Баба Марта се задава- на февруарчетата здраве и късмет тя ще раздава! (43)

• 30 889
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на Дейка- змейка! Да е здрава, весела и щастлива!   bouquet

# 151
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, УСМИХНАТА, ЩАСТЛИВА И КРАСИВА Wink

# 152
 bdbaloni baloniЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛАТА МИ СНАХИЧКА ДЕЙКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА КРАСИВА И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА!  baloni bdbaloni

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 12:04 от Любезна

# 153
  • offshore & overseas
ДУ,

Честит рожден на прекрасната Дейка-Змейка!! Нека бъде здрава и щастлива и майка ѝ да се обади как са що са!!

Мимс, ся като те прочетох, виждам, че ти пък мен си разбрала погрешно. Confused Няма значение. Важното е само да не се обвиняваш, останалото са подробности. Това, което има при Тино, не е кой знае какво, не се тревожи. Не че искам да омаловажавам нещата, но според мен освен всичко друго, никой не може да каже кое на какво се дължи - само може да се предполага, а и вероятно е съвкупност от фактори, както винаги. Peace

Преди си мислех, че Калина е много зле (което при нейните 6 огромни пломби - две от които след лекуван пулпит, представете си - и два импрегнирани кариесчета м/у предните зъби, донякъде е вярно, поне в сравнение с останалите ѝ връстничета, които познавам), но когато отворих една тема за зъболечение на деца в Сф., такива неща видях, че... бедна ти е фантазията - то не бяха тотално изронени и черни зъби, то не бяха чудеса. Тогава си рекох, благодаря се на Бог, че нямаме и няма да имаме подобни зъби.

Вчера мислех и друго да пиша, нали напоследък много се тръби за флуороидозата, обаче аз като бях бременна с Калина, зъбарката ме посъветва да приемам Зимафлуор и после да ѝ слагам капки и на нея. И наистина - до един момент го правех и зъбите ѝ бяха су-пер-ски. С Люс бях силно повлияна от тия щуротии с/у флуорида и зъбките ѝ не са добре. Ся си мисля, и като следствие от съветите, които на теб са ти дали, и на двете да им купя паста не без съдържание на флуор, а с ниско съдържание, и да ги мия с нея.

Инак, при Калина започнахме с ненедент с накрайника, още като се появи четвъртият ѝ зъб, но тя обожаваше. Люсил се съгласи едва напоследък, при това не дава аз да ѝ слагам. Пробвали сме всички изброени по-горе видове + двата варианта на Бочко, но и моите не ги харесват. Всъщност, само на Чико пастата още не сме опитали, но и никъде не съм я срещала, та може би затва. Ненедент пък аз не ги харесвам, макар че може и да е добра пастата. Зася най ме кефи Аквафреш...

Относно хигиената и почистването с марля, всичко е относително, аз го знам, но не го правя - просто не ми е възможно. А и истории като тази с братчед ми С., който до 7-ми клас изобщо не си миеше зъбите, а днес ги мие от дъжд на вятър, и няма ни една пломба (знам, че е тъпо да давам подобни примери), много ме обезкуражават. Аз лично не мога да насиля Людмилка и да ѝ вкарам четка в устата. Не от страх да не я травмирам, ами просто не мога, бе, много е силна. Или трябва да ѝ разбия устата, или...

Помня, като исках да ѝ слагам тъпия виброцил, тя не дава, аз се опитвам да я натисна, ама то и силно, и тежко, пък ми е жал и не искам баща ѝ да участва. Та, както я натиснах на леглото, не можах да я задържа мирна, тя мръдна и хоп - бръкнах ѝ в нослето с капкомера, вследствие на което се спука капилярче, Людмилка се уплаши, сестра ѝ и тя обезумя, та от умерен вой го докарахме до яростен половинчасов ацки вой. От този миг до ден днешен, капки на Люс не слагам. Освен дургото, при нея капилярчетата в носа явно са много слаби. При най-малкото тече кръв.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 10:30 от Мяуче

