Монодиета - част 6

• 34 312
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Добрютро дами!
Аз да запитам някоя от вас пробвала ли е "24-дневната диета на Ренета", защото вече пробвах няколко диети, плюс спортуване (включително бързането за работа сутрин Laughing ) а ефектът не е особено голям.

Диетата ми допада доста защото всичко в нея обичам достатъчно за да ме привлече, но прекалено много протеини и белтъчини ми се видят  newsm78 newsm78 newsm78
докато преди време се опитвах да правя Дюкан така ма боляха бъбреците като бях на протенини само че не ми се ще да пробвам да си призная  Thinking Thinking Thinking
Предпочитам всеки ден да си решавам какво да ям според това какво ми се хапва днес  Wink Wink Wink

хах, да наистина си има рисковете, но то си е така с почти всяка диета предполагам. Това за аз сама да си решавам не ми помага особено, защото апетита е голям Laughing Може да пробвам пак варианта да изяждам само половината от порцията си. Мерси много diana_m! Ако имаш някакви по-спецЯлни препоръки - с удоволствие бих ги чула! Simple SmileSimple Smile

# 196
Daughter of Light , нямам идея от тази диета, не ми е позната, няма да дам коментар, дано другите ти споделят. Не може да не сваляш ако спортуваш, просто няма начин, значи някъде нещо грешиш. Ефикасното отслабване е диета плюс тренировки. Може да не ядеш много, но пък да е храна от която качваш. А иначе домакинската работа, и движението вкъщи не ми влияе на талията. А аз съм като фортуна, имам чувството, че съм някъде на работа понякога, за да свърша всичко. всеки ден чистя целия апартамент все още заради бебка. Но не се отчайвай, просто бъди стриктна, един ден ще успееш ако си упорита, това че продължаваш да търсиш начин значи много.
Момичета не ми отговорихте (може би вече и не ме четете) , от какво съгрешавате? Аз например от сладко рядко да се изкуша. Съгрешавам с месо и ядки най-много.

# 197
Аз съгрешавам най-често със сандвич с кашкавал,препечен на скара!  hahaha
Това ми остана от времето,когато бях бременна и се тъпчех само с това  Joy

# 198
Chicago хиляди благодарности за подкрепата. Аз не, че не свалям, но явно ми се иска да стане по-бързо, защото хубаво имам воля, но писва по едно време. И аз съм по ядките като теб, но и сладичкото ме изкушава доста. А освен шетането из къщата, ходя когато мога на обиколки из квартала. Явно трябва да ги учестя... newsm78

# 199
..........................
хах, да наистина си има рисковете, но то си е така с почти всяка диета предполагам. Това за аз сама да си решавам не ми помага особено, защото апетита е голям Laughing Може да пробвам пак варианта да изяждам само половината от порцията си. Мерси много diana_m! Ако имаш някакви по-спецЯлни препоръки - с удоволствие бих ги чула! Simple SmileSimple Smile

спешъл фор ю да ти кажа не знам колко мога да давам препоръки ама махането на вечерята си е много важно ако можеш да си наложиш да хапваш 3-4 пъти на ден но никога след 18-19 часа ще постигнеш добри резултати. Много е важна и активноста, но аз лично на тия килограми моите хич не ща и да чуя за спорт като сваля още поне 15 тогава ще започвам да са упражнявам  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 200
Мерсаж Диди! Четох това за пропускането на вечерята, но ми е трудно честно казано. Ще опитам разбира се, ама май ще започна с намаляване на порциите. А с толкова труд се отказах от среднощните хапвания, че направо ми е тежко на душата като се сетя Laughing
Ти първо ще сваляш, после ще стягаш - хич не е лоша стратегия, ако ме питаш!  Peace

# 201
Оф, за съгрешаването-реших проблема със сладкото, като правя шоко дни.
Май съгрешавам с баница, понякога с мезета вечер с виното...
Май вечерните мезета с винцето са проблемът за сега, тестените и манджите.

Иначе вафли и прочие не ме съблазняват сега, шоко дните много ми помагат, наистина. Радвам се за откритието си-шоко дни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 202
Daughter of Light миналата година май месец правих 24-дневната на Ренета и останах много доволна-ако не се лъжа бях отслабнала с 5-6 кг за 24 дни.Спазвах я стриктно,без прегрешения и  всеки ден се разхождах по 1 час поне.Първите 2 дни карах на спагети-голи без нищо и ориза го пропусках.Понякога вечер по малко вино пиех.Абе с две думи отслабва се доволно от диетката.

# 203
МоРсКа СиРеНа мерси за отзива!  bouquet
Най-вероятно ще я пробвам и аз, но искам да събера още мнения по-въпроса. То си е доста индивидуално разбира се, но..нали...за идеята Laughing

# 204
..............
Дидка, въпросче - кога ще е следващото контролно мерене, на 8-и чак или? Мисля дотогава да не се тегля да видим какво ще стане.

По принцип на 07.03.2012 но този път ще правим изключение и ще се мерим на 08.03.2012 иииии искам всички да си направите един хубав подарък за празника с един тлъст минус  Hug Hug Hug

# 205
Оф, за съгрешаването-реших проблема със сладкото, като правя шоко дни.
Май съгрешавам с баница, понякога с мезета вечер с виното...
Май вечерните мезета с винцето са проблемът за сега, тестените и манджите.

Иначе вафли и прочие не ме съблазняват сега, шоко дните много ми помагат, наистина. Радвам се за откритието си-шоко дни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peace Peace Peace Калинчи все едно аз съм го писала.

# 206
  • София
Чикаго, четем те, как може да си помислиш, че не те четем  Hug
И аз така съгрешавам с мезетата, мъжа ми като си е нарязал вечер разни кашкавали, шунки и т.н. Но тези дни ще се пазя много, че имаме цел да гоним за 8-и  Simple Smile
Ядки взимам си понякога за следобяда суров микс от ядки и си хапвам по малко като много ми пригладнее.

# 207
Суровите ядки са много полезни.
Аз имам една идея, искате ли всеки да каже от кое се изкушава и ние да измислим храна с която може да го заменим. Ако не напълно поне от части?
Например аз ако искам да направя блат за торта вместо бадеми, бисквити използвам овесени трици, мед.

# 208
Суровите ядки са много полезни.
Аз имам една идея, искате ли всеки да каже от кое се изкушава и ние да измислим храна с която може да го заменим. Ако не напълно поне от части?
Например аз ако искам да направя блат за торта вместо бадеми, бисквити използвам овесени трици, мед.
Ами то това Чикаго не е блат  душо. Аз да не съм  Animal Pig Animal Pig Animal Pig че да ръбам трици. Смятам че един път месечно мога да си позволя парче прекрасна торта наситена с много бадеми и течен шоколад /аз си ги обичам по тежки / Laughing Laughing Laughing Аз лично заменки не приемам.
Мецанка изчезна някъде тая жена.  newsm78 newsm78 newsm78

# 209
  • София
Ами то това Чикаго не е блат  душо. Аз да не съм  Animal Pig Animal Pig Animal Pig че да ръбам трици. Смятам че един път месечно мога да си позволя парче прекрасна торта наситена с много бадеми и течен шоколад /аз си ги обичам по тежки / Laughing Laughing Laughing Аз лично заменки не приемам.
Мецанка изчезна някъде тая жена.  newsm78 newsm78 newsm78
Мимито, хехе страшна си с тортата. Аз да ви кажа торта напоследък не ме съблазнява, обаче една хубава огромна салата, ама с разните му там сосове да. Иначе правих в неделя едни сладки с фини овесени ядки, смлян сусам и орехи и мед и покрити с кокосови стърготини и шоколадови пръчици и да ви кажа дребните ги харесаха, пък и аз си хапвам по 1-2 на ден  Crazy
Довечера обаче мисля да остана на салатка с китайско зеле и моркови, а не пак картофи. Пък те и свършиха де. Ама и аз спазвам една моно диета... Абе важното да има добър резултат на 8-и Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт