голяма забава беше
. Следобед ходихме на разходка в бизнес парка и моето дете с бясна скорост искаше да влиза в езерото - той си мисли че това е басейна. И голямо тичане падна, аз и татко му покривахме периметъра
. Вследствие на това и двамата сме с тен 
. Наистина може би сега ще сика да си навакса както казва Мадам З....но при нас още не е пробил кътника...за всеки случай ще отскоча до педи тази седмица, така и така съм в къщи...Лека нощ от нас. Утре ще ходим на пикник покрай Дунава с приятели и сега като си погледнах очите в огледалото-направо са вампирясали от безсъние...
и без това Алекс има доста събрани парички от РД-то си , трябва да ги похарча за нещо
Чувствам се много тъпо ... аз ли греша някъде или ако съм болна не бива да си ваксинирам детето!?!? И все пак ще се опитам да изведа за малко детето, защото в това хубаво време направо е тъпо да го държа вкъщи, нищо, че не съм много добре.

. 
...Та сега е момента да ви видя...
Но наистина много пусто...
Като се юрна из Бенетон,половинката не може да я озапти:)При това си беше гепила въпросното 1 якенце и не го пуска:)Явно й хареса 

Излишно е да казвам,че ваксината не них я и помислила поне седмица след като съм ОК.Ама аз съм си страхливка...Но мисля,че постъпваш абсолютно правилно 
По обясними пРичини не стигахме до там;)Но една приятелка си дойде от Лондон наскоро и там й е удобно,че нейното е по-малко и така...Дано не е лудница голяма!Все пак е понеделник

) и като че ли малко ми се отпусна тази буца, която я имах в корема, като видех майка да бута количка с бебче
някой от вас имаха Stokke, моя близка приятелка иска такава количка и се чуди дали си залужават парите и удобна ли е? таа... се сетих за вас 
Ходих на лекар, не е нещо страшно, ще мине. Лекаря поиска да заведа малкия, за да го прегледа и претегли /след алергиите, бацилите и т.н. не сме го водили/, каза, че с или без ваксината не е лошо да го види. Много е внимателен.
!
Препоръчани теми