Лазер, Фото или Elos...3

• 85 236
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
в Picasso...и повече мисля да не ходя там, аз и казвам, след като се прибрах, че искам няколко косъмчета на брадичката и се виждаха ясно , че са точно отдолу, а тя ми облъчи по- голяма част от брадичката, където се виждаше ясно, че няма косъмчета...и след това се появиха там , където нямаше...кажи как да не се ядосва човек, като има такива некомпетентни хора...Sad

# 76
  • Тра-ла-ла
В предишната тема една потребителка беше питала, но не видях някой да й е отговорил. Та да попитам и аз. Може ли при фото/лазерна епилация на интимната зона да се хванат гъбички? Почистват ли се по някакъв начин накрайниците?

# 77
Няма такава вероятност/опасност.

# 78
  • Orihuela Costa,Spain
Да се отчета и аз,след 1вото фото ,най-много опадали косми имам на интим зоната.На краката разлика почти няма,те там са и малко,от години ги махам с Брауна.На мишниците се щраках с домашното фото,като че ли не ми вдъхва нещо доверие newsm78,пуснах си най-силната степен,ще видим какво ще стане.

# 79
  • София
Аз пак да попитам- някой нещо знае ли за лазера във Военна болница?

# 80
Здравейте, моля опитните да помагат. При започване за първи път курс за фотоепилация какво трябва да се спази.

1. колко време след последно скубане на косми да се почне
2. колко дълги трябва да са косъмчетата
3. кой метод все пак е по-безвреден IPL   или ELOS

благодаря ви момичета!

# 81
В предишната тема една потребителка беше питала, но не видях някой да й е отговорил. Та да попитам и аз. Може ли при фото/лазерна епилация на интимната зона да се хванат гъбички? Почистват ли се по някакъв начин накрайниците?
Там, където аз ходя момичето почиства накрайника преди и след процедурата Peace

# 82
в Picasso...и повече мисля да не ходя там, аз и казвам, след като се прибрах, че искам няколко косъмчета на брадичката и се виждаха ясно , че са точно отдолу, а тя ми облъчи по- голяма част от брадичката, където се виждаше ясно, че няма косъмчета...и след това се появиха там , където нямаше...кажи как да не се ядосва човек, като има такива некомпетентни хора...Sad
Има ли наистина такава вероятност??????Не бях чувала до сега и тъй като и при мен така се получи на брадичката, реших, че е от хормони....не съм допускала, че самата процедура ще ми повлияе негативно. Аз не съм била в Пикасо, да подчертая....но ако някой е имал подобен проблем, да сподели или компетентните по въпроса, да дадат разяснение. Предварително благодаря! Hug

# 83
И в предната тема, и на лични обясних на white orchid, сега ще го повторя, че няма как да стане увеличаване на окосмяването! Ще използвам същите думи- когато се въздейства върху космената луковеца, без оглед на метода (лазер, фото или елос!!!) , тя образно се "взривява", а  не се "тори", за да "избуява".

# 84
a_n_g_e_ll Hug Напров ме развесели с торенете..... Joy Извинявай, че съм пропуснала да прочета написаното.....това ни е болна тема и човек само да прочете нещо и .... #Crazy

# 85
  • Варна
Здравейте! Предстои ми да отида за трети път на фотоепилация на мишниците и горна устна. За 2 пъти на мишниците много ми намаляха косъмчета. Дето се вика останаха тук таме, но на горната устна не мога да видя въобще дали ми е паднало някое косъмче. Тази зона дали по бавно се повлиява? Правят ми 2 щраквания.

# 86
според мен, стават повече като "щракнат" , там където е нямало преди, с очите си виждам разликата от преди това, знам как беше, че нямах толкова много, колкото сега, преди има точно отдолу на брадичката, а след това тази като ми облъчи по-голяма зона и станаха повече...no comment...човек трябва много да внимава къде ходи... newsm45

# 87
 HugЕхххх, white orchid, едно си баба знае...Ние дето я работим тая работа, да знаеш, краката си обезкосмяваме, то после по ръцете ни расте Laughing Аз се чудя що така толкоз години, то от "облъчването" било  Wink

# 88
то краката и ръцете и краката са едно, а лицето е друго...аз виждам последствията в огледалото, така, че...не можеш да ме убедиш, че няма последствия от лазера, извинявай, ако ти облъчат каквато и да е зона, в която по принцип няма окосмяване съм убедена на 100%, че израстват след това...за съжаление е така Sad

# 89
  • Orihuela Costa,Spain
Да не би да стават повече,защото се бръснат или подстригват преди фотото? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт