ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 3

• 95 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Snejka,благодарско за прекрасната тема.Както се казва -златни ти ръце Hug

Скрит текст:
Да ви споделя от динозаврите(така наричахме ретроспекцията Кенан-Рамиз-Селма)единствено Рамиз ми допадаше,но като цяло тези сцени ми бяха доста отегчителни и на моменти тежки(а за преводите как сме се мъчили с това буботене... ooooh!)Кенан е страшно изтънчен и човек с финес,до
степен,че на моменти си казваш"този човек не може да е поръчител на толкова убийства"Но всеки един маниак(болен мозък) с фикс идея изглижда напълно нормален,нали?!Не е първосигнален и жесток убиец,какъвто например е Теммуз(по прякор Кеца Mr. Green).Първата ми асоциация с него е градината дето си посаждаше цвете за всеки убит. Shocked

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 14:44 от emely

# 16
Скрит текст:
Аз имах моменти, когато младите Рамиз - Селма - Кенан ми бяха по- интересни от сегашното време. Не са ме отегчавали тези епизоди. Много харесвам и Селма като млада. Само Кенан ми идва твърде инфантилен, предвид в какво се превръща. И предвид, че не по- късно става такъв, а заявките са факт още тогава. Но допускам, че целта е била да се подчертае тъкмо неговата емоционална незрялост, която го кара да не може да преживее зряло загубата на любимата. В крайна сметка слабото му място е точно това - не умее да губи.

# 17
  • Пловдив
Страхотен филм и аз тук....

# 18
Скрит текст:
Дааааа във втори сезон има моменти в които Рамиз - Селма - Кенан ми бяха в пъти по вълнуващи отколкото действията в 2009/2010година

Вуйчо е железен и на младини и на старини, страхотен актьор.

# 19
Сега си давам сметка, какъв късмет сме имали ,гледайки филма само в понеделниците, имахме възможност да коментираме, гадаем и тръпнем в очакване на превода на прекрасните момичета.Имахме възможност и да оценим достоинствата и да намерим грешчици.Мисля, че препускането  по епизодите, намалява удоволствието.
Специално благодаря тук и сега на Бланка, Лакуна, Емили, Късметчето и другите помагали в превода, субтитрите и всичко останало.
Момичета ,вижте колко хора днес гледат и се радват ,благодарение на вас, трудът ви е оценен!
 newsm51

# 20
Разбира се, огромни благодарности за труда на всички!     bouquet

Иначе не знам дали препускам, ама така ми е добре  Simple Smile По 3 серии дневно гледам. Живея в този свят, героите са ми по- близки от роднини вече. Гледам Великолепния век на час по лъжичка, чакам превода, ама от серия до серия забравям какво се е случвало. Не е това варианта. Може би възможно най- добрия вариант е на ден по една серия, но всеки ден. Но, кой ти има търпение  Simple Smile

# 21
Снежка, благодаря за новата тема!   bouquet   bouquet

# 22
Благодаря за темичката на Снежка Hug
Пина, и аз гледах по три и установих , че много неща ми убягват и ги забелязвам после по ТВ- то. Наистина филма не дава покой докато не го изгледаш. А сега съм си наложила вето гледам само по една серия. Иначе ... #Crazy

# 23
Е, нормално е при повторно гледане да видиш неща, които първия път са ти убягнали, това не зависи от темпото. Ако гледаш трети път, бъди сигурна, че и още неща ще забележиш. А ако го гледаш след време, ще ти каже нови неща, както казва Вуйчо, 'когато човек се променя, променя се и написаното в книгите'  Wink 

# 24
Ники,емоцията от това да гледаш он-лайн е незаменима за мен.
За това като приключи ми беше тъжно.Знаех,че това е уникално преживяване,
което няма се повтори.Ето сега следя други сериали в реално време,коментираме и т.н.,но... тръпката не е същата,не същия и незаменимата компания(гьол) от Езел не е същата. Hug

Сега разбирам защо Джансу(Ейшан) се е разделила с Джем.Ама той много стиснат бил ooooh!Последно беше излязла новина,че ще се жени за Ahu Yağtu(играеше Пелин в ЛиН)Мацката е бременна сега.Решили са сватбата да е в Рим.Предивидени били по 60 гости от страна на булката и толкова от към неговата,обаче след изчисленията се оказало,че всеки един гост ще му струва по 570 евро.Общата сума набъбнала до 80 000 лири и Джем отложил сватбата,като казал,че ще се женят в Истанбул.Иначе той е известен с това,че купува скъпи коли и яхти.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 16:27 от emely

# 25
Момичета моля за отговор
Скрит текст:
кога  всички разбират че Езел всъшносте Омер . И кой разбира пръв

# 26
Момичета моля за отговор
Скрит текст:

Скрит текст:
Става поетапно.Пръв разбира Али Peace

# 27
Момичета моля за отговор
Скрит текст:

Скрит текст:
Става поетапно.Пръв разбира Али Peace
Благодаря ти. всъшност и аз така си мислех

# 28
Скрит текст:
За сестрата на Тефик не оказах напълно права, но бях сигурна. Все пак ужасно беше да го видя в детайли. Какви са тия хора бееее........., да не ти подхвърляли зад гърба в кръчмата  ooooh! Ох!
Изгледах 65-та серия, и Тефо отиде. Баси филма, на серия по един отива. Толкова време съм живяла с тях, сега един по един трябва да се прощавам и то от гаден, по- гаден начин. Детето накараха да го убие!  Shocked

# 29
pina
Скрит текст:
филма наистина е много тежък, подготви се за още загуби Wink

Общи условия

Активация на акаунт