Монодиета - част 6

• 34 302
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета,

искам само да ви уведомя, че таблица вече няма - няма и да правя нова, ако някой друг иска да направи нека да направи. За съжаление ми хакнаха профила в джимейл и е изтрита цялата ми информация.

Поздравявам всички с добри резултати, а онези които нямат резултати нека не се отчайват и да бъдат стриктни и резултатите ще се появят.
..........................
Другото, което е трябва да се спортува, забелязвам, че които не спортува и не е режимен по-трудно сваля. Сега може пак да се насъскате, ама това е положението, ако искате да отслабнете се придържайте. Тоя явно затова в другите тема не е добра обстановката, защото там са режимни и ако някой кривне сигурно му се карат Simple Smile Тук се вадят сопи, ама до там.
Хайде стягайте се, март е, започва хубавото време, къде отидоха хубавите дрехи, дънки, бели топове??

ти какво предлагаш мила - да си назначим "бияч на кратуни" в темата та като някой кривне да му набиваме канчето докато не се срине психически и да не погледне храна извън режима ли? Кога ще схванеш, че хората са различни, харесват различна храна, има такива дето искат да спортуват и такива дето не искат, такива дето искат да ядат ядат блатове от брашно, а не от трици, такива хора, които нямат времето и желанието цял ден да си приготвят "здравословни" храни и ангажиментите им не приключват до това да се чекнат до кошчето на детето докато варят фазани. Нашата тема е такава - прегрешаваме, но не си натякваме, отслабваме бавно понякога напълняваме, доста често не сме моно, но се подкрепяме и уважаваме всяко решение на съфорумничките си ако са решили да прекратят диетата.
и какво по дяволите значи това, че в другите теми не прегрешават - така лииии ?!? я се поразходи отново из форума и виж добре в коя от диетите не прегрешават.
спорта ще го оставя настрана щото вече се изморих да повтарям че за да слабееш не е задължително да спортуваш еле пък да се скапеш от разните му там форми на домашно чекнене щото видиш ли си си турила в устата някой друг залък повече.

Момичета извинявам се за таблицата и за да не ми е чист спам поста - днес съм на сушени сливи - голямо разхлабване голямо чудо бяха тия сливи. чак се чудя дали утре да не повторя днешния ден. Не съм се мерила и ще се меря чак в края на седмицата. Довечера съм без вечеря.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 571
Аз пък се възхищавам на упорството и безкомпромистността на Чикаго.
На мен може и да ми идват повече.
Абсурд е да ида на гости и да не хапна.
Аз съм телец, разбирайте чревоугодник.
Понякога живея, за да ям.
За щастие се случва и обратното.
За мен е важно, наистина важно да съм 50-52, и то не за начина, по който изглеждам, а за начина по който се чувствам, и пърхам над земята.
Та в този аспект наистина и се възхищавам.
Но и аз вярвам че рано или късно ще се справя.
на  правия път съм и на финалната отсечка.
Един път се справих , ще се справя и сега.

За мен важно е да съм психически спокойна. И това понякога означава, като съм на гости, да хапна.
На банкет да хапна.
За спорта-ежедневието ми е твърде динамично, същински.
При мен спорта никога не е имал решаваща роля, повярвайте.
Само и единствено храненето.
Спортът при мен е важен за общия тонус.

# 572
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Вчера си доядах ориза със спанак.Днес пак радост на кантара  -400гр. Party
Мисля да изкарам 1 шокоден  Peace
По въпроса за тренировките- ами нямам време за спорт.Навремето тренирах фитнес и ми беше много добре,но бях ученичка и имах много свободно време.Сега с две деца не искам и да си помисля за трениране.С нетърпение чакам да стане време да ги сложа да спят,за да седна да си почина малко. Tired

# 573
Добро утро момичета

Анитка мерси за кафенце  Hug Hug Hug
браво за минуса  Hug Hug Hug
аз днес ще съм на кисело мляко с овесени ядки - само по някое време трябва да се дотътря до магазина да си закупя защото вчера вместо 3,6% кисело мляко си взех 2% заради недоглеждане и ми е отвратително  ooooh! ooooh! ooooh!

Калинчи я иди мила и си вземи едни сушени сливи да видиш как ще ти раздвижи ОО че при мен вчера спирка нямаше. Joy Joy Joy

# 574
Диана, я кажи как ги яде сливките?
Колко за деня?
накисна ги във водичка ли?
Аз имам някакво развдижване в ОО, ама трЕбе още.

# 575
Диана, я кажи как ги яде сливките?
Колко за деня?
накисна ги във водичка ли?
Аз имам някакво развдижване в ОО, ама трЕбе още.

сушените сливи купих от Пикадили в едни тарелки по 150 гр. и не съм накисвала нито пък нещо друго
просто си ги хапнах ей така както са си
при мен раздвижването беше почти мигновенно  hahaha hahaha hahaha
следобяд поне 6 пъти без да преувеличавам съм ходила и вечерта още два-три сещайте се какво беше раздвижването  hahaha hahaha hahaha

# 576
при първа възможност ще направя СЛИВЕН ден!

# 577
Привет от мен!
Ама ей! Големи сте образи!!! Няма ви,не пишете,появи те се,скарате се!  hahaha
Аз също съм на мнение,че и без спорт може да се слабее,но намалеят ли малко килата,като цяло е добре да се спортува,за тонус и за малко стягане.Не знам дали съм споменала досега,но преди когато отслабвах,включих много спорт,който незнам дали ми е помогнал в свалянето но по думи на околните изглеждах поне 7-8кила по-малко от колкото бях.
Както и да е...в крайна сметка на който му се подскача и има възможност-да го прави.Аз например повечето време съм сама с детето,да не говорим и че се опитвам да уча за изпити.кога да го намеря това време за спорт хич не ми е ясно!?! newsm78
И пак да се оплача....Вчера цял ден на зелева супа и няколко кисели краставички и днес кантара зорлем -0.200!
На какво прилича това мойто незнам!
Днес на кисело мляко.И от него ако не мръдна малко повечко не знам какво да правя за напред?!? newsm12

# 578
Дидка зорлем 200 гр са си 200 гра - важното е че мърда надолу така че хич не се притеснявай
 ooooh! ooooh! ooooh! тая зелева супа само кат я чуя и ми става зле - наистина би трябвало от нея повече да свалиш - що така се получава може би си има обяснение но едва ли ние ще го открием, но пък аз се радвам че дори двеста грама да са си мръднала надолу така че смело напред.
предполагам че киселото мляко след зелевата супа ще се отрази доста по добре на кантара.
защо не се замислиш за ориз или картоф, шоко-ден например предполагам ще раздвижат нещата малко

# 579
Дидка Hug Hug Hug
Благодаря за предложенията!Сигурно утре ще са картофи.То и шокоден е крайно време да направя,ама пусто не обичам шоколад чак толкова,та затова още се мотам.
А за 200-те грама ме е много яд,щото са от тоя плюс,дето се го лепнах при баба.За два дни ужким изчезнаха 1.500кг,на другия ден айде обратно.И от тях само 200гр съм махнала.Демек за паследните 5 дни равносметката е -200гр!
То това си е подигравка.За такова време,напълно моно-дни,махам поне 1.500кг!Ама тоя път го зациклих съвсем. smile3518 smile3518 smile3518

# 580
  • София
Добро утро дами  Simple Smile
Ей защо така, влизам в темата и гледам разни презрителни обръщения. Къде отиде добрия ви тон  Sad Точно си мислех след поста на Чикаго ще й отвърнете със заядки. Тя просто го е написала от добри чувства да ви покаже "правия път"   Simple Smile както се казва, а вие я нападнахте. Ако не ви харесва това дето е написала, просто или подминете или напишете "ние така решаваме", ама думи от сорта на "мила" ами не звучат и написани не говорят добре, поне на мен ми изглеждат много грубо. Дори тя да ви звучи грубо, нали не е добре да отговаряме на лошото с лошо  Simple Smile. Сега се надявам, да не ме скастрите че ви преподавам морал Simple Smile
Дидка, много съжалявам за таблицата. Аз досега не съм се занимавала с такива таблици, но мога да опитам. Хубаво си направила сливен ден.
Аз вчера мернах някъде една плодова диета, която е за 2 дни, но е много строга, та аз ще я направя 1ден. Значи сутрин се изпива сока на 1 лимон с чаша вода разтворен. През целия ден се разпределят 4 ябълки и вечерта се изпива сока на 1 грейпфрут. Аз ще я направя днес да видим резултата. Ама ще си разпределя ябълките на равни интервали, 1 в 10, 1 в 12, 1 в 2ч. и 1 в 4:30. После грейпфрута в 7 часа и това ще ми е за днес. Ако е добър резултата, другата седмица пак. Ама вече ще бъда стриктна, че от 8-и март не съм мръднала и с грам  Sad
Мецанка и дани ги няма, може би и някой друг ми убягва  Thinking
За всички останали  Hug и продължаваме борбата нали така  Peace

# 581
Дидка Hug Hug Hug
Благодаря за предложенията!Сигурно утре ще са картофи.То и шокоден е крайно време да направя,ама пусто не обичам шоколад чак толкова,та затова още се мотам.
А за 200-те грама ме е много яд,щото са от тоя плюс,дето се го лепнах при баба.За два дни ужким изчезнаха 1.500кг,на другия ден айде обратно.И от тях само 200гр съм махнала.Демек за паследните 5 дни равносметката е -200гр!
То това си е подигравка.За такова време,напълно моно-дни,махам поне 1.500кг!Ама тоя път го зациклих съвсем. smile3518 smile3518 smile3518

хич няма да се притесняваш аз целия февруари бях на горе на долу с килата и за целия месец равносметката ми е 1 кило - ти си по стриктна от мен би трябвало да има по голям ефект.
Не се притеснявай и не го мисли чак толкова защото това не води до нищо добро. Нищо че сме на диета трябва да я правим с удоволствие и без да се затормозяваме излишно.

Софи ако искаш опитай и направи таблица, а колкото до плодовата диета - миииии доста е оскъдна. То вярно че трябва да има плодови дни, а и грейпфрутите са си полезни така че - защо пък да не го направиш този ден.

# 582
  • София
Дидка Hug Hug Hug
дидката,аз от 8-и март съм зациклила на едни кг и няма мърдане, ама така е след яденето уикенда, само дето тогава избягвах сладкиши, тестени, иначе от всичко по малко хапнах. Та и затова днес реших плодов ден,  а утре на кис. мляко. Аз имам повече стимул някоя друга от вас като е на същата храна като мен през деня, та да каже кой утре ще е на кис. мляко или следващия ден на какво ще е. Вече тази седмица и Уикенд! искам да съм много стриктна, че най-накрая да ги видя тези 55кг еех...

Софи ако искаш опитай и направи таблица, а колкото до плодовата диета - миииии доста е оскъдна. То вярно че трябва да има плодови дни, а и грейпфрутите са си полезни така че - защо пък да не го направиш този ден.
Дидка, ама аз съм си приготвила големи ябълки  Laughing Ами дано издържа. Стискайте палци

# 583
Добре, Софи,
и аз утре ще съм на КМ!

# 584
Софи аз ще съм на кисело мляко днес и утре така че може заедно да киселеем  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт