Лазер, Фото или Elos...3

• 85 233
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Да има някой доволен от лазера в клиника Legrano?
http://www.lapni.bg/offer/1863
И аз я гледах тази оферта преди около месец. Тогава броя на продадените ваучери беше около 600. Звънях им, за да попитам за кога мога да запиша час - ако искам в делнични дни може да ме впишат за след около седмица, ако искам през почивни дни - около 2 седмици по-рано трябва да запиша час. Разрових се за повече информация и за съжаление не успях да намеря мнение от техен клиент, който е останал доволен с траен ефект. Повечето мнения бяха, че служителите им са много внимателни, но апаратът им явно не струва. Но кой пък знае, с 1200 Shocked продадени ваучери може да си купят и нов апарат  newsm78

Редактирам се. Аз лично съм доволна от Студио Савана Борово - правих интим и мишници 2 процедури. Не пестят импулси, падат 80-90% от космите след всяка една процедура. Ходя с ваучери.

# 31
Здравейте. Аз съм доволна от лазерната епилация, макар и по-болезнена, като намаляха косъмчетата си беше съвсем търпимо, ефекта за мен е много задоволителен. Спазвала съм да не се излагам на слънце, слънце защитните кремове и интервала между процедурите. Направих и няколко фото като поддържащи, но след близо година,  в зоната която бях третирала по-малко, отново се появиха косъмчета. Така, че се налага да направя още процедури.

# 32
Днес ходих на трета процедура с IPL.
Беше нова козметичка и като ме погледана, ме попита имам ли против да увиличим силата на импулса от 18 на 20 джаула, защото според нея, при светлата ми кожа и тъмен косъм, би трябвало да имам далеч по-малко косми.
Болеше малко повече, разбира се, но се търпеше. Ще споделя по-нататък как се развиват нещата.   Peace

# 33
Искам да споделя с всички, които пишат и четат в тази тема, как за първи път, за моите 38 години се сблъсках с човешката НАГЛОСТ и АЛЧНОСТ от най-чист вид в лицето на д-р Паздерова от Бургас.
Записах се при нея за Елос-епилация на лице, подмишници и премахване на капиляр на носа. Тя по принцип е надменна и груба в отношенията си с пациентите, но реших да не и обръщам особено внимание в името на обезкосмяването.
Определя цените както си поиска, гледа уж някакъв ценоразпис, но ако, например, в по-късен етап решиш да включиш още една зона за обезкосмяване, винаги дава по-висока цена, отколкото първоначално е казала, защото: „Ами те цените се увеличиха“.
Та значи, ходя си аз на процедури и вече съм на четвъртата за махане на капиляр (нищо, че първоначало бяха необходими 1-2 според нея) и трета за епилация. И тук стана белята. Едната от служителките и ми изгори носа, докато правеше процедурата за капиляра. Сега освен капиляр, понеже той изобщо не се повлия от процедурите,  си имам и червеникав белег, който се вижда и с невъоръжено око. А кожата върху белега стои като остъргана, просто го няма най-горния слой. Това става преди месец.
Отивам вчера при тях и им заявявам, че ще си правя само подмишници, понеже не искам по никакъв начин някоя от тях да ми се докосва до лицето. Искам да споделя все пак, че ефекта от елоса върху мишниците ми беше добър и затова реших поне на тази зона да продължа процедурите. Д-р Паздерова като разбра, че ще правя само една зона ми заяви с най-нагъл тон: Ами цената вече няма да е 60лв., понеже вече не било пакетна процедура и с други зони, а щяла да е 88лв. Shocked Имало увеличение на цените, което не зависело от нея, ами от фирмата, която и давала апарата под наем. Питах я дали не си прави някаква шега с мен, защото вместо да ми се извинят за изгарянето, и например да ми направят някакъв жест като компенсация за грешката, която са допуснали, тя ми увеличава цената. И до там бяхме с д-р Паздерова.  PeaceПросто не можете да си представите какъв нахален и високомерен тон ми държа. Още не мога да повярвам, че съществува толкова нагъл човек.
Има обаче нещо, което тази жена не разбира, а именно, че клиентите и пациентите и са най-голямата и реклама. И че само името не е достатъчно, а най-важно е отношението и уважението, което показваш към хората, които ти създават работа и така ти помагат да си печелиш хляба. Може и да е много добър лекар, но като търговец я няма никаква. Миналата седмица, например, две приятелки ме попитаха за процедури при нея. И на двете им казах да си намерят друго място без да им обяснявам защо, а те и не попитаха, просто ми се довериха и знам, че няма да отидат при нея. Особено пък сега като им кажа.
А знаете ли кое беше най-жалкото и смешно нещо: докато бях при нея вчера, служителките и побързаха да заключат входната врата, та да не може някой от следващите пациенти (oтвън на студа чакаше едно момиче) да влезе и да чуе, ако взема, че вдигна скандал и и уроня авторитета #Crazy
В заключение мога да кажа, че е човешко да сгрешиш, но е и човешко да се извиниш и да се опиташ да си поправиш грешката. Радвам се, че повече никога няма да видя тази жена.

