ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 3

• 95 303
  • 737
  •   2
Отговори
# 105
Ейшан веднъж попита Дженгиз "Защо съм с теб? Мислиш ли че те обичам?"
И тя му даде правилния отговор съответно:
"Ти си единствения мъж в живота ми който не се отказва от мен.
Ти си единствения мъж, останал с мен след като е видял истинското ми лице.
Обичах дилемата ти че не можеш да си тръгнеш.
Ти не си моята любов, но си моята опора.
Ти си лош , но и аз съм лоша.
Ти си мръсен, но моите ръце не са по чисти от твоите.
Ти прекърши духа ми.
Не си отивам ,защото и ти не можеш да си тръгнеш."

# 106
Ейшан веднъж попита Дженгиз "Защо съм с теб? Мислиш ли че те обичам?"
И тя му даде правилния отговор съответно:
"Ти си единствения мъж в живота ми който не се отказва от мен.
Ти си единствения мъж, останал с мен след като е видял истинското ми лице.
Обичах дилемата ти че не можеш да си тръгнеш.
Ти не си моята любов, но си моята опора.
Ти си лош , но и аз съм лоша.
Ти си мръсен, но моите ръце не са по чисти от твоите.
Ти прекърши духа ми.
Не си отивам ,защото и ти не можеш да си тръгнеш."

Именно, като имаме предвид колко бракове се крепят именно на тези неща, които тя му казва..

# 107
Скрит текст:
Има нещо, което ми е много интересно. В 40-ти епизод търсят предателят, който разказал на Кенан, че Езел е Омер. Чудя се защо го търсят между Али, Дженгиз и Ейшан, като те последни разбраха всичко, а Кенан явно е знаел истината доста отдавна.. Много по-рано в епизодите и Темуз знаеше кой е Мерт, кой е Дженгиз... Али е единственият възможен предател, тъй като първи научи истината, но аз не вярвам да предаде отново Омер. Защо въобще ги изпитват? Много ми е неясна тази ситуация.

# 108
Angel OF Sin
Скрит текст:
Става ясно по късно ,че предателят е Шебнем ! Тя е дала информация за всички още от преди Бахар да умре е давала инфо на Кенан. Той я е пристастил към хероина пак и така е получавал инфо. Езел не е знаел кой от всички ,но после се разбира ,че е тя !

# 109
Скрит текст:
искам да попитам какво мислите 4е се слу4и в 37 серия!уж секиз тръгна да убива вуи4ото, но после защо кенан му даде отрова и предупреди Езел? имам си теория по вупроса но все пак не са ясни неговите подбуди? дали искаше да противопостави езел и секизм, и защо този болен мозък секиз искаше да умре???

# 110
Скрит текст:
искам да попитам какво мислите 4е се слу4и в 37 серия!уж секиз тръгна да убива вуи4ото, но после защо кенан му даде отрова и предупреди Езел? имам си теория по вупроса но все пак не са ясни неговите подбуди? дали искаше да противопостави езел и секизм, и защо този болен мозък секиз искаше да умре???

Скрит текст:
На Кенан не му пукаше грам за Секиз, може би видя, че той няма да довърши мисията си, т.е. да убие вуйчо.. изготви си нов план - да раздели вуйчо и Езел, с какви подбуди обаче.. нямам си на идея. То в този сезон има много объркани неща, не мога да им хвана игрите. Колкото до самия Секиз, той носи душата на войник, дългът за него беше преди всичко...и реши, че щом не го е изпълнил заслужава да умре, т.е. посегнал е на дядо си, не можа да убие истинския виновник за смъртта на баща си, не успя да отмъсти.  Така си мисля.Simple Smile

# 111
Скрит текст:

Скрит текст:
На Кенан не му пукаше грам за Секиз, може би видя, че той няма да довърши мисията си, т.е. да убие вуйчо.. изготви си нов план - да раздели вуйчо и Езел, с какви подбуди обаче.. нямам си на идея. То в този сезон има много объркани неща, не мога да им хвана игрите. Колкото до самия Секиз, той носи душата на войник, дългът за него беше преди всичко...и реши, че щом не го е изпълнил заслужава да умре, т.е. посегнал е на дядо си, не можа да убие истинския виновник за смъртта на баща си, не успя да отмъсти.  Така си мисля.Simple Smile

Скрит текст:
3е не му пикаше за Секиз то се видя...,но както и ти и аз не разбрах защо иска да отдале4и вуи4о и езел , може би за да остане вуи4ото сам да загуби вси4ко както самия Кенан?ина4е и еишан е мн дразнеща в тези серии...то бива бива тъпотия !!стои при тоя убиец и твърди 4е езел е убил сестра и?и стои при кенан прави се на мн хитра и излага и детето си на опасност?как мислиш?прпускам ли нещо за нея или виждам нещата грешно?

# 112
Скрит текст:
Ейшан смяташе, че Езел е убил сестра ѝ, Дженгиз го потвърди. Кенан така искаше и за да затвърди съмненията ѝ, че Езел е хладнокръвен убиец, я изпрати в болницата точно за да види как Езел убива Секиз. А да се стигне до там беше старателно подготвил. Какво печели? Разделя Вуйчо от Езел, Ейшан от Езел - римския принцип 'Разделяй и владей' Отделно, че изпитва нездраво удоволствие да си играе със съдбите на хората.

# 113
Скрит текст:
Ейшан смяташе, че Езел е убил сестра ѝ, Дженгиз го потвърди. Кенан така искаше и за да затвърди съмненията ѝ, че Езел е хладнокръвен убиец, я изпрати в болницата точно за да види как Езел убива Секиз. А да се стигне до там беше старателно подготвил. Какво печели? Разделя Вуйчо от Езел, Ейшан от Езел - римския принцип 'Разделяй и владей' Отделно, че изпитва нездраво удоволствие да си играе със съдбите на хората.

Скрит текст:
момент зна4и дженгиз е потвърдил 4е езел е убил бахар???нали то4но езел го прати да каже на еишан 4е не е убиец???дйенгиз работи за кенан така ли излиза?

# 114
Скрит текст:
Да, Дженгиз мънкайки потвърди, че Езел е убил Бахар. За Кенан работи той, уж, но всъщност за себе си. Той просто иска да отдели Ейшан от Езел.

# 115
  • в тристайна гарсониера :)
Скрит текст:
Да, Дженгиз мънкайки потвърди, че Езел е убил Бахар. За Кенан работи той, уж, но всъщност за себе си. Той просто иска да отдели Ейшан от Езел.

Скрит текст:
Привет   bouquet И аз точно изгледах 37 еп. Според мен Дженго щеше да каже на Ейшан, че Езел не е убиеца, обаче като видя Джан и не можа, той в момента май наистина играе единствено и само за себе си. А Секиз май накрая разбра, че Кенан го е използвал и нарочно направи така, че Езел да го убие, хем и да се убеди,че за Вуйчо -  Езел е готов да убие. Ама много страшен са го направили тоя Секиз  Simple Smile В три епизода се появи ама качествено. Много ми е мъчно за Ейшан особено в края на първи сезон. Сега малко прекалява, чак пък толкова да не вярва ... Големи игри във втория сезон, няма откъсване от компа  Simple Smile
Малко се олях, но трябваше да споделя с някой размислите ми около Езел. Благодаря ви за вниманието  Hug[/spoiler

# 116
Скрит текст:

Скрит текст:
Привет   bouquet И аз точно изгледах 37 еп. Според мен Дженго щеше да каже на Ейшан, че Езел не е убиеца, обаче като видя Джан и не можа, той в момента май наистина играе единствено и само за себе си. А Секиз май накрая разбра, че Кенан го е използвал и нарочно направи така, че Езел да го убие, хем и да се убеди,че за Вуйчо -  Езел е готов да убие. Ама много страшен са го направили тоя Секиз  Simple Smile В три епизода се появи ама качествено. Много ми е мъчно за Ейшан особено в края на първи сезон. Сега малко прекалява, чак пък толкова да не вярва ... Големи игри във втория сезон, няма откъсване от компа  Simple Smile

Малко се олях, но трябваше да споделя с някой размислите ми около Езел. Благодаря ви за вниманието  Hug[/spoiler

Скрит текст:
наи накрая някои да споделя мнението ми 4е еишан е дразнеща 4ак толкова с не вярването си...уж се опитват да ни пробутат 4е е  мн умна но аз не я виждам така!!секиз---супер поява запомни се!!!Дженгиз- противно копеле--извинете за израза но си е така!!Иде ми да го хвърля в затвора и да изхвърля клу4а!

# 117
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
наи накрая някои да споделя мнението ми 4е еишан е дразнеща 4ак толкова с не вярването си...уж се опитват да ни пробутат 4е е  мн умна но аз не я виждам така!!секиз---супер поява запомни се!!!Дженгиз- противно копеле--извинете за израза но си е така!!Иде ми да го хвърля в затвора и да изхвърля клу4а!

Скрит текст:
аз съм до 37 епизод ,но не съм видяла къде показават 4е дйенгиз не казал на еишан 4е езел не е убил бахар....да не би да съм изпуснала или го показват по нататък>????

# 118
  • в тристайна гарсониера :)
Само скрит текст   Joy
Скрит текст:
Той започна да и разказва и точно преди съществената част Джан излезе от колата и му се хвърли на врата, и не дадоха какво казва, но след това Ейшан показа, че не вярва на Езел. Според мен не и е казал истината. Ох Дженго и аз много го мразя, много ми е мазан и лицемерен, а сега тоя Кенан направо едва го издържам като го дават.

# 119
Добро утро и успешна седмица. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт