Монодиета - част 6

• 34 331
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от мен. Много страници сте изписали, но не мога да ги прочета всичките. Надявам се скоро да вляза в коловоза, че тука две седмици направо дерайлирах  Sad Sad Sad. Спазвам разни диетки, но днес на обяд се наплюсках като прасе  Embarassed Embarassed Embarassed. Надявам се до вечерта да не ям друго и утре с нови сили и без прегрешения. Изтеглих се вчера 63.800, а цели четири дни предната седмица ядох по два варени картофа и малко лютеница. Явно картофите не са моето моно. Целувам ви всичките.

# 256
Кет  Hug Hug Hug Hug Hug

изобщо не са притеснявай аз целия месец мърдам два нагоре два надолу
чакам го да свърши тая гад - ФЕВРУАРИ да се махааааааа
и от 01,03,2012 сме нови хора  Hug Hug Hug

# 257
Кетунче така е душата. Аз като се върнах от село бях 70 а тръгнах 68. Днеска пак съм 70 я вода може да си задържала я нещо друго.  Hug Hug Hug
Абе наистина тоя февруари нещо хич го няма.

# 258
Айде да идва баба ми Марта, пък дано март да ми е по- голям приятел от февруари. newsm17 newsm17 newsm17. Не само на мен, на всички.

# 259
КетHug
Даниел, не може всеки ден с една и съща скорост да сваляш, свалила си бързо , защото си почнала да спазваш режима. Ще стане.
Морска Сирена  всеки иска изведнъж, но не става, а ти си направила правилния избор.  Здравословното не значи, че е безвкусно, това се и опитвам да кажа. Има много вкусни здравословно храни. Всичко зависи как е направено. Аз пък не мога да си представя да дъвча пържено кюфте и да ми тече мазнина отвсякъде, просто не го харесвам така.
Аз не усещам разлика от нормален мъфин с брашно и захар и такъв с овесени трици и стевия. Даже тя е в пъти по-сладка от захарта. Гледала съм много хубави и опитвала де де десерти по дюкански, ами харесват ми, поне тези, който съм яла.
Значи ще лунувате. Аз се чудя дали да не лунувам всеки месец по 4 пъти, за да поддържам теглото. Добре е като идея, за да мога да си хапвам всичко, но не знам дали ще издържа само на течности.

# 260
Ей,Кет ,завърна се ,тъгувах си за теб.Утре нов месец-нов късмет.Важно е другото да е наред,килата ще ги махаме както и когато можем. Hug Hug Hug
stassimira ,аз също от 90 дневната свалих миналата година и бях доволна,само че не ми се пише там.Затуй сега търся варианти.Чакам аз да се стопли,че да яхвам вечер колелелото.
 Инка,айде прикачи се към мен.Утре протеини.Купих си едно калорично синьо сиренце,и ще го метна за аромат на другото в едно гювече + 1 яйце от щастлива кокошка. GrinningАма ти сиренце не ядеш сега,нали?
 Дидка,Мими,вие кво ще хапвате?!
 Стискайте зъбки,още няколко часа и идва баба ви Марта!
 Целувки на всички.

# 261
..........................................
 Дидка,Мими,вие кво ще хапвате?!
 Стискайте зъбки,още няколко часа и идва баба ви Марта!
 Целувки на всички.

Hug Hug Hug Hug Hug начи аз писах вече ама ти не ма отрази и ше хвана сопата и по тоя повод  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms - ръпам зеленчуци аз и ми плющат ушите  hahaha hahaha hahaha

# 262
Мецанка и на мен ми домъчня за вас. Ама пустия му пубертет, като ме ядосва и прави глупости.
 #Crazy #Crazy #Crazy

# 263
Мецанке аз утре съм наумила да лунувам поне за сега. Така че утре ще сърбам фрешове  ooooh! ooooh! ooooh!
Чикаго никой не е казал че здравословното не е вкусно. До сега мама не ми е правила блат с трици примерно ние триците ги даваме на прасенцето правила ми е блатове с яйчице и брашанце ама беличко не ръжено брашно и  не мисля че не е здравословно може да е по калорично но аз на 30години нямах проблеми с килата от преди две три години качих като лепнах 34 годинки а и не смятам че така съм се опрасила, че да си мъча душата с разни си там стевии и тем подобни дето само са написани че са нискокалорични. А пък аз за разлика от тебе  Joy Joy Joy обичам да ми тече мазното от всякъде. Обичам да топя мекия хляб дето аз си го пека във соса който тече от мазните ми кюфтенца, както и да лапам сланина и мазни свински ребра. Ами умирам си за такива неща.  Joy Joy Joy Joy и ако съм те засегнала извинявай ма така като гледам само двете водим дебата  Joy Joy Joy

# 264
Мецанка и на мен ми домъчня за вас. Ама пустия му пубертет, като ме ядосва и прави глупости.
 #Crazy #Crazy #Crazy

Кет здрави да сте мила другото е по лесно  Hug Hug Hug Hug

# 265
Мими, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да купуваме ребрата, че и аз много обичам.

# 266
Диди, и аз за две седмици тревога, реших, че по-добре да бягам и да оправям щуротии, отколкото да бягаме по лекари

# 267
Мими, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да купуваме ребрата, че и аз много обичам.
Ами айде и хляб ще изпека във пекарната.  Hug Hug Hug

# 268
и аз ша дода ако ма щете а па и да не ма щете - пак ша са натреса  hahaha hahaha hahaha

# 269
И аз и аз....ама ще искам и ледена бира  Joy

Общи условия

Активация на акаунт