така! Добре си ги измътила  Grinning
Стискам палци и на краката процедурата да е успешна  fingerscrossed fingerscrossed

# 576
  • Варна
Мише,добре дошла в отбора,пожелавам ти и тук да си с една,нооо много успешна Hug
Фъси,понеделник ще стискам де що мога Hug
Розичка,значи 4 ти е щастливо число Hug

# 577
фъсси, успех, момиче! Praynig Всичко ще бъде наред този пъто! Само се чудя... защо чак в понеделник? На мен инсето ми беше на следващия ден, след като ми биха Овитрела; счита се, че доста бързо след това се пукат фоликулите. Док какво ти каза?

# 578
I Am Ruth, Прегнил и Овитрел са препарати с еднакво действие. Единствено материалът, от който са добити е различен, но това не променя начина и времето им за действие. И в предишен твой пост бях чела, че смяташ, че  при Овитрел овулацията настъпва по-рано отколкото при поставяне на Прегнил. Но това не е така Naughty. Обикновено около 36-я час след поставянето на ЧХГ инжекция настъпва овулация  Peace Никъде не съм чела или чувала, че Овитрел помага за по-бързото доузряване на фоликулите и съответно предизвиква по-ранна овулация отколкото Прегнил Peace

# 579
Знам, че имат еднакъв състав. Ок, вероятно съм оплела понятията Peace. Просто при мен биха Овитрела вечерта и на другия ден преди обяд беше инсето. Вероятно ми е било времето, макар да правихме процедурата на неспукани фоликули.

# 580
Момичета страхотни сте. Благодаря за подкрепата.
I am Ruth, в понеделник ще правим инсето, защото няма как в неделя, аз така или иначе утре мисля да си сложа инжекцията вечерта Wink така че ще хвана времето между 24 и 36 часа от пукването на фоликулите.

# 581
Хахах, I Am Ruth живее с идеята, че днес е четвъртък, момичета Laughing
фъсси, много ти стискам палци, наистина много!
Успешен ден и много приятни и хубави почивни дни!:hug:

# 582
фъсси, звучат супер фоликулите! Хайде, стискам за близнаци  Praynig  Laughing

# 583
Здравейте и от мен!
Бих искала да се  присъединя към вас. Чета ви от известно време и ми се прииска някой да ми вдъхне малко оптимизъм и надежда, че нещата ще се получат. Вчера ми беше първата инсеминация, а вместо да съм положително настроена ме избива само на рев.  Незнам какво ми става.... Накратко,  имам детенце от предишен брак . Мъжа с когото съм в момента в  продължение на близо година правихме неуспешни опити да забременя.  Решихме да си пусне изследвания, които за съжаление не се оказаха никак добри. Следващата ни стъпка беше тази – инсеминация. Според доктора ми обаче, ако не се получи няма смисъл да правя още процедури, а направо да преминаваме към ИКСИ. До вчера изобщо не знаех какво е това и може би поради тази причина, че според доктора шансовете да се получи сега нещо са минимални, съвсем се скапах... .Има ли някаква вероятност или по скоро случвало ли се е на някоя да се получи от първия път с инсеминация или трябва да повторя процедурите? Да ги повтарям ли изобщо или направо да минавам към ИКСИ? Изобщо не знам какво да правя... Би трябвало да мисля положително, че сега ще се получи нещо, а хич не ми се получава...много тъпо!
Извинявам се за дългия и объркан текст  но имах нужда да споделя .........
Желая успех на всички ви !   bouquet

# 584
  • Живее на Луната
Беки, добре дошла  Hug
Първото нещо, което трябва да направиш е да си избиеш тези негативни мисли от главата и да се настроиш положително към нещата. Честно да ти кажа след всичко, което съм изчела по темата, останах с впечатление, че инсето най-много помага на двойки при които проблема е при мъжа или по-точно с подвижността и/или морфологията. Тогава наистина има смисъл от процедурата, защото плувците се доставят точно на мястото. Ето ти пример - съвсем скоро Зимна Роза се похвали с успех, точно с проблем с подвижността. Оттносно това дали да е инсе или директно ИКСИ, както вече си разбрала си зависи от показателите на спермограмата. Можеш да попиташ момичетата от темата за спермограмите като им напишеш какви точно са резултатите от вашата. Щом доктора ти е преценил да правите инсе, значи има смисъл. Така че горе главата момиче.

Правила ли си тест за проходимост на тръбите?

Общи условия

Активация на акаунт