Баба Марта се задава- на февруарчетата здраве и късмет тя ще раздава! (43)

• 30 901
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Мили момичета  Hug Heart Eyes!

Благодаря ви от сърце, за прекрасните пожелания, за това, че не сте ни забравили, за уважението и приятелството   bouquet!

Пожелавам на всички малки палавници, навършили или скоро навършващи две годинки, да са най-вече здрави, да имат безгрижно детство и да са обичани, любими, винаги засмяни и щастливи!  nbirthday

И сега да почеря скромно за здравето Дейкино-Змейкино-Бармалейкино:

Съвсем накратко - добре са децата, щастливи са, Дейка все още не говори, всичко разбира, знае поне 5 букви и 10 цвята, но майка й няма никакво време за нищо  Mr. Green

Ще се опитам по-късно или утре да кача поне няколко снимки, както и да драсна малко за нас, но не обещавам!

Липсвате ми!

Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:54 от s.newa

# 166
  • Burgas
При нас времето беше долу-горе добре, излизах ме от 4 до към 5 и 30.

Пухи да ти е жива и здрава майчицата!

Далче  Hug

# 167
  • София
Пух, да е жива и здрава майка ти!   bouquet
Далче, радвам се, че всичко е наред!  Hug Вече с тия изследвания и интерпретации съм се хванала за главата. Някой ден като събера сили ще ви разкажа през какво минаваме по тоя повод, но засега случая не е приключен и не ща да отварям дума.

# 168
  • Варна
Васе радвам се че с Бо всичко е наред, а обърканите изследвания напоследък често се случва.

Пух да е живо и здраво майчето ти и много да я радвате!    bouquet

Ника и вие бързо да оздравявате!  Hug

Днес при нас много ветровито, изведох за малко Павчито, мързи го да върви глези се да го нося! И после по гостувахме на свеки, предната вечер и наредих да ми наготви за уикенда, ама бях и нагла казах й и какво точно да наготви! Mr. Green Утре мисля да отидем на куклен театър, ако са останали билети де! Преди нова година го водих моя дзвяр много му хареса!

# 169
  • До Балкана
Благодаря ви! След обедния сън Бо се събуди с обилен бистър сопол! Simple Smile Айде с това да му се размине дамо!
Ника, дано да приключва това нещо, за което говориш и да е във ваша полза и за добро! Hug

Утре е прошка, момичета, и ако има нещо, с което да сън нагрубила или засегнала някоя от вас, нека ми бъде простено! Peace Heart Eyes

Пиша сега, защото утре ще сме на гости цял ден!

# 170
Хайде и аз да не остана по-назад. Малката ми кукла Крис (Кристин) е родена на 15 Февруари. Роди се 3030гр и 49см  newsm03

# 171
  • Варна
Добре дошла Ewellinka Vitaminka   Grinning

# 172
 Днес почерпката е от нас с Елия  Grinning

Специални поздрави и пожелания за честит рожден ден на астралните ни близнаци -   Андрей на Пеперудка и Диди на Юхуу!  
 love001   love001   bdbaloni lovekiss lovekiss Tada newsm67

Да са ни живи и здрави дечицата, да са много щастливи и радостните мигове с тях никога да не свършват!

Хубав и весел ден на всички!

П.П.Предстои ми смяна на работното място, та ега после имам повечко време за вас!

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 08:11 от балерина

# 173
  • София
Айде и аз ще почерпя с по-различно кафенцеFlutter

Честит рожден ден на порасналото ни мъниче.  Heart Eyes Много здраве, късмет и веселби пращаме на Ели и Андрей!

# 174
  • Бургас
Добро Утро !  Hug

Честит рожден ден на сладката Ели на Балеринката, на малката чаровница Диди на Юхчето и на сладкия Анди на Пеперудката ! Да са ви живи и здрави малките човечета и да имат приказно детство !  Hug

Ewellinka Vitaminka, добре дошла !

Балеринке,късмет с новата работа ! Hug

И аз на 12-ти се връщам на работа.  Whistling

Днес тук пече слънце и ще сме навън цял ден ! Хубав ден !

# 175
  • Най-зеленият остров
Добро утроооооооо
Честит рожден ден на малка Диди. Само радост и усмивки от сърце.
Честит рожден ден и на останалите рожденици.
Деси и ние ще излизаме след малко  Hug
Лек ден.

# 176
Честити 2-ри рождени дни на нашите сладурчета Диди, Елия и Анди! Да растат здарви, щастливи, обичани и безгрижни! Весели партита им желаем. Hug nbirthday nbirthday  nbirthday
Пухче, честито и на майчето ти на патерички!   bouquet

# 177
Честит  2-ри рожден ден на сладките ни рожденици- Диди, Ели и Анди! Да са здравички и да имат най-щастливото детство!!!
 newsm67 newsm67 newsm67

# 178
  • До Балкана
ДД!
Честит рожден ден на Диди, Елия и Андрей! Да са живи и здрави, много безгрижно детство им пожелавам и да са големи късметлии!
Пухи, вчера забравих да те поздравя за РД-то на майчето ти, да се сбъдне това, което си пожелаваш за нея!  Hug
Ewellinka Vitaminka, добре дошла! И лека бременност!   bouquet
Май, ще ни се размине гостуването! Не спахме твърде, Бо е много хремав и почна да кашля от секрета, който се стича, дано поне не вдига Т. Гъча го с умкалор, сребърна вода, коризалия, Тусавит за кашлицата.
Хубав ден на всички! Hug

# 179
  • София
Хайде и аз да почерпя за порасналото ни дететнце ! Да ни е жив здрав  и много щастлив !  Heart Eyes

Честит рожден ден и астралните близначета Диди и Ели !!!   bouquet Heart Eyes Wink
Благодаря много за поздравите Ви,момичета ! Хубаво е...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт