Монодиета - част 6

• 34 336
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Мими, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да купуваме ребрата, че и аз много обичам.
И аз и аз....ама ще искам и ледена бира  Joy

Мимс у вас място за всички от темата има ли  newsm78 newsm78 newsm78 че кат гледам всички ша додем

# 271
Е ма вие всичките ли сте по мазното. Идвайте ама и зеления чесън да стане а  newsm78 newsm78 newsm78 като ще е гарга рошава да е  Joy Joy Joy  cheers cheers cheers айде наздраве на всички да омазним брадички  Joy Joy Joy Joy Е ма мен ми текнаха лигите вече  Joy Joy Joy
Абе идвайте място ще намерим  Hug Hug Hug

# 272
  • София
Аз утре ще пропусна лунуването, че нещо преди малко ми прилоша и причерня. Явно пак ми падна кръвното, то по принцип си е ниско. Ще си направя едно кафенце май, ама ще сложа и мед.
Довечера ще си направя 2 бъркани яйца, че сега изядох 2 варени.
Та по този повод се сещам за братовчедка на моя много близка приятелка. Иска да свали 20-25 кг някъде бяха. И решава само ябълки, кафе и чай и нищо друго. Много пъти й е прилошавало и припадала, обаче голям инат и уверена и продължава със същата диета. Свали ги де, не си спомням за колко месеца, но след като забременя за съжаление пак ги натрупа. Та диета, диета ама трябва да се внимава все пак.
И тук идват десертчетата на Чикаго, които хем може да са вкусни, хем няма да се трупат килца от тях. Но определено си трябва нещо такова от време на време. Не може да се кара само на месо, яйца, кис. мляко и зеленчуци Simple Smile

# 273
Ехееее ами то всички сме от една партия. Ребра, топъл, бял хлебец и студена бира..... newsm03 newsm03 newsm03, иде ми да хукна.
Всички сте поканени,
Мими, хвърляй хляба в пекарната

# 274
Утре от колко часа започва лунуването

# 275
  • София
Ехееее ами то всички сме от една партия. Ребра, топъл, бял хлебец и студена бира..... newsm03 newsm03 newsm03, иде ми да хукна.
Всички сте поканени,
Мими, хвърляй хляба в пекарната
Мен топъл бял хляб, отдавна не ме съблазнява, бира не пия Simple Smile ребрата ако може да сменя с риба ципура най-добре Simple Smile

# 276
Почва от 3,22 сутринта на  01,03,т.е целия ден не се яде.

# 277

Гладна кокошка - просо сънува  hahaha Joy и аз с вас  Laughing

# 278
Почва от 3,22 сутринта на  01,03,т.е целия ден не се яде.
мен ме пишете гаранция

Софи твоята братовчедка много пък драстично го е дала само ябълки и кафета  newsm78 newsm78 newsm78 аз не бих могла
ежедневието ми е много напрегнато и ако и храната е такава ще има да припадам по 8 пъти на ден МИНИМУМ

# 279
 Мимс,зеления чесън от мен.Левурда здравословна от Балкана ще ви наскубя Grinning
 Кет,здраве да е,аз пебуритет у нас не усетих,но усетих моята кат полудя да отслабва за бала,и отслабна,но после....не ми се говори..5-6 месеца полудях аз.Та затова,не изпадайте в крайности .Сега като и кажа че няма да ям-тя ми казва"имаш моя пример-внимавай"все едно тя е майката,а не аз.Доволна съм ,че се осъзна и разбра ,че не е най-важното на света да си 50 кила.
 Ей,Дани,къде беше?

# 280
Софи верно е била упорита. Това си е голям риск за здравето.
Дани и тебе броя  Joy Joy Joy Joy
Мецанке от твойта градина ли ще донесеш чесънчето ух малееееееееееее

# 281
Софи,, ти си за друга софра  Laughing Laughing Laughing

# 282
Мецанке, благодаря за куража. И аз до сега не бях усетила, но той може да е от типа- едно ама качествено. Дано това да е и да ми е жив и здрав.

# 283
От 3,22 сутринта до 3.22 сутринта на 02.03 нали

# 284
Мимс,зеления чесън от мен.Левурда здравословна от Балкана ще ви наскубя Grinning
 ...................

bigdance2      bigdance2     Tada  Tada    Tada     Tada     Tada

Общи условия

Активация на акаунт