Козметика "Христина"

• 119 961
  • 258
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Мда, някъде си слагат ужасни надценки.
Моите ги взех в края на февруари за 3,30 от една парфюмерия и по пътя видях, че срока им изтича април, но ще си ги измажа. Нищо им няма, миришат си хубаво.
Днес ги видях за 2,20 в близката аптека. Crossing Arms От там ще си купувам вече и това е.
А 4,50 вече си е прекалено. Представете си колко струват реално, щом ги има и по 1,90 ooooh!

# 166
  • гр.Варна
Да ви се оплача,в петък си взех седефените трици от една аптека и снощи видях ,че срока им е изтекъл на 01.04. ShockedИначе бяха от старата опаковка ,2.35 лв,но не вярвах ,че в аптека може да продават неща с изтекъл срок. SadЗатова бъдете внимателни с тези трици.  Peace

# 167
  • Бургас
Не бях ползвала с години тяхна козметика, но преди дни си взех тоалетните седефени трици и съм много доволна. Идеално почистват и не ми дразнят, както останалите продукти от този тип. И мисля да пробвам антицелулитните им мазилца.

# 168
Има ли в София магазини,които са си фирмени на фирма "Христина"?Ако не - къде купувате нещата им на прлични цени,без големи надценки?

# 169
Има ли в София магазини,които са си фирмени на фирма "Христина"?Ако не - къде купувате нещата им на прлични цени,без големи надценки?

има това са адресите: http://magazinihristina.alle.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8/

# 170
И аз си взех седефените трици. Много са хубави, но миризмата им е малко странна

# 171
Случайно ми препоръчаха в една аптека седефените трици.Зачудих се на ниската им цена и на суперлативите, с които аптекарката ме засипа, но си ги взех.Ползвам ги от миналата неделя, т.е. вече 4 дни.Използвам ги всяка сутрин, търкам ги около минута на влажно лице и изплаквам.Засега съм много впечатлена от резултата.По принцип имам смесена кожа, склонна към образуването на комедони.

# 172
  • София
Седефените трици наистина са много хубави.
Аз чакам повече отзиви за триците с кафе. Simple Smile

# 173
  • Велико Търново
Аз имам три вида трици - пшенични,седефени и с кафе Wink Разлика в усещането и резултата между отделните не виждам Rolling Eyes Със смесена кожа съм и всички ми се отразяват чудесно на кожата Peace

# 174
  • София
И аз съм със смесена кожа За сега ползвам само седефените трици. Доволна съм. Може би ще си купя и тези с кафе.

# 175
  • Велико Търново
Тези,с кафе,ползвам най-редовно,няма да съжаляваш ако си ги вземеш,nikolinanik  bouquet

# 176
  • София
Тези,с кафе,ползвам най-редовно,няма да съжаляваш ако си ги вземеш,nikolinanik  bouquet

Решено! След празниците ще си ги купя! Simple Smile

# 177
  • Варна
А за Варна къде да търся козметика Христина? В Елитис  преди време бях търсила нямаше,но в аптеки не съм питала. Който знае моля да сподели. Simple Smile

# 178
А за Варна къде да търся козметика Христина? В Елитис  преди време бях търсила нямаше,но в аптеки не съм питала. Който знае моля да сподели. Simple Smile

http://kozmetikahristina.com/magazini - на сайта им открих този адрес, на ген. Столипин Wink

# 179
  • Варна

http://kozmetikahristina.com/magazini - на сайта им открих този адрес, на ген. Столипин Wink
Благодаря ,ще проверя след празниците,но някой беше писал ,че от някаква аптека си е купил триците.

Общи условия

Активация на акаунт