Последния път като беше болна май ѝ изписаха Инфлуцид (забравих наистина
), но според мен се оправи сама за няколко дена. И Коризалия съм ѝ давала, но нещо май не стана работата. Аз обаче не мога да преценя кога точно започва болестта (т.е. да предпрема нещо преди да се влоши), а освен това като че ли повече ми идва отвътре да я оставя да се оправя сама.
Но пък тя не се разболява сериозно и няма какво да ме плаши особено - сополи и кашлица предимно.
От време на време давам вит. С и капя клеева тинктура в сокчета. Далче, Мии, разбирам ви чудесно, но да знаете, че това е временен период. Съвсем скоро ще свикнат и ще предпочитаТ да са сред децата дребните.
Далче, не забравяй, че децата много емоционално реагират и той всъщност не страда чак толкова, колкото на теб ти се струва. Още повече, че веднага спира да плаче, щом влезе вътре.
Колкото и на Бо му е трудно и странно адаптирането към ходенето на ясла, двойно толкова ти е на теб!
Тъй че си събирай сърцето от плочките, щото това не е края! Ел, и Диди е станала антисоциална.
То с тия деца в яслата съвсем се видя в чудо и е предпазлива дори към бебета в колички.
С по-големите деца пази дистанция, но пък наблюдава усилено, т.е. има интерес.

), но много ми харесват, страхотни са, ползвахме този за скарата.
Всички се съгласихме, че децата се оправят, ма това не пречи по никакъв начин на нашето страдание. 
Не говорят, не спят, не хапват, не се успокояват въобще ...
Сложих го на алкална диета и така
Ако някой знае нещо за киселинността на организма, нека сподели
Почнаха ли да валят камъньето? Или доматЕТО?