. Явно хубавото настроение е заразило всички. Баткото е пак с Т от днес и сме на антибиотик този пзт, педи се върна и предписа...кофти и аман...лека нощ от нас...
. Явно хубавото настроение е заразило всички. Баткото е пак с Т от днес и сме на антибиотик този пзт, педи се върна и предписа...кофти и аман...лека нощ от нас... 

Ама не съобразявам след разходка да погледна...защото навън няма гърне да го посочи
Та сега мажа със зехтинче и Судокрем,със Здраве...следобед и Бочко ще й взема пак.Може и смрадлика да сваря довечеранещо друго???Някой ползвал ли е едно Gin Jira май се казваше?
Някакъв карък е било този ден...Да няма вече такива работи!Само пролет,слънце и усмивки!Приятно изкарване на празника:)Между другото аз съм родена в Търново.Нашите са се запознали в Университета там и така:)Имаха много приятели в този край.Пък дядото е бил тогава завеждащ на болницата в Елена,та да е там съм била като бебе:)Много ги обичам тези места,но последно ходихме с половинката след сватбата 2009.А като дете всеки 24 май почти там сме били:)
Че нашия...като не я е гледал и за минута сам
И само ми казва Ще мине и това...Абе аз знам,ама силички нямам понякога...Но разправяй му на човек дето не я гледа постоянно:)
Ако някой има време, ще паднете от смях....

Ама не съобразявам след разходка да погледна...защото навън няма гърне да го посочи
Та сега мажа със зехтинче и Судокрем,със Здраве...следобед и Бочко ще й взема пак.Може и смрадлика да сваря довечеранещо друго???
Джинджира съм ползвала , но мисля ,че Судокрем-а е по-добър. Клотримазол е за гъбички , аз не бих намазала малкия... Мамите от нашия град (хиих имаме група във ФБ) , много добри отзиви имаха за - http://apteka.framar.bg/30025118/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B3 … -50-%D0%BC%D0%BB-
... (ама крайно време беше , че имаме само 2 -долните първи , 1 избил горен и дотам) На мама щърбелчето

) , беше много интересно. Почти всички животини бяха навън и се кефеха на слънцето, а Алекс пищя и вика срещу тях и му беше интересно. Той не е много на "ти " с животинските звуци, но пък вика и видимо се радва на странни неща, които е виждал само по книжките ...
при повече свободно време съм си заплюла и да чета в темата 
На Сияна постоянно и се зачервяваше дупето до преди 3-4 месеца,когато една приятелка ми препоръча едни правени кремечета.Преди купувах какви ли не само и само да отстраним проблема(и на лекар бяхме и купувах най-различни скъпи и евтини кремове), но резултата винаги беше един и същ.Откакто ги ползвам нямам никакъв проблем,но за жалост на кутийката не пише какво съдържа.
и човека каза да го занеса и щял да се пробва да облече гумите,ако има резултата ще пиша. 
/ или е от мед /защото не бях му давала и мед от известно време ,а сутринта му сложих в чая
/ или може би е от риба
Препоръчани теми