Отговори
# 660
Само влизам да благодаря на всички за съветите HugЗасега сме с Джин Джирата и Судокремчето.май е по-добре,ще видим утре...А неото ми каза Клотримазол точно,взех го,но не съм почнала засега.

Ще пиша повече утре,че съм смазана...нощес пак не се спа никак.Тия зъби май я мъчат много.

Ели,как сте с Тея?Наближи май съвсем..Целувки! Heart Eyes

# 661
Не мога да ви изчета  ooooh! на 18та страница съм  Confused Ама така е като по цял ден сме навън  Laughing
Наближава да, ама още не са ми се разтреперали капачките. Тъкмо за теб си мислех, че ще те звънна като изляза от болницата да се видим Simple Smile))

# 662
Не мога да ви изчета  ooooh! на 18та страница съм  Confused Ама така е като по цял ден сме навън  Laughing
Наближава да, ама още не са ми се разтреперали капачките. Тъкмо за теб си мислех, че ще те звънна като изляза от болницата да се видим Simple Smile))
Praynig Разхождайте се и стискам палци да устискате да сте здравички  и ще се моля всичко да мине успешно...  Hug

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 09:53 от mama_Iva

# 663
Ей, голям ударник съм - успях да ви изчета. Не бях влизала от начало на Март.

Както знаете, почнах работа, но за мое щастие ме изместиха в друг отдел и сега имам много неща да уча, и е много забавно.

Бабите гледат Калина, справят се с нея, но тя не е проблемно дете, дори доста лесно се гледа, ако се водиш по нейния акъл и цял ден обикаляш площадките.

Решили сме да купим лятна количка, не че много ще я ползваме, но идеята ми е да има къде да возя детето вечер като излизаме (много обичам късните летни разходки). Гледахме няколко модела, проблемът е че не ми се дават много пари за нещо, което почти няма да ползваме - търся нещо до 100-150 лв. Моля, за помощ Simple Smile

# 664
Кали, радвам се, че рождения ти град е Търново Hug
vio_letka , на празника направо си беше голяма лудница.Минали години не ми се е струвало такава какафония.Гръмна ми главата от всякъде, особено на Луна парка на който водихме каката.

Вчера се скарах с една майка.Много зверски биеше момченцето си по главата/около 4годишно/.Било  излязло от магазина и отишло на люлката без да се обади.Вярно за притеснение си е,но не можах да остана равнодушна пред гледката.Удряше по главата и нареждаше.Отидох и културно направих забележка, въпросната ми се развика думи от сорта да си гледам собственото дете, коя съм аз да се меся и тн, как не ме удари и мен само.Е не обичам да се меся но не издържах.В чужбина на тази гледка поне 10човека биха скочили за да спасяват детето, тук някак сме свикнали на такива гледки.После засякох майката на една люлка и се извиних , че реагирах така и се намесих.Тя пак ме нападна.Но поне ми олекна.

За капак едно момче удари с една дебела пръчка Дая в лицето, остана и 4сантиметрова линия- синя на бузата.Обаче не се свърши до там, Дая падна и си разби устната, сега е като ужилена от пчела по горната устна. Simple Smile
 Иначе много се радваме на хубавото време.Алето по цял ден е на вън.
Стискам палци всичко покрай операцията на Тея мине успешно. Praynig
Кали, дано сте преборили обрива, много...много са упорити.

# 665
Аз имах подобна случка със сина ми,беше на 5 години.Играят си с едно приятелче на неговата възраст при което,двамата са хващат за ръчичка и тръгват към улицата аз тичайки към тях им виках непрекъснато да спрат,но те пресякоха без да се огледат не издържах и като го настигнах му врътнах два шамара и му казах като иска да отиде някъде,да ми каже за да го преведа през улицата.
Виждала съм и друго майка да крещи на бебе в количка ненавършило годинка,че мрънка.Или детето се спъна и щеше да падне и майка му се разкрещя,та на всеки му се случва да се спъне.

# 666
Влизам на бързо, че после ще излизам....
Вчера водихме Сияна на вилата на свекитата. Те са пресни пенсионери, досега живели в града, сега отидоха на село. И взеха да гледат животни, хем да има с какво да се занимават, хем да хапват чисто месо....Та Сияна вчера беше като на зоопарк. Толкова щастлива да види заек, куче, прасе, кокошки, пиленца, котета и какво ли още не.... Толкова се радваше и толкова ги милваше....
Пък и баткото винаги е искал куче(което в апартамент няма да позволя).Вчера и той не се спря, все с кучето бягаше. Накрая и тримата бяха уморени(децата и кучето). За първи път, от както се е родила, Сияна спа непробудно цялата нощ. Явно това е нужно:Чист въздух, да се умори и тогава.... smile3524 ( че и аз покрай нея...)

Mary_Angel, преди няколко страници момичетата коментираха една количка на Хаук, дето се сгъва като чадър...Дано се включи Добра, тя беше препоръчвала...Мисля, че беше нещо подобно...

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/17253

# 667
Ели,от сега стискам палци и знам,че нашата Теичка ще се справи HugКогато искаш или имаш нужда от каквото и да е,само звънни!Всичко ще е наред!

Мари,по-добре е май...То не е обрив точно,просто се зачерви,ама пак 3 дни вече...

А за момчето дето я е ударило...Аз не знам дали бих се сдържала да не го напляскам.Каква е тази агресия???Но и родителите имат вина...стоят безучастни...Вчера я пускам по една мъничка пързалка и като седна едно момченце на 4-5 год отгоре,нито се пуска,нито се мръдва...Аз му обяснявам полекичка как тя е мъничка,да й направи място..никаква реакция...Баща ми беше с нас,а той все по-лесно е взел да кипва:)Та като му скръцна малко,да видиш как стана и отиде да се жалва на безучастната си майка ,с кафе и цигара в ръка.Нямам против ни кафето,ни цигарите,но да знаеш какво ти прави детето...

Аз затова все гледам да се забием в по-безлюдни градинки,ама нещо няма такива около нас в хубавото време:)

Ами това от нас засега...спи момичето,добре уморено:)Но нощем сме си вече през половината време в мойто легло.Тези зъбки съвсем ще я разглезкат:)

# 668
  • София
Mary_Angel взех си такава http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/19745 .за 109лв. Доволна съм
Приятни разходки на всички! Heart Eyes

# 669
Момичета, влизам с бърз въпрос:

Когато режете ноктите на крачетата на децата, плачат ли много? Аз се опитвам да ги режа докато спи, но само да я докосна и плаче. Ноктите са жълтеникави, но ми казаха че не са гъбички.

# 670
Аз обикновенно пускам някоя песен или филмче на компютъра и като се заплесне почвам да режа ноктите наред Simple Smile

# 671
Режа ноктите след баня, обикновено пускам реклами, но вече му е интересно и не дърпа ръце и не плаче  Peace

# 672
При нас рязането на нокти винаги е трудно и с рев, защото и държа ръчичката или крачето. Нищо не помага. Гледам да свърша бързо, че иначе ще реве дълго.... ooooh! докато спи съм рязала само като новородена, сега хич и не си го помислям...

Сега да ви разкажа една смешна случка от днес....В неделята от 14 до 20 часа съм на английски, като през това време ММ гледа Сияна и баткото. Та прибирам се тази вечер и гледам Сиси обикаля облечена с горнището на пижамката си. Ха, викам да няма вече да си ляга? Пък то каква била работата...На обяд я оставих да спи и така тръгнах, като дадох инструкции на таткото като се събуди да и облече дрешките, които съм извадила. Познайте, станала и отишли на разходка, както е с горнището на пижамката.  LaughingХич и никой не разбрал, че това не е блузка.... Joy Joy Абе, мъжка му работа....Че те откъде да познаели, че това било пижама...Ами слушайте ,като говоря!

# 673
Роси ,аз обикновено режа ноктите когато дребия спи.

Ели Hug Hug

Направо не разбирам тези родители , които оставят децата си да правят каквото си искат и на който си искат... Може би съм с други разбирания, но  аз лично не изпускам детето си от поглед и го конторлирам ,  например да не удари някое детенце (дори и несъзнателно) Уча го да е добър и да дава играчките си (голям проблем , много е стиснат ... Иска играчите на другите и не дава нищо!) . Трудна работа е възпитанието...

Кали , дано бързо да се оправя малката Ая , явно е станало като инфекция  Confused

# 674
Роси-пм, аз също разсъждавам като теб и Калина. Hug Не смятам, че е нормално едно дете да удря друго и майката да стои и да не реагира с оправданието, че те са деца. Обикновено ако друго дете удари нейното ще отвори една голяма уста, но ако нейното е агресорче си трае с оправданието, че са деца. Ха! Луда работа. Въпрос на възпитание.

Общи условия

Активация на акаунт