ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 3

• 95 313
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Кърджали
Какво се случи в 41-ва,че съм забравила вече?
Скрит текст:
Убиват Мерт. Стават някакви игри между Кенан и Езел със забъркана Ейшан...Сердар трябва да убие Езел, но убива Мерт... Ама и сценаристите едни... Нищо лошо, филма е страхотен, просто на мен ми трябва време да се отърся от едната емоция, а те друга вкарват...

# 646
Какво се случи в 41-ва,че съм забравила вече?
Скрит текст:
Убиват Мерт. Стават някакви игри между Кенан и Езел със забъркана Ейшан...Сердар трябва да убие Езел, но убива Мерт... Ама и сценаристите едни... Нищо лошо, филма е страхотен, просто на мен ми трябва време да се отърся от едната емоция, а те друга вкарват...

Скрит текст:
Ооо,да.Втори сезон е по-тежък и от първи Cry

# 647
  • Пловдив
Аз пак да питам друг сезон има ли след края на 71 епизод от големите.
Скрит текст:
Изгледах го, умират ли двамата Ейшан и Езел и кой е човека във фара, имаме спор в къщи, хаха

# 648
71-ва е финална.

# 649
Скрит текст:
Изгледах го, умират ли двамата Ейшан и Езел и кой е човека във фара, имаме спор в къщи, хаха

Скрит текст:
Финала е според предпочитанията.   Naughty Crossing Arms
И аз така и не успях да си обясня- кой аджеба беше във фара?!   newsm78 newsm78   Може би Езел не умря, колкото и да го искаше.   Peace А след това е изчакал Джан да научи и да приеме истината, и за това не се е показал толкова време?? Знам ли?   newsm12

За това си избрах за финал 69-и епизод!   Peace  Heart Eyes
Всичко след това толкова много ме разстрои  Cry Cry Cry , че предпочитам да мисля, че е е било лош сън.   Peace

# 650
  • Пловдив
И аз така си го разтълкувах, хубав  филм!

# 651
Аз пак да питам друг сезон има ли след края на 71 епизод от големите.
Скрит текст:

Скрит текст:
така значи наитина умират и двамата. Много внимателно изгледах серията и след това изкоментирах с няколко човека от турските форуми (които само потвърдиха мочта теория). Еищан и езел умират във влака. Този в фара е езел ,но цялата сцена е хипотетична - как би била срещата след години на омер със сина му!Защотото както вуичото казва такъв сценарии където баща и син се срещат след години надвили смъртта няма!!!

# 652

Скрит текст:
така значи наитина умират и двамата. Много внимателно изгледах серията и след това изкоментирах с няколко човека от турските форуми (които само потвърдиха мочта теория). Еищан и езел умират във влака. Този в фара е езел ,но цялата сцена е хипотетична - как би била срещата след години на омер със сина му!Защотото както вуичото казва такъв сценарии където баща и син се срещат след години надвили смъртта няма!!!

Скрит текст:
Попари и малкото ми надежди, които бяха останали....   Joy Joy Joy

# 653
хахах е ивва какво да се прави - тъжно но факт  Sad

# 654
Искам да попитам кой пръв /освен майка му/разира,че Езел е Йомер.По точно Мерт и баща му кога научават и Езел кога разбира ,че Джан е негов син.Май много въпроси станаха,но долу горе в кои серии?Със скрит текст.

# 655
Искам да попитам кой пръв /освен майка му/разира,че Езел е Йомер.По точно Мерт и баща му кога научават и Езел кога разбира ,че Джан е негов син.Май много въпроси станаха,но долу горе в кои серии?Със скрит текст.
Скрит текст:

Първа научава Бахар. Самия Езел ще й каже съвсем скоро.   Peace За детето научава в края на 31-и епизод.
Мерт и Мюмтаз разбираха в 39-и епизод, мисля....  newsm12 , но после им трябваше време за да го приемат.

# 656
Скрит текст:

Първа научава Бахар. Самия Езел ще й каже съвсем скоро.   Peace За детето научава в края на 31-и епизод.
Мерт и Мюмтаз разбираха в 39-и епизод, мисля....  newsm12 , но после им трябваше време за да го приемат.

Благодаря!

# 657
# 658
zashto Eyshan q nqma na finalnoto party???

# 659
Ето нещо и от мен,беше ми приятно да го гледам и споделям http://www.youtube.com/watch?v=GbGxz7D_ILk&feature=related http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=GfHjK0Sw9gk   http://www.youtube.com/watch?v=sZbI6RVCFMU&feature=related

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 00:13 от ZVEZDA *

Общи условия

Активация на акаунт