Монодиета - част 6

• 34 326
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Ами то това Чикаго не е блат  душо. Аз да не съм  Animal Pig Animal Pig Animal Pig че да ръбам трици. Смятам че един път месечно мога да си позволя парче прекрасна торта наситена с много бадеми и течен шоколад /аз си ги обичам по тежки / Laughing Laughing Laughing Аз лично заменки не приемам.
Мецанка изчезна някъде тая жена.  newsm78 newsm78 newsm78

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
ох малееееееее  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
и аз се чудя какво става с Мецанка  newsm78 newsm78 newsm78

# 211
Здравейте момичета- днес се храня безобразно- никакво моно не е това моето плюскане-цял ден на овчарска салата при това с хляб -то вярно че е вита с трици ама няма ли някой да ме тресне със сопата-аз едвам се изтрайвам с това плюскане.Гледам и за торти си приказвате- ужас сега и това ще ми се прияде... и без това още я сънувам онази цветна торта от предната тема-с разноцветните блатове.

# 212
Eeeeeeeee, помислих си, че ще има много идеи и ще стане забавно, но явно не е така.
Мими, аз не съм съгласна, наистина става много хубав блат. Овесените трици са като брашно, слага се малко масло по желание, подсладител или мед например , белтъци, бакпулвер, повярвай ми става супер блат. Някои правят и мъфини от трици.
Аз вече си позволявам да ям и торти по този начин, виждам, че не ми се отразява никак даже, но не исках да ви дразня с това. Друг десерт , който обичам е крем карамел, смао полезни неща, яйца, мляко и стевия. Супер сладък и вкусен. Само аз го ям, мъжа ми не яде крем карамел и като си взема иената и я омитам Simple Smile
По добре през ден да си хапвам нещо сладичко, отколкото да се освиня веднъж в месеца Simple Smile)
Е, няма да правим играта тогава Simple Smile
Явили, давай отначало, не се предавай, все някога ще отслабнеш щом си още тук >>
Софи, с такива десерти няма да напълнееш ако не прекаляваш и няма шоко пръчици, другото не е вредно.

# 213
 Здравейте момичета.
Дидка,Мими,тук съм бе душички,ама време няма за писане.Като съм започнала да работя миналия понеделник-карам без почивка и вчера и днес беше най-лудата работа.И днес като ми падна пердето и налапах една "Морена"ама от големитееее Embarassed.Та тъй при мен.От утре ще се вразумя.
  qvili,не се ядосвай,от утре ще сме пак стриктни.
 Мимке,и аз съм тъй с тортите,ако ще е гарга да е рошава.Много шоколад....
 Chicago,идеята за замяната е супер,но аз всичко си обичам с много малки изключения....
Сирене,кашкавал,пържолки,пици,и всичко сладко....
  Надявам се да ми спрат метизола на 13,03 и да вляза в крачка вече,да си ми остане нискък ТСХ и да си ям без да качвам.
  Хубава вечер от мен,целувки по списъка,и до утре.. Heart Eyes Hug

# 214
Мецанке ти си значи от мойта партия  Hug Hug Hug
Аз съм си режимна ей сега наготвих на моите две пости ястия и се отеглям от кухнята. Гладна съм но се наливам със вода, че да ми се напълни кормето  Joy Joy Joy Joy
qvili хич не му мисли от утре нов ден нов късмет.
Софи една салатка нищо не е.  Добро десертче си спретнала за дечицата. Аз откакто постя не съм куснала сладко.
Дани се изгуби, Морската сиренка и тя кой още се е отлъчил от колектива newsm78 newsm78
Чикаго сигурна съм че става хубав блата, лично аз правя страхотни тортички нещо като хоби са ми и за нищо на света не бих заменила блатовете си и пълнежите си с нещо такова но както знаеш всеки има различни вкусове. Така че всеки да си яде тортичките. Аз лично да ти кажа за себе си, че не се освинвам един път месечно не смятам че едно парче хубава и прилична торта е освинване. Не аз омитам иената с крем карамела или сладкия салам  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 215
Aaaaa Mими тука съм...чета редовно.Долу-горе съм режимна-днес на пиле и салатка и 2 гъбки със кашкавал хапнах за вечеря,а закуската и обяда ги пропуснах.И за капак вечер гледам Черешката на тортата и точа лиги  Joy Joy Joy
Аз до 8,03 си поставих за цел -4кг,но ми се струва че ще си останат само цел за жалост.Само 2кг съм свалила и се съмнявам още 2 да смъкна до 08,03,но колкото толкова...важното да съм в играта.
Лека вечер от мен и големи минуси на всички утре  Hug Hug Hug

# 216
# 217
Оххх, момичета, не мога! Записвам се при вас! Мислех да почна японското чудо, но идеята да ям строго определена храна на всяко хранене някак в момента ми е непосилна!
Та така де, прочетох ви тук коментарите, и много ме амбицирахте!
Започнах в понеделник от 68кг. Първи ден на мляко.
Днес сутринта бях 67.1кг и днес ми беше зеленчуков ден, ама ядох повечко зеленчуци та не знам дали утре пак ще имам минус.
От утре си започвам и йогата отново та се надявам да си достигна целта до края на месеца,а тя е 60кг както в доброто старо време!
Хайде успешна и минусова седмица и на вас!  Hug Simple Smile