# 154
Абе, право те разбрах аз, и немам нищо против   bouquet  

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 12:04 от Любезна

# 155
Честит рожден ден на Дейка!Нека бъде много здрава и щастлва!
Не мога да се включа много адекватно,въпреки ,че всяка вечер ви чета  Embarassed.
От както тъгнах на работа и аз съм като Слънчи ,до като се оправя с детето и с къщатата и ми остават сили само да си легна  Tired .Не че нося камъни,ама явно ще ми трябва време да се нагодя!
Ника съжалявам,че пак сте в редците на болните !Бързо оздравяване!А тортата изглежда супер  Hug
Миме според мен не си виновна ,ми не е искал вода ,не е пил.А иначе аз съм твърдо на мнението,че зъбите са до ген,само се моля Явор да е вЗел гена на баща си ,че моите са много зле  Crossing Arms
Пастата за зъб на Явката е Ненедент като свърши съм му взела Аквафреш.В тоя ред на мисли се чудя дали да не купя на Явор ел. четка.Аз се мия с такава и съм супер доволна ,определено си усещам зъбите много по чисти от колкото с ръчна.Само незнам дали няма да го е шубе от нея  Thinking

# 156
  • София
ДД!  Grinning
Честит рожден ден на прекрасната сладка Дейка! Да е здрава и много щастлива с цялото семейство!   bouquet

Най-голямото ми притеснение беше, че няма да се спи тая нощ. Е, спахме, не мога да се оплача, цяло нощ го въртя да спи по гръб, ч да се стича туй чудо назад. Ама е с ларингит.  Mr. Green Та ся наизвадих старите илачи и инхалатора.

Времето е супер днес, такава хубаво разходка си направихме, ся тримата мъже са се тръшнали блаженно да спят.  Crazy

Мики, мислех те тия дни!  Hug

# 157
Честит Рожден Ден на Дейка.Да расте здраво,умно и щастливо дете.  ura
Ние ползваме паста-колгейт смайл.Но и при нас неможе да се каже че ги мием особено успешно,сега му е голям мерак да му слагавм паста и той да ги потърка малко след което изяжда пастата и иска още,все едно гладно го държа това дете,щом до пастата упря. Joy,но поне след това ми позволява и на мен да потъркам.
Днес пък при нас времето е ужасно ветровито,направо има ураганен вятър,но иначе е много топло.Излязохме с малчо но за около 30 мин.,ми кво да правя като моето дете мрази вятъра Laughing
Ника дано бързо да се оправяте. Hug

# 158
  • Burgas
Честит рожден ден на Дейка, да е здрава и щастлива!

# 159
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЙКА,МНОГО ЗДРАВЕ,РАДОСТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
и при нас духа силен вятър въобще не е за деца навън

# 160
Честит рожден ден на Дейка!Да е здраво,щастливо и все така прекрасно детенце!Невиии,как сте мила?
Днес моята майка става на 50 г.Дано ми е жива и здрава поне още 50 години!заради пустите пари дето все не стигат,не можахме да си отидем,но поне и изпратихме малък подарък,на който тя много се зарадвапочерпете се за нейно здраве

# 161
  • До Балкана
ДД!
Честит рожден ден на Дейчето! Да е здравичка, много щастлива и усмихната и късмета да не я напуска!

Момичета, вчера лаборантката в частната лаб. ме посъветва да отидем днес сутринта да направим изследването, за да е много точно. Еми какво да ви кажа, всичко са объркали онези "хубавици". Показах и предишните резултати и се хвана за главата. Толкова много се притесних, тези хора как може да не внимават, могат да скъсят живота на човека, значи! Реалния резултат на Бо е 0,35, а не 32,4! Решихме да се почерпим за здравето на Борчето и ходихме с приятели на сладкарница с детски кът - много хубаво си прекарахме! Оф, Бог да ни пази децата, че не знам!
Ника, да минава бързо на Максето всичко, а на Бобчето да му утрепете бактериите.  Hug
За пастите за зъби - преди ползвахме само на Чико, но сега сме с Колгейт, защото е с ниско съдържание на флуорид, а не без хич.

# 162
Dallcheto много се радвам че всичко е наред.Големи идиоти ей. #2gunfireНапразно са ви изкарали акъла,но пък важното е че всичко вече е ок. Hug

# 163
Честит Рожден Ден на Дейка!Много здраве и щастливо детство!и
Пухи,да е жива и здрава майка ти!
Нашите са ни на гости плюс баба ми и Марти е супер превъзбуден и лигав ooooh!Ей,малко внимание в повече да види и става непоносим,спа само 30 минути следобяд,поне през нощта нямаше проблеми,иначе щях да им го връча за през нощта Naughty

# 164
Далчеее, бях сигурна душко, важното е Бо да е здравичък  Hug

Пухи, да ти е жива и здрава  newsm67 newsm67 newsm67

Мики, аз също съм с ел. четка, преди година взех и на Ради, много съм доволна , а и на нея й харесва Crazy!

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 18:38 от Любезна

Общи условия

Активация на акаунт