Козметика "Христина"

• 119 954
  • 258
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А за Варна къде да търся козметика Христина? В Елитис  преди време бях търсила нямаше,но в аптеки не съм питала. Който знае моля да сподели. Simple Smile

http://kozmetikahristina.com/magazini - на сайта им открих този адрес, на ген. Столипин Wink
Благодаря ,ще проверя след празниците,но някой беше писал ,че от някаква аптека си е купил триците.

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!
Аз купих седефените трици от аптека, но в София. Simple Smile

# 181
Здравейте! Аз вчера си купих маската за лице за акнеична кожа за 4лв от магазина в София, на Йоан Екзарх..та това много ли е или малко, че гледам някакви цени от по 2-3 лв споменавате в последните 2-3 страници. В София има ли друго място, където може да се намерят продуктите има на по-нормални цени?
И другото.. като се намажа с маската, започва да ми щипе на лицето, леко парене...не знам как точно да го опиша и докато съхне, с времето намалява това щипене. Това нормално ли е, при вас така ли е? Иначе после не ми е зачервено лицето, леко изсушено е само.

# 182
Здравейте! Аз вчера си купих маската за лице за акнеична кожа за 4лв от магазина в София, на Йоан Екзарх..та това много ли е или малко, че гледам някакви цени от по 2-3 лв споменавате в последните 2-3 страници. В София има ли друго място, където може да се намерят продуктите има на по-нормални цени?
И другото.. като се намажа с маската, започва да ми щипе на лицето, леко парене...не знам как точно да го опиша и докато съхне, с времето намалява това щипене. Това нормално ли е, при вас така ли е? Иначе после не ми е зачервено лицето, леко изсушено е само.
Може маската да не е подходяща за твоята кожа. Ако е суха особено, по принцип кремовете за акне са за мазна кожа.

# 183
Значи тази фирма е просто уникално зле!
Преди 3 (словом три) месеца поръчах през сайта им....
Две седмици от поръчката ми се обадиха да ми кажат, че нямат едно от нещата и като дойде ще ми звъннат пак.... 3 месеца ни вопъл ни стон. Бях забравила за това, но една колежка нещо ги спомена и аз реших да им звънна... Момичето на телефона мълча 5 минути и после каза само  "емииии ъъъъъ"....

# 184
  • София
ariadna84 , ако си от София, имат фирмени магазини. Оказа се, че някои от продуктите им се продават в някой парфюмерийни и козметични магазини и в някои аптеки.

# 185
Значи тази фирма е просто уникално зле!
Преди 3 (словом три) месеца поръчах през сайта им....
Две седмици от поръчката ми се обадиха да ми кажат, че нямат едно от нещата и като дойде ще ми звъннат пак.... 3 месеца ни вопъл ни стон. Бях забравила за това, но една колежка нещо ги спомена и аз реших да им звънна... Момичето на телефона мълча 5 минути и после каза само  "емииии ъъъъъ"....

то ако това им е проблема само... с мед да ги намажеш!

# 186
И аз бих се включила в темата, дами. Днес ходихме до щраусовата ферма "Ostrich Fun" в Долна Баня и видяхме наживо големите пилета Sunglasses Жената, която води тура там, беше много изчерпателна и подробно ни обясни как отглеждат животните, как се произвежда козметиката... Щрауси не се убиват, за да произвеждат кремове от тяхната мас! Омлети и пържоли се предлагат, но месото го има само, когато има налично такова. Има случаи, при които птиците се нараняват фатално (напр. счупен крак) както при конете и тогава всичко на щраусите "им се използва" - пера, мас, кожа... Козметиката е натурална и съдържа от 20 до 40% мас. Аз си закупих 3-4 крема, не видях неграмотни етикети - съдържанието е упоменато на всяка опаковка. Изглеждат ми доста добре, миришат приятно и след като се намазах с крема против стрии мога да кажа, че вече няколко часа минаха, а кожата е много гладка и ухае много добре. Като цяло съм с много добри впечатления ит всичко!
http://magazinihristina.alle.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8/

# 187
Смея да твърдя, че няма стрии или бръчки, които се махат /"минават"/ до няколко часа след едно първо намазване.

# 188
Преди време бях купила прословутите им трици за лице, никъде на опаковката не бе посочен срок на годност на продукта, нито кога е произведен. Продавачката твърдеше, че имали проблем с някаква партида и затова. Аз реших, че може и да е проблем в самия магазин (био магазин в малък град). Днес пак влизам в магазина, доста нова стока заредена на Христина, някакви нови неща, гледам опаковките- ами пак никъде няма дати! Не знам дали ви се е случвало, не го намирам за редно.

# 189
   Сума нарушения се изброиха , професионалистът ви предупреждава , защото  как да премълчи очевидни безобразия . Явно и подходът на фирмата , и изпълнението е непрофесионално и най-малкото обидно спрямо интелигентността на потребителя ,и си знаем нашето - много сме доволни .Впрочем , младата кожа и с пръст от градината да я разтъркаш ще засияе. А това с фермата ме изуми ,отглеждат се едни птици за бизнес ,но фермерите са толкова хуманни,че ги чакат да се спънат и да си счупят крачето ,за да ги заколят . Не е истина просто .Капан за наивници .
    Във всяка тема за български стоки се включва човек от фирмата, с категоричната  позиция да бъде полезен на потребителя и не само . Де ги тези ???   

# 190
Здравейте момичета, от много време използвам козметиката на Христина. Много съм доволна от триците, маските за лице. Ползвам за мазна кожа, след тях кожата ми става чиста, мекичка и избистрена. Наскоро си взех и лосион за тяло от Серията Сладкий Спа с пъпеш, просто е невроятен и мирише много време. Доскоро поръчвах продуктите от сайта, но видях, че вече са отворили техен магазин (става въпрос за Стара Загора на Гладстон и Христо Ботев). Има всички серии, та сега си купих и маска и шампоан за коса. Надявам се да остана доволна и от тях, ще споделя мнение след като ги ползвам малко. Някой пробвал ли е интимните гелове, какви са впечатленията ви?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 14:08 от karelia_ (Маги)

# 191
Смея да твърдя, че няма стрии или бръчки, които се махат /"минават"/ до няколко часа след едно първо намазване.
Не съм казала, че стриите минават Simple Smile Стрии по принцип НИКОГА не изчезват (не и без лазерни процедури, но тук темата е за козметика и за отзивите от нея). Казах, че кожата се усети много приятно хидратирана, мека. И че няма да се скрият стриите - няма, но мажейки се със щраусова мас шансът да се появят нови намалява. Продължавам да си ползвам кремчето и много ми харесва свежият, напомнящ на пъпеш аромат. Много добре овлажнява кожата след плаж, особено ако си позигорял. Тествано Simple Smile

# 192
Някой доволен от маските им за коса? Специално тази зелената с коприва?

# 193
  • Варна
много съм доволна от триците/седефените/. Hug

# 194
Момичета, кои трици на Хриситна са сухи и кои са мокри?С проблемна кожа съм с доста черни точки и петънца от пъпки.Вие кои трици бихте ми препоръчали?Аз се бях насочила към оризовите.Държа да са мокри, че сухите никак не са ми удобни.Също да попитам някой има ли вече отзиви от ролоните ?
       Vsichki trici na Hristina sa mokri i sa mnogo hubavi .

Общи условия

Активация на акаунт