Монодиета - част 6

• 34 321
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
....................Но дори и да не стане -не спирм.Ще ти досаждам до край.Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ако ти досаждаш аз съм трън в задника  hahaha hahaha hahaha

Мимс  браво бе момиче ей така та искам заредена с положителни емоции ми че то така сме по красиви
аз сега получих комплимент колко много съм отслабнала  bowuu bowuu bowuu
ей така като ма похвалят чак не ми са яде  hahaha hahaha hahaha
Кет къде се затри - сигурна съм че ни четеш ела кажи едно здрасти  Hug Hug Hug

# 226
Morska Sirena, бавното сваляне е по-здравословно.
Даниел, добре дошла и много минуси ти пожелавам, не са много килограмите, така че ще успееш.
Дидката, значи щом от изварата не сваляш не трябва да ядеш толкова често. Има една извара намерих в Карфур, обезсолена, хубава е, може да я пробваш.
Мими, сори ако си е обадила от освинила. Simple Smile Но ако искате да отслабнете трябва за момент да се лишите от някои неща, ето затова много често се прегрешава, защото не може човек да се лиши от важни за организма елементи. Аз за себе си намерила баланс. Затова и задържам и свалях толкова бързо, освен спорта де. Просто  не се лишавам от сладко, но под по-лека форма. Иначе си позволявам и нормални торти. Единственото, което не обичам са джънк фуд. Това е.
Аз омитам иената, ама не качвам нали. Ето това е разликата, когато замениш захарта със стевия, няма как да напълняваш. Така хем си доставям удоволствие, хем не качвам.
Аз не си представям цял живот да стоя гладна и на диета и да не си позволявам хубавите неща от живота.
Хубав ден и един поздрав да раздвижите телцата
http://www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3HKBA

# 227
На скайп на една страхотна жена  Hug Hug Hug прочетох следното, което не се стърпях да споделя с вас за да направя денят ви една идея по хубав:
Белезите са символ , че ти е било адски трудно .... Усмивката !? Е ,тя е символ , че въпреки всичко си се справил !

Бъдете удивителни за себе си и тогава околните ще ви видят с други очи  Hug Hug Hug Hug

# 228
 Мими,за мен няма по вкусни от домашните тортички.ще си спретнем едни такива..вкусни..нека се стопли.ако пък ни домързи ще си купим.Е,що не си от Бургас,натам ще ми е пътя през юни.Дъщеря ми трябва на Бургаското летище да кацне,но пък кво ми пречи за по направо да се прибера през Варна. Heart Eyes
Дидка,комплиментите ще стават все по вече и по чести  Hug
 Айде ,че днес изоставам нещо с работата,тук купона ми хареса,ама да не дойде шефа със сопата...

# 229
Мими,за мен няма по вкусни от домашните тортички.ще си спретнем едни такива..вкусни..нека се стопли.ако пък ни домързи ще си купим.Е,що не си от Бургас,натам ще ми е пътя през юни.Дъщеря ми трябва на Бургаското летище да кацне,но пък кво ми пречи за по направо да се прибера през Варна. Heart Eyes
Дидка,комплиментите ще стават все по вече и по чести  Hug
 Айде ,че днес изоставам нещо с работата,тук купона ми хареса,ама да не дойде шефа със сопата...

аз ходих на море миналата година в Поморие и за по пряко са прибрах през Варна та ти няма да минеш от там  Wink Wink Wink
а за комплиментите - нали нали  smile3521 smile3521 smile3521
айде бягай да работиш, че току виж кат са яви шефа да свалиш две-три кила от зор  hahaha hahaha hahaha

# 230
здравейте,банда! Hug
изчетох ви,но забравих ..
кетне я видях..бързо разрешаване на проблемите! Hug
МЕЦАНКА 2610,през варна е по-краткия път.. Hugщом е и тортен..
браво на всички с минусите!  bouquet
още много такива и през тази седмица! Peace
прекрасен ден на всички! Heart Eyes

# 231
  • София
Добро утро момичета  Hug
Добре дошла на Даниеле  Hug Избрала си си най-страхотната компания от форума да знаеш  Simple Smile
Аз вече прегреших  Sad, колегата донесе един страхотен кекс, направен от приятелката му, и аз .. взех си най-малкото парче обаче.  Ха сега някой да ми се накара. Иначе днес и аз ще съм на кис. мляко
Дидката1, браво за резултата.
Мецанка, Дани  Hug Продължаваме, не се отказваме.
Чикаго и Мими, вие май спор заформихте с тези торти  Laughing
Дидка, благодаря за хубавия цитат, така си е да  Hug

# 232
диди крайно време е някой да те забележи. Тия кила дето ги свали никак не са малко.
Мецанке айде чакам те със щерката барабар  Laughing Laughing Laughing Laughing
Инче то и тебе май не те бях мяркала отдавна.
Софи във спора се ражда истината  Laughing Laughing Laughing Всеки има различни вкусове и виждания и изказва мнения.
кетуна е добре и скоро ще пише сигурна съм.

# 233
Sofy, няма спор, нали затова сме хора, различни по характер и какво ли не.
Просто споменах, че предпочитам да ям заместители, за да не се лишавам. Инак постоянно ще съм на диета, което не ми харесва.
Аз  Мими много я харесвам.
Темата тук също и затова съм тук. Важен е крайният резултат, просто исках да не се мъчим без сладо и солено.

# 234
Диди аз ще лунувам утре.Ще се радвам на компания  Hug
Чикаго права си,че бавното отслабване е по здравословно,ама нямам  търпение....все ми се иска както бързо качвам,така и бързо да свалям.Аз свалям и по-бавно защото се стремя диетата да не е съвсем драстична,а да се приближава до  балансирано здравословно хранене,защото като започна да се храня нормално ,не искам да качвам със скоростта на светлината кг/както ми се е случвало след лечебния глад на Л.Ковачева/.Абе с две думи-аман от диети....завиждам на всички хора които не пълнеят.

# 235
....................

готово - направо ме пиши и мен утре  Hug

# 236
  • София
кога точно започва лунната фаза?

# 237
....................

готово - направо ме пиши и мен утре  Hug
Айде и мене приобщете и аз съм с вас.
Тя Чикаго няма какво да се сърди нито пък аз. Нея я устройват заместителите мен не под никаква форма искам си натуралното  Joy Joy Joy калоричното.
И да кажа на всички да знаете мен каквото ми е на душата това ми е на устата. Hug Hug

# 238
кога точно започва лунната фаза?
на 01.03.2012, четвъртък, от 03:22 часа – първа четвърт

# 239
и аз май ще се пришия към лунната фаза..хем,че не е пълна луна..
повече се активирам за предстоящото пълнолудие.
хм,и аз не съм по заместителите..ако ще е гарга,да е рошава...
мимс,ти постиш ли?и монодиетуваш ли?
някой върти ли моно дните на 90-дневната?

Общи условия

Активация на акаунт