# 218
Ха добро утро!Аз съм на линия,както винаги сме станали с кокошките!  Laughing
Вчера след изварата-нищо,днес,след кис мляко-пляяяяяяяс -1.100кг! Много съм щастлива-заковах на 91кг.Аз в състезанието не съм се включила,но искрено се надявам до 8.03 да видя осмичка на кантара.Днес на картофки,че да си призная вчера с това кис мляко голям глад ме гонеше,но устисках.
Мога ли да задам един много съществен за мен и за темата въпрос?
КАК,ПО ДЯВОЛИТЕ,ДА РАЗБИРАМ ПОСТОВЕТЕ НА ТОЙ И ТЯ,КОИТО СЕ ПОЯВЯВАТ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ,НИ В КЛИН,НИ В РЪКАВ!!! newsm78 newsm78 newsm78

# 219
 Добро утро!
 Да се разпиша,преди да ме е завъртяла работата,че после отиде....
За днес съм на банани и моркови,заради вчера.Довечера ще хапна нещо по същественно.
При мен диетата не е на всяка цена,не изпадам в крайности,защото и това не добре.
Просто искам да махна някое килце,натрупано с възрастта и разните ми хапове,който пия напоследък.
mimi_msm,абсолютно съм от твойта партия и като се видим ще си хапнем по едно парче хубава,шоколадова и супер нездравословна тортичка Heart EyesИскаш ли?!
diana_m ,ти как си днес? Heart Eyes
daniellle,добре дошла Hug
Тъгувам за Анитка,и Дани и няма.....и Калинчи,и Кетунка...
Айде,до после,хубав ден на всички .
 Дидката 1,сега се загледах във въпросните постове....ами според мен такива не заслужават внимание...отминавй ги и толкоз.Не си тормози глвичката с такива неща..Смятй колко са ме впечатлили,че чак сега се върнах да ги прочета.Меко казано нещо изкривено има в тях.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 08:46 от МЕЦАНКА 2610

# 220
Добро утро момичета,

първооо daniellle добре дошла мила в темичката. Нямаш много за сваляне, но няма да ти е лесно - щом имаш желание и мотивация ще успееш  Hug Hug Hug

Дидката ей на видя ли -1,1  Hug Hug Hug супер си вчера може я вода да си задържала, я нещо друго - не се притеснявай хич хапвай си по режима и резултата няма да закъснее. И браво че си устискала на киселото мляко - ти си упорита и една от най стриктните сред нас - продължавай по този начин  Hug Hug Hug

Мецанкеее  Hug Hug Hug Hug ей ма на не съм по лека от вчера обаче съм заредена с положителни емоции и днес ще ми е един прекрасен отслабващ ден.

Абе момичета кога ще лунуваме ко стана нещо ми залипсва таз луна  newsm78 newsm78 newsm78

Днес ще съм на зеленчуци ама има време до обяд  newsm78 newsm78 newsm78 може да се размисля  hahaha hahaha hahaha

# 221
Добро утро  Heart Eyes

Мими, Мецанке  Hug тук съм, но  newsm43 сещате се защо Banghead

# 222
Добро утро  Heart Eyes

Данииии  Hug Hug Hug Hug
какво сътвори толкова че  Banghead

# 223
dani.m73 , Hug Hug Hugнищо не фатално,мила.И аз съм тъй понякога,но целта на живота ми не е да съм 50 кг.Има и многоооо по важни неща.Колкото и когато свалим,важното е да не се отказваме.
 diana_m,и аз като теб съм днес,усмихната и положително настроена.Кантарчето беше 70 тази сутрин.Може пък и за 8.03. да видя числото 6 най-сетне.Но дори и да не стане -не спирм.Ще ти досаждам до край.Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 224
Добро утро  Heart Eyes

Дани излизай душа от под стола веднага.  spoko spoko spoko Каквото и да си направила нали сме затова тука да се подкрепяме.
Мецанке искам как да не искам. Или аз ще спретна тортичката или идвай във Варна в Неделя има доста добри попадения  Laughing Laughing Laughing Laughing макар че парченцата са много рехавички.
Аз тая сутрин упорито се качих отново на кантара и 68 се върнаха отново. Взех да си мисля че кантарчето ми сдава багажа от толкова слизане и качване  Laughing Laughing Laughing
Диди 1 браво мила за резултата. Стискам палци за по нататъшни минуси.
Дидката 2 като ти прочетох поста и аз се заредих с много положителна емоция и съм сигурна, че след днеска утре ще отчета още минуси.
Сиренке колкото толкова и аз няма да отчета дори минуси за 8,03 поне такива ми са впечатленията щото вървя с много бавни темпове с отслабването.
Аз продължавам да си постя и съм доволна от себе си. Днеска прясно зеленце. Довечера танци вместо вечеря. От днес ям по един път на ден и то на обяд. Вечеря ако много огладнея един плод нищо друго. АЗ МОГА ИЛИ НЕ МОГА КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ а и такива кецки си купих, че ми трябва сега и бял потник и тесни дънки  Laughing Laughing Laughing Laughing
И на мен ми липсват много хора.Даниеле добре дошла при нас. Ще чакаме да се отчиташ редовно.
Много дълго стана ама на Мецанка поста много ми хареса  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт