Баба Марта се задава- на февруарчетата здраве и късмет тя ще раздава! (43)

• 30 870
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
ДУ !  Hug

Ама вие в София още ли имате сняг? Като видях снимките на Мяу и се замислих...  Laughing Мяу, много са хубави девойките ти !

Стар,Понякога, големи сладури са Стас и Ани, особено на снимката на която се държат за ръчичка ! А Стас толкова е порастналл...  Flutter

Адаш,нещо снимки да качиш ?  Rolling Eyes

Честит рожден ден на принцеска Амели ! Да е много здрава,щастлива и да има приказно детство !  Hug

# 76
ДУ!

Честит 2-ри рожден ден на екзотичното цетенце Амели! Здраве, безгрижно и щастливо детство и много усмивки й желаем! Весел семеен празник, Теди!  newsm59 newsm59 newsm59 Gift

Благодаря ви, момичета, че ме окуражавате!  Hug Знам, че много от вас имат подобни проблеми и ме разбирате... Поолеква ми, като ви споделя.  Hug

# 77
  • София
Уф, дано следващите вечери са по-леки!  Hug Аз си признавам, че не бих идържала ако Диди ревеше.  Blush
Пффф, зарязвам го и окото ми не мига. Железобетон съм. Sunglasses
Само че с рева си пречи на околните, та гледам да го залъгвам с приказки и да го разсея. ooooh!
Снощи по едно време просто спрях да му обръщам внимание (което е трудно, защото леглото му е точно до бюрото ми) и след известно време хленч се предаде. Mr. Green

Е явно не е бил съвсем сериозен хленч тогава.  Flutter
И Диди така заспива под носа ми, просто няма друг начин в момента. Успявам да не ѝ обръщам внимание, но и тя е доста спокойна. Колкото ревливо бебе беше, толкова сега е много спокойна  Crazy(пу-пу, все така да е  Praynig ).

# 78
  • Бургас
Юхчее,получихте ли подаръка? А какъв е ако не е тайна?  Flutter

Сиянка,
как сте?

# 79
  • София
Юхчее,получихте ли подаръка? А какъв е ако не е тайна?  Flutter

Чака ме в Еконт в съседния блок. smile3539 Преди малко получих смс. Mr. Green
Ей такъв е:

# 80
Честит Рожден Ден на Амели!Да е много здрава и усмихната!
Юхче и аз бих си играла с тази къщичка Blush
Коте,вие само вечер ли се кърмехте newsm78
Аз пак съм се вкарала в нЕкви филми с родната бюрокрация,само излишно се нервирам,ама няма да съм аз,ако съм спокойна TiredДнес и до НОИ ще ходя,барем някой ми каже какво трябва да пише на уверението  от работодателя за февруари TiredНали съм съкратена от 6-ти,но бившата шефка ще ми плати осигуровките за февруари и нито в Бюрото по труда,нито в Социално подпомагане ми казаха нещо конкретно ooooh!А ще подавам за детски в Русе и да не ме върнат,защото нямам възможност да ходя до там няколко пъти Naughty

# 81
Адаш,нещо снимки да качиш ?
От снимките с телефона нищо не излезе, ще сваля от фотоапарата скоро, но и те не са кой знае колко и какви. Не съм забравила. Peace

Е явно не е бил съвсем сериозен хленч тогава.
Никак даже, иначе вместо хленч, щях да употребя думата рев. Laughing
Чудно ми е детето, пу-пу! Проблеми никакви с него. Heart Eyes
С кеф да си ползвате подаръка!  bouquet

Коте,вие само вечер ли се кърмехте
Не, винаги при приспиване, освен ако не сме навън. Wink

# 82
  • offshore & overseas
ДУ, мацки!

Честит рожден ден на екзотичната красавица Амели! Нека бъде много щастлива!! Датата ѝ на раждане съвпада с моя термин с Люс.

Аз също съм подела кампания по отбиването (всъщност, всички кърмачки сме подели такава от момента на въвеждане на първата нова храна). Само с тази разлика, че не се отказвам от кърменето за приспиване (как пък не, ще си развалям кефа аз и ще търпя ревове), даже дефакто само него оставям, както и от нощното кърмене (което по-скоро се опитвам да сведа до минимум).

Зася успешно съм елиминирала всичко друго. При К. не успях - различни деца просто, а и различен опит. Mr. Green

Ако оставя Люс да реве, няма да има оцелели, вдервайте ми. Аз нали ги чувам как наруват в яслата на раздяла, е, нема такъв вой кат на Люс - и тва ми е потвърдено от сестрите и леличките. hahaha

Като я видя, че е готова, ще я пробвам и на самостоятелно заспиване - все пак на обяд в яслата заспива така. А и я виждам, че по принцип е доста по-възприемчива от сестра си. Crossing Arms

Деска, в София още имаме сняг, и то преспите си стоят почти непокътнати (топят се някакси от долна стЪРнА). Е, верно, че вече не са по метър и пеЙсе, ами само по метър, но.... Ама тва е един мръсен, гнусен, твърд сняг,  в който Калина иска да се въргаля на вс. отгоре. Sick Sick Sick

Снимките от рд на Стас и Ани са наистина прекрасни, за децата въобще да не говорим, чак ме досрамя, че ви показах моите, направени с телехона. Приемете го като друг жанр просто и забравете. Embarassed

И нещо смешно, май си отглеждам далтонистче (Люсчето), защото първо, вчера ми сочи дръжката на люлката, която е откровено зелена и я нарича льозова, а пък онзи ден бяха имали задачка да открият и залепят на лист червени точки. Всички дяца бяха лепнали червени и тук там за цвят по някоя друга, а Люс беше залепила точки с всички други цветове, само не и червени. Laughing А знаеше доста добре цветовете. Явно нещо се е бъгнала напоследъкът.

Днеска пък, ни в клин ни в ръкав, както я преобличах за яслата, ми изтърси „Мама отива на лябота.” Туй е еко от моите обяснения предходните дни, защото напоследък надава кански вой при „предаване” на сестрите. Whistling Някакси не очаквах толкова бързо да прояви разбиране, ама... растат децата, неусетно почти.

Юхуу, мнол сладък подарък. Децата много играят с къщи от тоя сорт.  Grinning

Срам ме е да си го призная, но мен също яко ми хльопа дъската - неперкъснато сънувам, че съм бременна, дали е от туй, че доскоро бях в овулация?! ooooh!

Ами, хубав ви ден, аз ще се скатая днеска, пък да видим.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 10:13 от Мяуче

# 83
  • София
Много благодаря на всички за прекрасните пожелания за Андреа!  Hug Heart Eyes

Честит рожден ден на Амели! Да расте здрава, безгрижна и много щастлива!  newsm59

# 84
Честит рожден ден на Амели! nbirthday
Мяу,не ти хлопа дъската!Може нещо във въздуха да е.Онзи ден като се разхождах в слънчевите часове и като гледах майчиците с бебета в количкита,така ми се прииска да бутам едно бебче и аз...Ама малко бебе,че т'ва мойто не е (15.5кг и 91см).Мине,не мине и си се представям пак бременна,изобщо някакви такива филми ми минават,ама ще си почакам ...А как ми се кърмииии Crazy

# 85
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА АМЕЛИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И БЕЗГРИЖНА! Hug

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 18:38 от Любезна

# 86
  • До Балкана
ДД!

Честит рожден ден на Амели! Да е здрава, усмихната и безгрижно детство и пожелавам!

# 87
  • София
Добро утро,

Честит рожден ден на Амели, да е много здрава, щастлива, оби4ана, да има прекрасно детство и да е гордост за родителите!   bigdance2

Снимките са страхотни Hug Стас е много пораснал, Анетка е станала много хубава Hug

На Марти едното оченце е за4ервено, все го търка, нещо се е възпалило, обадих се на координатора към Александровска и запазих 4ас за о4ен, мислех да ми дам капки на своя глава ама не посмях, знам ли да не наврдя още пове4е. Така и така плащам за допълнително осигуряване, ще го заведа. Много е удобно , само се обаждам и отивам и не плащам нищо, доволна съм.разбира с на година е 240лв, но си заслужава. Звънях на ли4ния първо 2 пъти и никой не ми вдигна  Praynig Ами тогава с картата..

Снощи такова напрежение има в кръста, защотъо ходих пеша, а то навън е трудно да се ходи, исках да пържа кюфтета, ами то ми се подкосяват краката, какво беше това чудо не знам.. за първи път, ама не ме боли, само ми е напрегнато в гърба..  ooooh! Crossing Arms

Мяу Не е далтонистче споко имарти е така..  Joy само зеленото познава, другите си ги измисля, ама ние го у4им, надявам се скоро да имаме успех  Laughing

# 88
  • offshore & overseas
Любезна, успех при д-ра! Не съм го чувала тоз Михайлов, някое светило ли е? Mr. Green

Калина много се потеше от пневмонията, но без „аромат”, то си е характерен симптом това, де, не е като при вас. Аз обаче не съм я къпала, само преобличах и миех дупе. Сега все още има и слаб дъх (също характерно), но предполагам, че като изпие докрай аб-ка, ще се махне.

Уф, на мене баш си ми хлопа дъската, макар че, Бобиш, може и от пролетта да е верно. Ако е така, да разминава по-бързо, че...

Уф, аз от 2 деня издирвам един папирус за телк-а и не мога, и не мога да го открия, а уж няма логика да съм го фърлила. Обаче както нема логика, така май точно тва съм сторила. ooooh!

# 89
  • York
Честит Рожден ден на Амели! Красиво детство и желая!   bouquet

Благодаря за хубавите думи за Анетка, че и за Стас - първата любов на дъщеря ми  Mr. Green  Heart Eyes
Празника беше чудесен, с много игра, сладки раздумки и вкусни торти.  Whistling Имаше и опит за саботаж на доброто настроение  и хубавия празник с фасони, но особата трябваше много повече да се постарае, за да успее да ми развали настроението  Mr. Green Wink

Признавам си без бой въобще незнам какво се случва из темата напоследък - нямам време да чета  Rolling Eyes
Ей така без повод пожелавам на всички ви здраве,любов и успех в начинанията  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт