Козметика "Христина"

• 119 951
  • 258
  •   1
Отговори
# 195
Хора, кажете къде в Пазарджик мога да намеря, тези прочути седефени трици на "Христина"?

# 196
Привет, суетни дами! Hug

Прочетох хубави отзиви за козметиката на Христина и напълних една кошница с продукти от сайта на марката. Поръчах си следните неща:

- Гел душ за тяло - Ягода и сметана;
 - Лосион за тяло - Ягода и Сметана;
 - Пилинг за тяло - Ягода и сметана;
 - Пилинг за мазна кожа с екстракт от люляк;
 - Маска за коса за Мазна коса с Дъбови кори;
 - Маска за коса за Нормална коса с Мед, Мляко и Зехтин;
 - Измиващ гел Ягода;
 - Измиващ гел Ирис / ANTIBACTERIAL WASH/CLEANSING GEL IRIS.

Нямам търпение да пристигнат! Веднага щом дойдат, ще дам отзиви - както за самите продукти, така и за доставката. Междувременно, ако някой е ползвал нещо от изброените, ще се радвам да сподели! Peace

# 197
Хора, кажете къде в Пазарджик мога да намеря, тези прочути седефени трици на "Христина"?

Аз си ги купих от Аптека" 37.7"

# 198
  • Варна
Здравейте момичета,да сте срещали някъде във Варна по-голямо разнообразие от продуктите на Христина?Аз съм си взимала седефените трици от едно магазинче за био продукти(намира се с/у Кукления театър)Благодаря Hug

# 199
Здравейте момичета,да сте срещали някъде във Варна по-голямо разнообразие от продуктите на Христина?Аз съм си взимала седефените трици от едно магазинче за био продукти(намира се с/у Кукления театър)Благодаря Hug
В сайта им пише, че имат магазина на ул. "Ген. Столипин" 26

# 200
  • Варна
blackpearls мерси  Simple Smile

# 201
Привет на всички! Hug

Днес ми пристигнаха нещата, които вчера поръчах от сайта на "Христина". Доставката излезе 6,00 лева, но пък нещата, които купих, са доста, така че за мен е ОК. Малко след като поръчах, от сайта ми се обади много любезно момиче, за да потвърди поръчката. Говорихме си надълго и нашироко. Тя ми каза за нови продукти, които се очаква скоро да излязат на пазара. Сред тях ще има и детска серия, което лично мен много ме зарадва, защото имам момченце на две годинки и смятам, че ще е добре на пазара да има повече българска козметика с натурални съставки, която да е подходяща за дечицата ни. Направи ми впечатление грижата за клиента и желанието да получат обратна връзка за поръчаните продукти - това отношение заслужава адмирации според мен!
Към поръчката са ми сложили мостричка на нов крем за околоочната зона със смола от кедрово дърво, който все още не е качен в сайта, но доколкото разбрах, се продава в магазините на марката. Тествах засега само него - много богата текстура, първоначално дори ми се стори тежък, но попи бързо в кожата ми и остави след себе си прекрасно усещане за мекота и много фин и приятен аромат. И като споменах аромат, всички продукти, които получих, ухаят божествено! Влюбих се в маската за нормална коса с мед, мляко и зехтин, а нещата от ягодовата серия, ако не знаех, че са за мазане по тялото, щях да си помисля, че се ядат. Нямам търпение да тествам едно по едно всички мазилца, след което ще пиша с повече подробности за всички, които се интересуват.

# 202
Да съживя малко темата с първата ми покупка от марката - избелващия крем с магданоз. Тъй като пигментните петна, особено в края на лятото не са проблем за единици, ще пиша скоро дали има ефект.

# 203
  • София
Да съживя малко темата с първата ми покупка от марката - избелващия крем с магданоз. Тъй като пигментните петна, особено в края на лятото не са проблем за единици, ще пиша скоро дали има ефект.

Заинтригува ме. Ще очаквам мнение.   bouquet

# 204
Преди много ама наистина много година пробвах една тяхнва маска за коса-розова, за суха коса. Останах удивена и се сетих за нея.Не знам дали още я има. Но ще потърся като се превместя в София, чу току що ходих до местанта аптека и там нямаше нищо. Та в тази връзка, в София къде ги продават продуктите им?
Хврълила съм око на жълтата маска за коса с мед, мляко и зехтин  Simple Smile

# 205
  • В полите на Витоша :)
Ето списък с магазините им: http://kozmetikahristina.com/magazini

# 206
Извинете, но бих искала да ви попитам за гланцовете за устни на козметика христина. И по-точно с какво вещество постигат цветовете,защото в съдържанието не пише,- там са написани, предполагам, само активните съставки, но не виждам да са написани оцветителите... примерно, на гланцът ягода какъв е оцветителят?

# 207
Някой ползвал ли е измиващ гел на Христина?

# 208
Някой ползвал ли е измиващ гел на Христина?

Да, "Ирис". Нито измиваше, нито се пенеше. Ужасен беше и го изхвърлих.

# 209
Темата е полезна, наистина много хора покрай форума се запознават с тази козметика.

Мисля, че ще е по-практично, за да няма куп доуточняващи въпроси, да се дават линкове ( снимки) за продукти, от които фирмата предлага по няколко вида. Пример:
Избелващ крем е:
http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-ori … cream-spf-50.html
и това:
http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … m-izbelvasch.html
това - също:
http://kozmetikahristina.com/krem-aptechen-izbelvasch.html
И последно:
http://kozmetikahristina.com/whitening-cream.html
...

И как да разбереш например, "мацката, която е била много доволна от избелващия крем на Христина", кой точно от всички ползвала  Laughing

Може ли да попитам, понеже имам леки мустачки (момиче съм), някой от тези кремове би ли ми помогнал да го позакрая, защото съм на 12 и ме е срам, а майка ми не дава да го махна й незнам по какъв начин да го закрия... Embarassed  Sad Cry

Общи условия

Активация на акаунт