# 34
  • в 1001-та нощ
Наистина, много неприятно  Sad

Мажеш ли с нещо изгореното местенце?

# 35
Здравейте,и аз ще споделя опит от преди 3 години.Фото епилация съм си правила на горната устна,ефект нямаше и за това мога да кажа че не съм доволна.И реших,че ще решавам проблема кардинално,пълна лазерна епилация.И като казвам пълна имам предвид наистина пълна-цели крака,пълен триъгълник,мишници,ръце,горна устна и корем.Първите две процедури минаха нормално Mr. Greenтоест с много болка,защото колкото са по-тъмни космите толкова повече боли(а какви болки са на пълния триъгълник Sick)Обаче аз си бях пре доволна въпреки малкото състояние което ръсех при всяко ходене(трябва да отбележа че ми направиха голяма отстъпка в цената).Космите започнаха да капят още след първото ходене.Нооооооо на какво заприличах след третата процедура.....щях да побликувам и снимка на краката ми,но нещо не мога да разбера как става.Не разбрах какво става защото и предните пъти много болеше,но към края на процедурата се забелязаха бързо нарастващи мехури по краката,а после и по всички епилирани места.В крайна сметка се оказа че на накрайника който се докосва до тялото има залепнал и стопен косъм който е увредил покритието.Направо ме изпържиха. И до днес имам белези #Cussing out #2gunfireНякои рани бяха толкова дълбоки,че чак вдлъбнати #CrazyТа май и от лазерната не съм доволна Joy Joy Joy

# 36
  • в 1001-та нощ
ужас  Shocked  ooooh! , къде се случи това?

снимка се качва в избран от теб сайт и тук се давалинк  Peace

# 37
В "Борекс" ли ти се случи това? Извинявам се, ако предположението ми е грешно! Стана ми интересно.

# 38
  • София
Здравейте, да ви питам дали някой знае нещо за лазера във Военна болница? Голяма борба водя с космите по лицето, за съжаление засега я губя. Правила съм много пъти фотоепилация с почти нулев ефект. За другите зони мога да кажа точно обратното- правя мишници, цели крака и цял интим и мога да кажа, че съм много доволна. Последно ходих във ВиА медика и там лекарят ми препоръча да отида във Военна болница за лицето, но нещо не откривам информация.

# 39
Не мога да си спомня името на салона.Намира се срещу бариерата на Майчин дом в един нов блок.А не го помня защото не ме е и интересувало особено аз си ходех с една лекарка,където работи тя и аз по нея,че много я харесвах как работи,а и тя вече ми познаваше кожата много добре д-р Дингилева се казва.Та към момента работеше в този салон и в ДермаПро.Ето и снимка(ако съм направила всичко както трябва Simple Smile)

# 40
Явно не съм  newsm78

# 41
  • в 1001-та нощ
Не мога да си спомня името на салона.Намира се срещу бариерата на Майчин дом в един нов блок.А не го помня защото не ме е и интересувало особено аз си ходех с една лекарка,където работи тя и аз по нея,че много я харесвах как работи,а и тя вече ми познаваше кожата много добре д-р Дингилева се казва.Та към момента работеше в този салон и в ДермаПро.Ето и снимка(ако съм направила всичко както трябва Simple Smile)

снимката (малко коригирах - да се вижда  Shocked Shocked Shocked Shocked Cry Cry Cry Cry Cry
там са femme clinic май newsm78

# 42
Ужас!   Sad

# 43
Все съм виждала, виждала, ама това "творение" ме прави безмълвна...

# 44
  • в 1001-та нощ
В "Борекс" ли ти се случи това? Извинявам се, ако предположението ми е грешно! Стана ми интересно.

също ли имат такъв случай?

живея близо до един от салоните им, разхождах малкия наоколо по няколко пъти на ден, но не съм проявявала интерес  Confused

Общи условия

Активация на акаунт