Козметика "Христина"

• 119 993
  • 258
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Някой знае ли къде точно в Стара Загора продават седефените трици на Христина? До сега не съм използвала, но чета, че много са доволни от тях, и мисля и аз да си взема (макар че казвате, че са ги променили).
Виждала съм ги само в едно малко магазинче точно зад погребалното бюро в центъра.Отзад има една малка уличка.Качваш се по 3,4 малки стълбички и си в магазинчето.Там продават само бг козметика.

# 151
  • София
Вчера си купих седефените трици, но май са с нов етикет. Купих ги от аптека за 2.00 лв.
Скрит текст:

# 152
  • София
Каква чудесна цена е 2лв, на фона на 4.50лв от щанда в Скай Сити.  Rolling Eyes

# 153
  • Lost in a fairytale ...
Каква чудесна цена е 2лв, на фона на 4.50лв от щанда в Скай Сити.  Rolling Eyes

Shocked Леле. Аз ги взимам за 1.90  Rolling Eyes

# 154
  • София
А откъде? Сподели, аз тези пари ще си купя 2 опаковки. А да не казвам, че последната опаковка я взех декември и не видях, че срока изтича април  ooooh!

# 155
  • Lost in a fairytale ...
от Добрич  Mr. Green
А последната опаковка, която си взела с новата формула ли е? Хубава ли е като старите трици или са фини?  Rolling Eyes

# 156
  • София
Не, старата опаковка беше, и аромата но аромата е малко по-различен. Като гледам снимка на новата опаковка съдържанието ми се струва с малко по-сив цвят.

# 157
  • Стара Загора
Magnum, сетих се за магазинчето. Не съм влизала в него. Ще ги потърся там тези дни.

# 158
  • Стара Загора
Днес си взех оризови трици от магазинчето, което каза Magnum. Исках седефени, но бяха свършили. Цената беше 2.40лв. Преди малко си измих лицето с тях - чувствам гладко и чисто, кожата не ми опъва. Пише, че са за ежедневна употреба, но тъй като имат частички, с които се прави лек пилинг, се чудя дали става всеки ден да ги използвам  Rolling Eyes

# 159
  • Стара Загора
Аз ги ползвам 1 път седмично, но имам и магнезиевата скраб, и нея ползвам 1 път седмично.

# 160
ВЕЧЕ ИМА И НОВИ ТРИЦИ С КАФЕ, ИМА ГИ И В ДВАТА МАГАЗИНА НА "ХРИСТИНА". А СИ ПАЗАРУВАМ ОТ ТЯХ, ИМАТ ВСИЧКИ НОВИ НЕЩА, ДОРИ ОЩЕ ПРЕДИ САЙТА. МНОГО СА ХУБАВИ ТЕЗИ ТРИЦИ С КАФЕТО, ОСТАВЯМ ГИ КАТО МАСКА ДА ДЕЙСТВАТ 3-4 МИН, ПОСЛЕ ЛИЦЕТО ТИ СТАВА ТОЛКОВА МЕКИЧКО И ПРИЯТНО. ИНАЧЕ ИЗПОЛЗВАМ КРЕМА ЗА ЛИЦЕ С ОХЛЮВ И КАКАО, МОЯТА КОЖА Е СМЕСЕНА И ТОЙ ИМА МАТИРАЩ ЕФЕКТ, МНОГО СЪМ ДОВОЛНА. В НАЧАЛОТО СЕ СТРЕСНАХ, ЗАЩОТО Е КАФЯВ КАТО ФОН ДЬО ТЕН , НО ГО ПРОБВАХ В МАГАЗИНА НЕ ОЦВЕТЯВА. 16.00 ЛЕВА Е.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 16:39 от yanitsa81

# 161
Знаете ли къде мога да намеря продуктите на тази фирма във Велико Търново? Проверих в няколко аптеки,но нямаха.  Peace

# 162
  • София
ВЕЧЕ ИМА И НОВИ ТРИЦИ С КАФЕ  .....МНОГО СА ХУБАВИ ТЕЗИ ТРИЦИ С КАФЕТО, ОСТАВЯМ ГИ КАТО МАСКА ДА ДЕЙСТВАТ 3-4 МИН, ПОСЛЕ ЛИЦЕТО ТИ СТАВА ТОЛКОВА МЕКИЧКО И ПРИЯТНО.

За какъв тип кожа са тези трици?

# 163
  • Стара Загора
Като ходих да търся седефените трици и нямаше продавачката ми предложи "новия хит" кафените трици и каза, че ставали и за смесена кожа.

# 164
  • София
Е, тогава задължително ще се пробват! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт