Монодиета - част 6

• 33 945
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета  wavey

Мисля да се присъединя към вас от утре, но още обмислям какво да хапвам, нещо мое да си съставя, че или не харесвам даден продукт или не е сега сезона newsm78

Успех и приятна вечер! newsm51

# 601
Бушонче добре дошла при нас мила
най добре си състави свое меня по твой вкус и започвай  Hug Hug Hug

# 602
Еееее, най-накрая и аз да се похваля - до тук минус 5кг.  Party

# 603
Дани браво-чудесен резултат Hug
Аз съм днес на кюфтета и зелена салатка-за обяд 3 кюфтака и салатка,за вечеря само салата.Ще се тегля в края на седмицата се надявам на минуси вече.
Хубава вечер на всички и минуси утре  Hug

# 604
Четирилистна детелина, не засегнах темата, макар, че прочетох осъдителните думи на Чикаго. Както писах в началото- нека да отслабваме щастливо, а не параноично. Съгласна съм с теб, че тук компанията и атмосферата са важни. Този дето най-много дава акъл, е най-комплексиран и не съм убедена в резултатите. Ще се радвам да ги има.  Thinking Thinking Thinking Прекален светец и богу не е драг  smile3521 smile3521 smile3521

# 605
Дани, браво похвали се със завиден минус. Само така.  newsm10 newsm10 newsm10

# 606
Бушонче, Hug Hug Hug

# 607
Дани,браво за завидния резулат. Hug Hug Hug
 Кет,явно сме на едно мнение,и не само ние.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Bu6on4e,добре дошла. Hug
 Мими,надявам се заедно да хапнем по една еклерова тортичка като се стопли.И Дидка ще е с нас,нищо че не обича... GrinningИ всички които им се иска,да се чувстват поканени. Hug Hug Hug

# 608
ЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙ и аз обичам торта!!!!
Нищо че не обичам шоколад!Разните му там сметанови кремчета много ме блазнят!
Какво ще кажете за моно-ден на еклерова торта???  hahaha hahaha hahaha
Аз си издържах днес на киселото млекце
Скрит текст:
и две хапки миш-миш
А да видим утре как ще протече срещата с кантара.Само се заканвам да не го поглеждам поне една седмица,ама пусто любопитство... Joy
Дани ГОЛЯМО БРАВО!
Добре дошла и на Бушончето!  Hug

# 609
Лека нощ на всички монолинки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 610
Здравейте от няколко дни правя диетата и искам да попитам, понеже съм в МЦ и знам, че е нормално да задържам вода, но не съм много наясно дали задържаните килограми сами ще изчезнат или аз трябва да ги преборя ? Simple Smile Simple Smile

# 611
Добро утро от мен момичета,

Дани ГОЛЯМО БРАВО и от мен мила.

минавам само да се разпиша на бързо защото много много работа ме чака днес.
Днес ще съм на кисело мляко ще пробвам отново с две кофички за деня  newsm78 newsm78 newsm78
alek_sandra22 със сигурност след края на МЦ-то ще имаш големичък минус а големината му зависи от това колко имаш за сваляне
Успешен ден на всички по късно пак ще се включа

# 612
доста имам да свалям Simple Smile надявам се наистина да имам по-голямичък минус, защото след всичкия този глад да остана не възнаградена Sad( Simple Smile))

# 613
Добро утро момичета. На всички слънчев и успешен ден, с много минуси и самочувствие.  Grinning Grinning Grinning

# 614
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

вчерашния шокоден се превърна в ден за всичко.Ядах шоколад,ядки и вечеря две ябълки.Резултата днес -300гр.Доволна съм.За днес не съм решила на какво да съм.Може би боб. Peace

Добре дошли на новите момичета. Hug

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 09:21 от anita29

Общи условия

Активация на акаунт