Баба Марта се задава- на февруарчетата здраве и късмет тя ще раздава! (43)

• 30 866
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Честит 2-ри Рожден Ден на Снахичката ми! Пожелавам и да е много здрава, да има всичко най хубаво в живота и много да радва Мама!   love001

# 61
Минавам да пусна  Снимки от   Празникът на Ани и Стас  Grinning !

# 62
  • София
Минавам да пусна  Снимки от   Празникът на Ани и Стас  Grinning !

Еее, страхотни сте!

Мяуче, супер са кукличките!  Heart Eyes

За солта и аз знам, че е хубаво от време да време да се турга по някоя друга щипка.  Flutter Но съм чувала, че новородените ги обтриват със сол и така ги къпят (ама с каква цел - убий ме, не мога да се сетя  newsm78 ). Миенето на косата с яйце знам, че е против крусти/пърхут.  Naughty Иначеее и аз съм от Североизточна България, но за такива порязвания не съм чувала - нито при мен, нито при баща ми, майка ми, че и при поколението на баба ми.  ooooh! Ужасно е.  Rolling Eyes

Утре пристига подаръка на Диди. Нямам търпение да играя... ъъ... да играем с него.  smile3539

# 63
  • София
Мяу, Стар, Понякога - разкошни деца!  Heart Eyes

Това за рязането на гърба го четох тук преди години, сащисах се и аз. Яйцето във водата за къпане се слагало за хубава кожа, обтриването със сол е за да не му мирише на чавето потта като порасне. Не ме питайте за логиката на тия неща, само предавам квото знам. Също много варварско е за мен овръзването на краката, за да са прави.  #Crazy То май-май затова родителите ни рано-рано получават ставни проблеми именно на таза.  Thinking

Утре не го давам Максето на градина.  Crossing Arms Прибирането си беше истински екшън от сняг, кал, локви и закъсване на всеки метър в преспите. В петък мъжо като е почивка ще го пращаме пак.  Crazy Да се стопява туй чудо, че вече на лудост ме избива.

# 64
стар  и понякога страхотни снимки и страхотни деца  bouquet

# 65
Чудни дечица, ей! Heart Eyes

P.S.: Операция "Отбиване" в ход.
Малчуганът заспа в леглото си с порядъчен рев, приказка, песничка и безброй песни от компютъра. Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 23:34 от Xcat

# 66
аз...... поне да се запиша в темата преди да сте я изписали  Flutter

още малко и ще започне най-хубавият ден на света  Heart Eyes

п.с. за ПЪРВИ път от седмици ми се отвори албумчето. видях снимките на стас и ани. уау! стас е страхотен левент! да не говорим за стаилинга Heart Eyes

# 67
  • София
Коте, успех с операцията.  Peace А как реагира на спокойните обяснения?  Thinking Диди зряло се съгласява с мен, че малките бебета не могат да пият вода, сок и да ядат хляб, бисквити, банани (любимите ѝ храни  Crazy ), а могат да пият само мляко от мама. И дори да е натъжи от обяснянията, после ведро казвам: "Ти си голяма, нали?" и тя се съгласява.  Heart Eyes Но аз я усетих, че е чувстителна в момента към това да се разграничава от малките бебета.  Crazy Досега не е имало плач, просто не мога да повярвам колко лесно стана!  Praynig (за нея, разбира се, аз още страдам....) Единственото е, че иска много, много гушкане. Но за гушкането няма отбиване.  Heart Eyes

# 68
уфф нямам грам време да пиша ама новия вид на форума е просто отврат докато намеря новатя тяма издивях, затова се записвам че поне да не ви губя. Много добре ми идва да ви чета отвреме на време ако ще и за тез варварщини с ножчетата да е , малее такава глупост не знам как  и кой ненормален садист е могъл да измисли ooooh!

# 69
  • София
Честит рожден ден на Амели! Да е жива и здрава!

Много весели снимки и прекрасни дечица!

# 70

БЪДИ ЗДРАВО, УСМИХНАТО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ  newsm67

# 71
  • София

Честит рожден ден на Амели! Да е здравичка и много щастлива  Hug

# 72
Добрютро!
И от мен кафенце:

Закусчица:

Амели, честит рожден ден на порасналата ти принцеса!
Да бъде здрава и много усмихната!
   bouquet

Юхич, не реагира никак.
Изслушва обясненията, гледа ме разбиращо, но някакси не се възприема като нещо различно от бебе. Crazy
Мисля, че още асимилира информацията.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 08:35 от Xcat

# 73
  • София
Юхич, не реагира никак.
Изслушва обясненията, гледа ме разбиращо, но някакси не се възприема като нещо различно от бебе. Crazy
Мисля, че още асимилира информацията.

Уф, дано следващите вечери са по-леки!  Hug Аз си признавам, че не бих идържала ако Диди ревеше.  Blush

# 74
Уф, дано следващите вечери са по-леки!  Hug Аз си признавам, че не бих идържала ако Диди ревеше.  Blush
Пффф, зарязвам го и окото ми не мига. Железобетон съм. Sunglasses
Само че с рева си пречи на околните, та гледам да го залъгвам с приказки и да го разсея. ooooh!
Снощи по едно време просто спрях да му обръщам внимание (което е трудно, защото леглото му е точно до бюрото ми) и след известно време хленч се предаде. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт