Предложения за име на момченце?

• 5 045
  • 61
  •   1
Отговори
# 60
Познавам момче с името Верони и е европейски шампион,много готин.
Василен е хубаво.
Коя ще е първата буква на фамилното име на бебето?Най-важно е детето да не се срамува от името си,да звучи добре с фамилията,да не е много дълго.Цветница много ограничава-Венелин май означава венец.Според мен забрави за цветницата,запази го за 2-рото бебе,може да е момиче  Grinning
Аз чаках моя мъж да одобри някое име,но той така и не се спря на никое.Накрая в родилното реших да го кръстя на дядо ми-той най-много ми е помагал и е дълголетник-Никола.

# 61
Crystal Bell , фамилното име е много нетипично, започва с Й и дори Йордан не подхожда много. Имам чувството, че и аз ще избирам като теб, в родилното. И двамата с мъжа ми много обичахе и уважавахме баба ми, последните 2г и половина от живота й живяхме заедно, но почина точно като забременях, а знам, че не е хубаво да се кръщава на починал човек. Всички мои баби и дядовци вече ги няма, а той има само една баба, която не харесва много. Та ще трябва да мисля за друг човек, който уважавам /или име/.
Валентин и Виктор трябва да съм споменала в първия пост, че не се приеха, както Велислав и Владимир.
Момичета, благодаря за помощта, сега някоя и друга седмица ще мъча таткото да хареса нещо, дано да си изберем. Ще ви информирам като стигнем да решение.

Общи условия

Активация на акаунт