Монодиета - част 6

• 33 917
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Софи,
и аз бях зациклила като имах проблеми с ОО.
Мини на мляко два дни и ще си решиш проблема и ще имаш огромен минус.
Така бях аз.

# 691
Относно ОО,
След свободния ми ден в сряда-вчера такова раздвижване падна,че сама се чудя на себе си!?!
И аз като Адашката със сините сливи-100 пъти ходих до ОО. hahaha hahaha hahaha

# 692
  • София
Софи,
и аз бях зациклила като имах проблеми с ОО.
Мини на мляко два дни и ще си решиш проблема и ще имаш огромен минус.
Така бях аз.
Калинчи, мерси за идеята  Hug. И аз се чудех утре за обезмаслено прясно мляко. Бях намислила с яйца, но няма как, че ще стане още по-зле.
стаси, благодаря и на теб  Hug Утре сутринта рано рано така ще направя, че нали е хубаво на гладно за по-бърз резултат.

# 693
Александра браво за големия минус  Hug
Аз след успешна луна най-сетне съм 73 кг,че много дълго се въртях между 74-75кг.
Следващите 3 дни съм на пиле+салата.
Хубав ден на всички  Hug

# 694
  • Испания и Стара Загора
Ани, как приготвяш рулцата от раци?

Така ги ям,без нищо да ги правя.Много ги обичам. PeaceАко не можеш така само тях да ядеш,може да си ги нарежеш в салата например.

3ти ден бях на 1 варено пилешко бутче

А резултата от неделя до сега е 3,600 Simple Smile)
Цял ден само на 1 бутче. ShockedИначе браво за резултата. Peace

# 695

3ти ден бях на 1 варено пилешко бутче

А резултата от неделя до сега е 3,600 Simple Smile)
Цял ден само на 1 бутче. ShockedИначе браво за резултата. Peace
[/quote]

Издържах някак..нали тея пусти килограми искам да се отърва.. стартирах 81.200 сега съм 77.600 и като се има предвид, че съм в МЦ.. би трябвало като свърши да се махне още малко от теглото..иначе имам цел да стигна до 65 и после по-лекичко да го раздавам Simple Smile)Успех на всички

# 696
александра много малко храна бе момиче Laughing
ако приемаш съвет от мен, бих ти казала, че в дните, които си на пилешко или риба най-добре да не се ограничаваш толкова, защото тези меса съдържат протеини, от които не се пълне
ако си решила да се самонаказваш с малко храна го направи в деня с въглехидратите например (картофи,плодове)
това е моето мнение... инъче честито за свалените килограми   bouquet

# 697
daniellle, чак сега влизам и пропуснах съвета ти за оризов ден и тъй като съм на работа съм си взела от пържолките....онези дето ме изкушиха още снощи Embarassed
sofy, най-вероятно и при мен ще е по-трудно уикендите, но този пролетен уикенд ще го съчетая с много ходене и с малко храна...пък дано е успешен Simple Smile
alek_sandra22 чудесен резултат  smile3501...но не е ли наистина много малко храната: 2 кофички мляко....1 будче... newsm78...не мисля, че бих издържала, но пък щом успяваш...успех и с другите килца за сваляне newsm10
Въпреки пържолките снощи....за отчет - днес панталона ми е по-хлабав Stuck Out Tongue

# 698
Здравейте и от мен! Поздравления на всички за добрите минуси и настроение! Само така! Аз снощи съвсем непредвидено ходих на гости и нямаше как - пийнах бяло вино, хапнах малко забранени сладки и солени неща...и днес  Embarassed +500 Close ама какво да направя! Днес съм редовна и режимна на оризче, пък дано компенсирам за снощи  Grinning   Praynig

# 699
  • София
александра много малко храна бе момиче Laughing
ако приемаш съвет от мен, бих ти казала, че в дните, които си на пилешко или риба най-добре да не се ограничаваш толкова, защото тези меса съдържат протеини, от които не се пълне
ако си решила да се самонаказваш с малко храна го направи в деня с въглехидратите например (картофи,плодове)
това е моето мнение... инъче честито за свалените килограми   bouquet

Подкрепям с две ръце. Не бива да се ограничаваш прекалено много защото ще постигнеш обратен ефект. Ще дръпнеш малко по-бързо в началото но после ще зациклиш на едно място защото организма ти ще започне да се презапасява. По добре наистина в дните с риба и месо яж по-нормални количества - повечето монодиети в дни с месо разрешават до 800 гр варено месо. А на едно бутче като му махнеш кокалите остават около 150 гр.

# 700
Здравейте Simple Smile и все пак се премерих...сега Cry...65 кг. преди около месец бях стигнала 67, но не мога да кажа дали от както почнах с моно/14.03./ съм свалила тези 2кг....рещавам вече да се меря, но мисля да е мин. в неделя вечерта Thinking...тъкмо ще мога да се отчитам и пред вас с килограми...дано отчета да е с минуси Simple Smile.....май си ми трябват 10кг newsm78..при ръст 163см
Момичета, ако има някой на линия дайте съвет за утре, какъв да ми е денят....днес успях -420гр. печени пилешки пържолки само с лимонов сок Rolling Eyes...
Определено много съм се амбицирала и ще им видя сметката на тези кг. smile3508...само, че установих, че имам нужда от подкрепата и обмяната на мнения с вас  Simple Smile
дано се включвате по-често Simple Smile

# 701
tesito  в повечето моно диети които са минали през мен след пилешкото следва или кисело мляко или плодове... незнам  какво ти е под ръка newsm78

аз също се нуждая от - 10 кг.. дано да успеем заедно Hug

# 702
tesito, доколкото съм чела нормалното и най-качествено сваляне е по 3кг на месец. Така най-лесно се задържали! Така че не мисля, че има защо да се натъжаваш - щом си решила ще ги пребориш и десетте. Аз съм с една идея по-ниска и съм се прицелила в 54, та може би наистина 55-56 ще се чувстваш по-добре. За храненето - днес като си била на месо, бих ти предложила плодове+сурови ядки, ако много ти пригладнее или пък зеленчуци под някаква форма. Мисля, че трябва да е по-лека храната след протеинов ден. Може и да бъркам... Thinking
Успех и спокоен уикенд на всички! Hug

# 703
emi, трябва да успеем...и ще успеем newsm10....какво ще кажеш на ден с банани и ябълки...горе долу колко мога да изям за дена newsm78..
Благодаря ти!!!  bouquet

# 704
Здравейте, момичета  Hug Избрах си 1- 2 диети, защото неусетно стана така, че имам да смъквам 6 кг. Тук някои диети са кратки и вече сте ги изпробвали, как мислите, имат ли ефект, защото са различни от другите? И колко време трябва да се спазват за доволен резултат? Защото е имало такива, които съм спазвала доста време, а резултатът е бил минимален. Ще се радвам на отзиви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт