Монодиета - част 6

• 33 947
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Аз днес съм на кисело мляко.но ако утре кантара пак ме ядоса-разбирайте много малък минус или никакъв-ще направя още един ден на кисело мляко
Оффффф аз съвсем се сбърках кво да ям утре....... newsm78 newsm78 newsm78

# 586
  • София
Аз мисля от днес да съм на тази диета

1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)

Засега съм 67 - 67,5 всеки ден варирам но понеже искам да постигна малко по-бърз резултат реших да сменя 90 дневното моно с нещо малко по-бързо свалящо. Така че днес съм на кисело мляко.

# 587
Аз мисля от днес да съм на тази диета

1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)

Засега съм 67 - 67,5 всеки ден варирам но понеже искам да постигна малко по-бърз резултат реших да сменя 90 дневното моно с нещо малко по-бързо свалящо. Така че днес съм на кисело мляко.

Стаси ще се присъединя към теб само дето зеленчуците ще сменя с кисело мляко днес и утре а картофите с ориз щото картоф не ща да погледна  Sick Sick Sick

# 588
Привет и от мен. Вчера стоически издържах на две кисели млека. Днеска пилешко бутче. Другата седмица ще се изтегля и ще дам отчета, надявам се тая седмица да я изкарам без прегрешения.

# 589
  • София
Привет и от мен. Вчера стоически издържах на две кисели млека. Днеска пилешко бутче. Другата седмица ще се изтегля и ще дам отчета, надявам се тая седмица да я изкарам без прегрешения.
браво Мими  Hug
Аз ще се видя утре на 2 кисели млека как ще съм. Иначе и аз ще карам тази 5-дневна, дето е посочила Стаси, но тези 5 картофа за деня хм  Thinking. Доста трудно ми се струва. Даже по-трудно от днешните ми 4 ябълки с грейпфрут за вечеря. Освен ако не избера пак мноого големи картофи Simple Smile
Отивам да си взема 2-та ябълка Simple Smile

Стаси ще се присъединя към теб само дето зеленчуците ще сменя с кисело мляко днес и утре а картофите с ориз щото картоф не ща да погледна  Sick Sick Sick
E Дидка,значи с теб ще се засечем чак на яйцата, ако следваш тази схема де Simple Smile

# 590
sofy знам, че картофите за деня трябва да са 1 кило. Тия 5 картофа явно ще са от по големите. Като съм била на картофен ден съм ядяла по кило не по малко.

# 591
ааааа, аз пък това с ябълките не ща и да го чуя.
Днес съм на картофчета.
Предният път беше доста добре.
Не свалих, но си задържах.
Харесва ми да съм на картофи.

# 592
То всеки различно ги понася тези храни аз на плодове не мога да изкарам да ме убиеш - хапна половин кило ябълки и съм умряла от глад, картофите също, вие пък предпочитате картофите - ами общо взето всеки си е луд по своему  hahaha hahaha hahaha

Софи ако искаш от утре направо заедно да я почваме таз петдневната, че Стаси май от днес ще е - не за друго ама да се засечем на яйцата  Thinking Thinking Thinking

# 593
Здравейте на всички, честито всички празници, които изпуснах да ви честитя.  Hug Hug Hug

# 594
о,кетун,вече смятах чрез интерпол да те издирвам! Hug Hug Hug
и да не забегнеш..
бързам,но ви желая слънчев и успешен ден! Hug

# 595
  • София
То всеки различно ги понася тези храни аз на плодове не мога да изкарам да ме убиеш - хапна половин кило ябълки и съм умряла от глад, картофите също, вие пък предпочитате картофите - ами общо взето всеки си е луд по своему  hahaha hahaha hahaha

Софи ако искаш от утре направо заедно да я почваме таз петдневната, че Стаси май от днес ще е - не за друго ама да се засечем на яйцата  Thinking Thinking Thinking
Ами засега добре с ябълките, но си пия чайчета и едно кафенце досега. Пише, че може колкото искам и водата разбира се, която едвам успявам 2 чаши да нагълтам. Картофките ще са ми добре дошли след киселото и зеленчуците. Зеленчуците съм есктра, защото до нас в магазина продават половин кило накълцана салата всякакви видове, слагам й лимонче и става супер. А картофите какво да ги правя незнам, абе дотам да стигна ще му мисля Simple Smile
Дидка, дадено  Hug от утре тази 5-дневна да видим после кой какво е сътворил. 4-ия и 5-ия ден се падат събота и неделя, дано устискам  Rolling Eyes

# 596
sun seaGrinning Grinning Grinning не мисля да забегвам, но не пускайте хрътките ако ме няма. Аз без вас не мога.
Да се отчета, пазя мой измислени моно или поли диети, но си купих един номер по-малки дънки, които миналата година изобщо не можех да закопчея. А сега съм добре, ходя с тях даже закопчана. на килограми все същото  newsm78 newsm78 newsm78.

# 597
sun seaGrinning Grinning Grinning не мисля да забегвам, но не пускайте хрътките ако ме няма. Аз без вас не мога.
Да се отчета, пазя мой измислени моно или поли диети, но си купих един номер по-малки дънки, които миналата година изобщо не можех да закопчея. А сега съм добре, ходя с тях даже закопчана. на килограми все същото  newsm78 newsm78 newsm78.

хич да не ти е зор за килата щом един номер си смъкнала  Hug Hug Hug

# 598
 Днес оплесках нещата,но беше умишлено.Реших ,че мога един път да си направя кефа и да изям една еклерова торта в хубав град и хубава компания.Който каквото иска да ми казва,но това е положението.От утре се стягам отново.
 Кет ,радвам се че си тук отново. Hug
 Софи,аз нямам нужда някой да ми показва правия път.Тук съм заради хора,които харесвам,а не защото някой трябва да ми казва да ям стевия и трици.

# 599
Днес оплесках нещата,но беше умишлено.Реших ,че мога един път да си направя кефа и да изям една еклерова торта в хубав град и хубава компания.Който каквото иска да ми казва,но това е положението.От утре се стягам отново.
 Кет ,радвам се че си тук отново. Hug

детелинке и аз я харча много тая тортичка  Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт