Монодиета - част 6

• 34 300
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Chicago не смятам че поста е диета. То сега няма много какво да се яде и наблегна ли на хляба не че няма да отслабна ами може и да кача килограми. А всеки поста го разбира различно. Дори не съм казала че ще постя 40 дена. Леля ми има приятел владика, които казва че може да постиш и десет дена но пак се смята никой не те задължава 40 дена но в дните в които постиш да са наистина пости. Ти да не мислиш че в църквата всички постят далеч съм от тая мисъл.

# 181
Mimi, то затова всичко се е опорочило.
Може да се пости и само последната седмица. Всеки си преценява.
Нека ги оставим тези пости. Споделяйте какво ядете, тренирате ли. От какво най-съгрешавате?

# 182
Здравейте момичета,

относно постите аз чистосърдечно си признавам че няма да се справя  Confused Confused Confused
Вчерашния ден мина зле - понеже цял ден не можах да хапна нищо поради липса на време то вечерта си хапнах и естествено кантарев не помръдна, но поне не е нагоре.
Стягам се за осми март да съм с добър резултат.
Не знам вече колко пъти се стягам обаче се надявам един от тях да е последния  newsm78 newsm78 newsm78

Моя приятелка, която е на диета успоредно с мен, но не пише във форума вече на няколко пъти допуска грешка, която за щастие при нас рядко се среща. Когато прегреши след примерно 5-6 стриктни дни то тя го приема крайно и започва едно неистово ядене на шоколади, сандвичи, пици и всичко подобно за което се сетите. Споменавам го за да напомня отново, че едно прегрешение не е фатално за цялата диета - просто продължаваме напред и килата надолу  Hug Hug Hug
Вчера забравих да спомена и да се похваля, че разликата в килограмите е почти никаква при мен, но затова пък в мерките имам страхотни резултати- за около 15-16 дни мерките са намалели ей така:
гръдна обиколка 1 см
талия 5 см
ханш 4 см
бедро 1 см
прасец 1 см
ръка 1 см
трябва да кажа че при мен ханша и талията са основното, което е доста в повече но като гледам как се топят направо им се радвам  hahaha hahaha hahaha

Калинчи
  на всички ни е труден периода с цикъла, но ще се справим  Hug Hug Hug

Мимс
и всичко които постят - да ви кажа, че и аз като калинчи направо ви се възхищавам за постите  newsm78 newsm78 newsm78

Днес съм си взела кисело мляко и на това ще съм днес - по удобно ми е за работа

Hug Hug Hug Hug на всички и успешен, прекрасен и отслабващ ден от мен

# 183
# 184
Диди браво за резултатите. А и стимулите дето си ги сложила са прекрасни. За съжаление и аз вчера нищо не хапнах и като се върнах от танците ядох ориз със зеленчуци и люти чушки  Embarassed Embarassed Embarassed сутринта се качих на кантара 70 кила  ooooh! ooooh! ooooh! всичкото ми старание отиде под дяволите. Колкото повече се старая то по не става. Седя си на едни и същи кила и нищо не мръдва надолу напротив само на горе. Днеска съм на ръба на отчаянието  Cry Cry Cry загубих всякаква надежда да отслабна и да облека потник бял със дънки.  newsm45 newsm45 newsm45 отчаянието ми  е повече от голямо. Имам и проблеми с  smile3550 smile3550 чуствам се подута и огромна абе ужасно еееееееееееееееееееееее.

# 185
Добро утро,муцунки!
Аз след вчерашната извара не съм мръднала и грам надолу!Предния път от извара имах 600-700гр минус-сега какво стана??!!Ама както и да-то съм и 3-4дни пред цикъл,та може и от това да е.
Дидка,БРАВО ЗА ОБИКОЛКИТЕ!  smile3501
Подсещаш ме,че и аз трябва да си взема мерките,че съм ги мерила преди месец някъде.Днес май и аз ще съм на кисело мляко или пък яйца-ще го решавам после,че и без това още не съм гладна.
Хубав и отслабващ ден на всички!

# 186
mimi_msmHug
Не се отчайвай, момиче!!!Няма как от вчера да днес да си качила 2кг и да са реални!100% си задържала вода от ориза и лютото и от факта,че си яла вечерта,може би късно.Хапни грейпфрут-той действа диуретично и ще изкара водата от тялото ти.Не докосвай солено два дни и ще видиш,че нещата ще се оправят.За тоалетната-на мен ми действа малко кис мляко с една лъжица пшенични трици или пък круши или сливи,от компот например!
Само не се отказвай! Тялото ти няма къде да ходи-рано или късно,при тоя режим,ще започне да сваля!Дръж се здраво и забрави кантара няколко дни-то и аз се меря всеки ден,ама знам,че не е правилно.
Успех и няма да се даваме!!!

# 187
didkata1 мерси мила  Hug Hug но просто като се качих на кантара и полудях от яд. Идеше ми да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 188
  • София
Добро утро момичета  Hug
Днес вече съм в по-ведро настроение  Simple Smile Но се оказа, че като дойдох сутринта до офиса и съм си забравила ключовете, та почаках да дойде първия колега да отключи.
Дидка, много ти се радвам за намалените мерки, страхотно е това. Давай смело напред  Hug Аз все забравям да се измеря. И при мен проблема е най-голям ханш и бедра, талията и там има какво да се работи, но лошото е че гледам, че кожата ми се е отпуснала там... и това хич не е добре  Sad И като отслабна още да не вземе да провисне, че лоша работа, ще трябва да си правя пластика май хм  Thinking
Мими, няма да се отчайваш слънце, ти си толкова усърдна. Само мисля трябва да избягваш хранене след 19ч. другото ще си дойде на мястото. Аз гледам като се върна от работа и до 18:30 да съм хапнала, каквото ще хапна, после само вода, чай и някое парче плод и като избягваме ядене преди да легнем би трябвало всичко да е ОК.
Дидката1, следващия път на изварен ден ще свалиш, няма страшно  Hug Аз днес съм на картофки, това имаше вкъщи и това си взех.
Аз сутринта имах -0.800 след вчерашния тормозителен ден. Много ми се иска утре вече да ми покаже кантарев под 58, ама...
Дидка, въпросче - кога ще е следващото контролно мерене, на 8-и чак или? Мисля дотогава да не се тегля да видим какво ще стане.

# 189
mimi_msmHug
Не се отчайвай, момиче!!!Няма как от вчера да днес да си качила 2кг и да са реални!100% си задържала вода от ориза и лютото и от факта,че си яла вечерта,може би късно.Хапни грейпфрут-той действа диуретично и ще изкара водата от тялото ти.Не докосвай солено два дни и ще видиш,че нещата ще се оправят.За тоалетната-на мен ми действа малко кис мляко с една лъжица пшенични трици или пък круши или сливи,от компот например!
Само не се отказвай! Тялото ти няма къде да ходи-рано или късно,при тоя режим,ще започне да сваля!Дръж се здраво и забрави кантара няколко дни-то и аз се меря всеки ден,ама знам,че не е правилно.
Успех и няма да се даваме!!!

Мими, и аз съм на същото мнение.
И аз обичам люто, имам туршийка, помага за ОО, обаче е и солена-та се задържа.

Който задържа да наблегне на КМ.
И махнете вечерите.
Знам че е  най-трудно.
Аз се старая след 17ч. да не ям.
На КМ слагам или овесени ядки, или трици, каквото имам, за предпочитане второто, разбира се.
Аз приключих почти с МЦ и съм в изходна позиция, отпреди МЦ. Т.е. нямам промяна. Та в този смисъл, щом няма качване съм почти доволна.
Щото предния път си беше ужасаващо! #Cussing out
Та значи може и по МЦ времето да се справим криво ляво, тези на които ни е проблем. Аз наблегнах на предпочитаните храни, като се стараех да е моно.

Това ми е основната цел-моното.
Вечер и за мен е трудно.
Вкъщи се слагат едни маси, мезета и вина.
Пия само чаша вино и нищо друго.

# 190
Мимс няма да се отчайваш и да се отказваш
направи нещо по въпроса с ВЦ-то че това си е опасно да не ходиш дълго време - знам го от личен опит  #Crazy #Crazy #Crazy
На всички ни вечерите са най трудни и всяка от нас си има моменти на отчаяние когато кантара не мърда - аз свалях и качвах събота и неделя вече доста пъти защото не съм била съвсем стриктна през цялото време.
Няма да се дам на килограмите и няма да се откажа дори и да отнеме повече време от колкото съм предполагала пак ще си продължа.
Прегръщам те силно и очаквам от теб да се стегнеш и да се изправиш с гордо вдигната глава пред себе си най вече
Прочети това което си написала в първия пост на темата самата ти си го казала
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА, ИМА САМО ТРУДНОДОСТИЖИМИ
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 191
Благодарско момичета  Hug Hug Hug малко по ведро ми стана като ви прочетох. И Софи и Калинчето имате право май наистина трябва да избягвам вечерята. Затова днеска на обяд ще си хапна да не е без хич та поне вечерята да не ми е проблем да я пропусна. Диди написах го това на първа страница май и на хладилника и на челото си трябва да го напиша.
Много ме стимулирате наистина. Благодаря на всички за топлите думи

# 192
Мимс махането на вечерята действа безотказно на свалянето да ти кажа
аз за да не ми е проблем вечерята правя така
като тръгна от работа гледам да се прибера до 19:00 хапвам нещо малко колкото да не примирам от глад като видя другите да вечерят и после всичко е наред.  Hug Hug Hug Hug

# 193
Добрютро дами!
Аз да запитам някоя от вас пробвала ли е "24-дневната диета на Ренета", защото вече пробвах няколко диети, плюс спортуване (включително бързането за работа сутрин Laughing ) а ефектът не е особено голям.

# 194
Добрютро дами!
Аз да запитам някоя от вас пробвала ли е "24-дневната диета на Ренета", защото вече пробвах няколко диети, плюс спортуване (включително бързането за работа сутрин Laughing ) а ефектът не е особено голям.

Диетата ми допада доста защото всичко в нея обичам достатъчно за да ме привлече, но прекалено много протеини и белтъчини ми се видят  newsm78 newsm78 newsm78
докато преди време се опитвах да правя Дюкан така ма боляха бъбреците като бях на протенини само че не ми се ще да пробвам да си призная  Thinking Thinking Thinking
Предпочитам всеки ден да си решавам какво да ям според това какво ми се хапва днес  Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт